Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Day belirsiz geçti metformine başladım ben bugün oda yapmış olabilir, çay benim migdemi bulandırıyor aç karnına

Bende en topladım , uzandim bacağım ağrıyor her yerim ağrıyor gerçi
Geçmiş olsun kuzu dikkat et kendine yaramıyosa bırak ilacıda yada değiştir sağlığından daha önemli değil ya

Disarda Rabbimin rahmeti yağıyor..Hülya icin dua vakti..Rabbim benim sizin suan avuc acip derman.huzur.saglik dileyen herkesin ama herkesin dualarini kabul etsin insallah..ülkeme huzur emniyet dirlik ve birlik versin. Iyi geceler bacilarim. ..

Aminn canım ülkemizin üstündeki karabulutlar gitsin analar ağlamasın
Birliğimiz kardeşliğimiz daim olsun inşallah

Hmmm o zaman aynı kafadayiz bak.bende affetmezdim hiç. Oy kizlar intikam zamanı bakın...aus kana kana alıcak intikamınızı...
Dim verom vorones
senı görmek ne güzel kapitaniceee
Ay ben olaya fransiz kaldım az geçmiş okiyum.anlamadım . Oglusla uyuyakalmsm 9dan beri saat olmuş 02.00..

Aminn canım ülkemizin üstündeki karabulutlar gitsin analar ağlamasın
Birliğimiz kardeşliğimiz daim olsun inşallah
Sanà dua ettim ablam. İşin içinde .. İnşallah hersey güzel olucak . Rabbim kabul etsin . Sağlıklı ve mutlu günler olsun ..

Ayy menü yazıp devam ediyim . Gece gece
Sabah
Yarım kase yoğurtlu musli
Öğle (bugün evdeydım evde olup diyet yapanlarà sapka çıkarıyorum valla . Mutfağa Git gel bişi attım ağzımà )
3 4 dilim peynir . Krem peynir é sürülen bi dilim ekmek 3 zeytin . 1 köz biber . (Salata yumurta neyin yok öyle olunca deli gibi açtım )
Akşam 17.30
1 kase (yarma deriz biz de bilmiom ) yarmali yoğurtlu çorba
3 dolma biber..( diyete uygundu galiba az pirinç çok bulgur bol yesillikli az içli ) ( 1 dolma biber 1 kırmızı biber 1 domates dolmasi oldu )
2 kaşık eriste belki 3
salata yoğurt cacık biraz
Hiç persembe menüsü olmadı çünkü aksam çay ı da cok içtim 1 hurma 1 incir 1 avuç dut igde 2 isirik gofret
Spor tüm gün evde koşuşturmaca
Su 3 olmuş olabilir Ausencia

Ok
Günaaaaaaaydınnnn günaaaaaydınnnn ponponlar bizim için bugünnnn

Geçen hafta:72.7
Bu hafta: 71.3
Giden : 1.4

He bi de dünden beri wc yok olsaydı 70 lere adım atardım :)
Owweeee harıkasın. . Wc olaydı var ya iyi fark olurdu ya neyse haftaya kalsın o da. 1400 süper bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…