Tamam kaptanım anlaşıldı...zaten diyette kural olmaz.. her bünye farklıdır...herkesi takip ede biliyorsan ne güzel...metam iyi çalışır aslında ama şu hizla artan kilom korkutuyor beni...acaba tiroitlerimde falan bi sorun olur mu diye.neyseki deneyip bakıcaz artik
Mesajlardan anladım zaten aus...fatma ablayi iyi tanırım...onu gaza getirmek gerek iyice...Fatma şuan liste dışı , izinli aynura .. o yüzden bu dalgalanmalar ...
Bende su bile icmedim.Çok iyi yapmışsın sherry...perşenbeleri 6da kapatırdım ağzımı.8den sonra su bile içmezdim bi de erkenden uyurdum...inşallah şimdi de öyle yapcam...ha bi de spor yapmazdım plates falan.sadece yürüyüş...
Akşamdan güzel şeyler gördüm tartida
Ama.sabaha kaçar diye korkuyordum dimeye
Kizimda yatti, bende yatayim.
Açlıktan usudum resmen
Iyi.geceler takimim
Burada yani azerbaycanda dinin kuralları farklıdır.yani öyle kandil falan bilmez bizimkiler...bi tek ramazanda oruç tutarlar bi de namaz kılınır...ben burdayken bu konuda da çok ilerleme kayd ediyorum...
Evet bilmiyorlar benim azeri arkadaşlarda bilmezlerdi...
Mesajlardan anladım zaten aus...fatma ablayi iyi tanırım...onu gaza getirmek gerek iyice...dimi ablam ? @fatmanurkaya
Kızlar kandiller aslında islama Peygamberimiz den sonra eklenen bir sey bunu okulda anlatmıştı hocamız kuranda yeri olmayan bir şey ama sadece adetten yapiliyor
Ayni ölünün arkasından yapılan 7 40 52 gibi
E kaptanlık bunu gerektirir zaten...çok zor iştir bilirim.insanın tüm hayati takım olur ama kizlar bilir nasıl severdim analizler yapmayi.her cuma akşamı bi konuşmam vardi mutlaka...şimdi de memnuniyetle kapanmış takımlardan birini açardım ama ikinci çocuk olunca zor olacak...yarim da bırakmak istemem...ama bi gun mutlaka yapıcam tekrar.
Takip benim işim ... liste dışı da dahil 30 kişiyiz hemen hemen her gün düzenli menü yazan ...
Yorumlamadığım menü , okumadığım mesaj yoktur .
Biliyorum eveeet...o yüzden teklif ettim ya görür görmezFatma en çok ikili yarış seviyor ..böyle seni geçerim ...yerim ezerim çıtır çıtır diyecek rakibi ona :)
E kaptanlık bunu gerektirir zaten...çok zor iştir bilirim.insanın tüm hayati takım olur ama kizlar bilir nasıl severdim analizler yapmayi.her cuma akşamı bi konuşmam vardi mutlaka...şimdi de memnuniyetle kapanmış takımlardan birini açardım ama ikinci çocuk olunca zor olacak...yarim da bırakmak istemem...ama bi gun mutlaka yapıcam tekrar.
Bitanedir bizim kaptanimiz emeği cook fazla üzerimizde Allah razi olsun...hem döver hem sever biziiiTakip benim işim ... liste dışı da dahil 30 kişiyiz hemen hemen her gün düzenli menü yazan ...
Yorumlamadığım menü , okumadığım mesaj yoktur .
Oy oy oyuncaklarini topla diyorum hayir sen topla diyor inatlaşıyor baya.bagira çagira yaptiruyorum.piskolokla konuşmam gerek.belki de şu sıralar üste gitmemek gerekdir...Benimkide 4 yas canim ...ojeyi benden goruyor ara sira o yuzden istiyor..herseyi kisitlamak istemiyorum benim ailemde süs konusunda hic beni ve ablami kisitlamadilar ...
4 yas sendromu bizde de var inatlaşma ozellikle baba ile inatlasiyor benimle arasi iyi)
Bitanedir bizim kaptanimiz emeği cook fazla üzerimizde Allah razi olsun...hem döver hem sever biziii) baci gibiyiz artik...
Oy oy oyuncaklarini topla diyorum hayir sen topla diyor inatlaşıyor baya.bagira çagira yaptiruyorum.piskolokla konuşmam gerek.belki de şu sıralar üste gitmemek gerekdir...
Bi gun bi arkadaşımla bi sorun yaşamıştım kaptan yardimcım bana özelden nasıl dayanıyorsun şunların kaprizlerine ben olsam hiç dayanamazdım çekemezdim falan diye bi mesaj attı.o zaman ona bi şey demiştim.beni anne olunca anlayacaksın diye.çünki kaptanlık kendinden büyüklere bile annelik yapmak demektir.hani içinde o sahiplenme,herkesi kendi huyuyla kabullenip sevme gibi bi şey yoksa yapamazsın bu işi...kaptanlık gerçekten annelikdir arkadaşlar. ..Bitanedir bizim kaptanimiz emeği cook fazla üzerimizde Allah razi olsun...hem döver hem sever biziii) baci gibiyiz artik...
Benimkide belim agriyor diyor hahahaOy oy oyuncaklarini topla diyorum hayir sen topla diyor inatlaşıyor baya.bagira çagira yaptiruyorum.piskolokla konuşmam gerek.belki de şu sıralar üste gitmemek gerekdir...
Evet ya son bi haftadir böyle aus. inatlaşıyor benle.bi de yaptığı şeyi yalanda hayali birinin üstüne yikiyor isimli peruş oyuncaklarinin mesela ya da o sirada arkadaşıyla oynuyorsa ona...o konuda da çok çaresizim..konuşuyorum sen ne yapsanda ben seni yine severim diyorum ama daha sonuç vermedi..Her yaşın ayrı sendromu var .. Pedagog bu yaşlar böyle diyecek ... seneye gitsen bu da 5 yaş sendromu diyecek ...
Denge kurmak zor ... şimdi her şeyi oyuna çevirip yaptırsan ... sorumluluk ve görev bilinci oturmuyor .... eeee höt höt bağıra çağıra hiç olmuyor , ters tepiyor ... biraz ondan biraz bundan ...
O zaman benimki de yapiyor paşa paşa.biliyor dediyimi yaparım hiiiç öyle acımam göz yaşına falan. AMa işte düzenli söz dinlemiyor..Benimkide belim agriyor diyor hahahaama ben toplamiyorum toplamazsa gercekten aksam parka goturmuyorum...bunu biliyor bu yuzden pasa pasa topluyor....hafif cezalar veriyorum sorumluluk alsin diye....esim benim gibi degil istikrarli olmayinca kizim babayi kullaniyor ama beni kullanamıyor...yinede en cok bana duskun
Evet ya son bi haftadir böyle aus. inatlaşıyor benle.bi de yaptığı şeyi yalanda hayali birinin üstüne yikiyor isimli peruş oyuncaklarinin mesela ya da o sirada arkadaşıyla oynuyorsa ona...o konuda da çok çaresizim..konuşuyorum sen ne yapsanda ben seni yine severim diyorum ama daha sonuç vermedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?