- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Geçmiş olsun kuzu dikkat et kendine yaramıyosa bırak ilacıda yada değiştir sağlığından daha önemli değil yaDay belirsiz geçti metformine başladım ben bugün oda yapmış olabilir, çay benim migdemi bulandırıyor aç karnına
Bende en topladım , uzandim bacağım ağrıyor her yerim ağrıyor gerçi
Disarda Rabbimin rahmeti yağıyor..Hülya icin dua vakti..Rabbim benim sizin suan avuc acip derman.huzur.saglik dileyen herkesin ama herkesin dualarini kabul etsin insallah..ülkeme huzur emniyet dirlik ve birlik versin. Iyi geceler bacilarim. ..
Mesajlardan anladım zaten aus...fatma ablayi iyi tanırım...onu gaza getirmek gerek iyice...dimi ablam ? Antepia27
Fatma en çok ikili yarış seviyor ..böyle seni geçerim ...yerim ezerim çıtır çıtır diyecek rakibi ona :)
senı görmek ne güzel kapitaniceeeHmmm o zaman aynı kafadayiz bak.bende affetmezdim hiç. Oy kizlar intikam zamanı bakın...aus kana kana alıcak intikamınızı...
Dim veromvorones
Sanà dua ettim ablam. İşin içinde .. İnşallah hersey güzel olucak . Rabbim kabul etsin . Sağlıklı ve mutlu günler olsun ..Aminn canım ülkemizin üstündeki karabulutlar gitsin analar ağlamasın
Birliğimiz kardeşliğimiz daim olsun inşallah
Ay senin afermlerini özledim.Hoşşş buldum bitanem...aferim kilo vermişsin baya...
Gunaydinnn.hayirli cuma lar.
Wayyyyyy kapıyı ben açmısım. Kaptanicemmm bugün cuma nirdesin
Tebrikler sarı şekerimIlkkilo bildirimi benden gelsin.
Hep sona kalacak degilim ya
Geçen hafta 76.2
Bu hafta 75.4
Fark~ ~giden : 800 gr ( 200 gr mi arti idi )
Yüzde: 1.04
Eki Görüntüle 1975261
Aslansin seryiii harikaaa fark nerdeyse 1000 olecekmış. Ben de . Biraz bekliyim çok şiş hissediom cikamiom şimdi korkumaIlkkilo bildirimi benden gelsin.
Hep sona kalacak degilim ya
Geçen hafta 76.2
Bu hafta 75.4
Fark~ ~giden : 800 gr ( 200 gr mi arti idi )
Yüzde: 1.04
Eki Görüntüle 1975261
Gunaydin saydincannim umarım Sendé güzel eksi görürsünTebrikler sarı şekerim
OwweeeeGünaaaaaaaydınnnn günaaaaaydınnnn ponponlar bizim için bugünnnn
Geçen hafta:72.7
Bu hafta: 71.3
Giden : 1.4
He bi de dünden beri wc yok olsaydı 70 lere adım atardım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?