Cook cook merakli diyorum unv kazaninca yapacaksin hakim olunca diyorum...gecen cook israr etti bende kiramadim oje surdum baba bak ben artik hakimm oldum annem oje surdu diyor haha
Bu da senin durma evren ... bu takılmayı en az stresle atlatırsan , elbet kırılacak .
Farkındayım seni de delirtiyor ama ... öteki türlü dön başa daha fena .
Oyyyy benim kuzumm ya ... eeee kimin kızı tabiiii . ne zevk alıyordur süs püs işlerinden
Kapadim gagayi ausum.
Saat 6.gibi yaptim arayi, bir.daha lokma yemedim.
Hersey o eksiyi gormek için.
~600 konusunda da umutlu olmak istiyorum
Evet bilmiyorlar benim azeri arkadaşlarda bilmezlerdi...Burada yani azerbaycanda dinin kuralları farklıdır.yani öyle kandil falan bilmez bizimkiler...bi tek ramazanda oruç tutarlar bi de namaz kılınır...ben burdayken bu konuda da çok ilerleme kayd ediyorum...
Cook cook merakli diyorum unv kazaninca yapacaksin hakim olunca diyorum...gecen cook israr etti bende kiramadim oje surdum baba bak ben artik hakimm oldum annem oje surdu diyor haha))anası kılıkli
Çok iyi yapmışsın sherry...perşenbeleri 6da kapatırdım ağzımı.8den sonra su bile içmezdim bi de erkenden uyurdum...inşallah şimdi de öyle yapcam...ha bi de spor yapmazdım plates falan.sadece yürüyüş...Kapadim gagayi ausum.
Saat 6.gibi yaptim arayi, bir.daha lokma yemedim. Eccuk açım.
Hersey o eksiyi gormek için. Moralim için acayip önemi var.
Yoksa,..
~600 konusunda da umutlu olmak istiyorum
Benim kiz gec yatiyor cunku ogle 2 saat uyur ..istemesede yatiriyorum 4 yaşında artik...Valla adacım ben severim erkenden uyuyan kocayi.o zaman rahat rahat burada yazışırım...kizim da 9da yatakda olur genellikle...kocayı da uyuttum mu oooh mis çayımı alır otururum...
Benim.hazbint benden sonra yatar.
Az uyur dinç kalkar, ben.tavuk gibi erkenci ona göre.
Uykuyu severim
Ne gerek vardi dedi haha
Benim en kokoş zamanlarım ünideydi
Azıcık tanıdıysam eşin o ojeden çok hoşlanmadı di mi
Kaç yaşındaydı kuzun?benimki 4olcak...biliyor olmaz oje...o yüzden hiç istemez...sınırlarini iyi bilir aslında ama şu siralar 4yaş sindiromu yaşıyoruz her şeye itiraz her şeyeee...nasıl davranıcağımı da bilmiyorum.Cook cook merakli diyorum unv kazaninca yapacaksin hakim olunca diyorum...gecen cook israr etti bende kiramadim oje surdum baba bak ben artik hakimm oldum annem oje surdu diyor haha))anası kılıkli
Ablam hoş buldum da sen niye bi türlü şu 100ü deviremedinki?hadi gel pazartesiden birlikte başlayalım.hatta eskisi gibi yarişiriz da aramızda.bak 7kilocuk daha verirsen 3lü rakamlar biter gider...çok istiyom seninle tatlı yarişmayı
Yaşıt kızlarımız ya...benimki de savah 9da kalkar öylen 1-1,5 saat uyur.akşam 9ün geç 9.30da yatakda olur.ama öylen uyudugunda akşam öyle çabuk uykuya dalmazBenim kiz gec yatiyor cunku ogle 2 saat uyur ..istemesede yatiriyorum 4 yaşında artik...
Çok iyi yapmışsın sherry...perşenbeleri 6da kapatırdım ağzımı.8den sonra su bile içmezdim bi de erkenden uyurdum...inşallah şimdi de öyle yapcam...ha bi de spor yapmazdım plates falan.sadece yürüyüş...
Bak ablam şöyle yapalım...sen yarin kilonu bildir.e zaten o kural...şu 3günü orucunu tut ne istersen ye...ama pazartesiden tekrar tartılıp(kendimiz için) başlariz birlikde...Tamam canım eski azmimi istikrarımı biraz kaybettim ama bir ileri bi geri uğraşıyorum inşallah
Yarın artı çıkarım büyük bi ihtimal le 3gündür ıruçlu olucam yeni düzenimi kuramadım yRınki kilolarımızı veya p.tesi kilolarımızı baz alıp başlayalım inşallah
Benimkide 4 yas canim ...ojeyi benden goruyor ara sira o yuzden istiyor..herseyi kisitlamak istemiyorum benim ailemde süs konusunda hic beni ve ablami kisitlamadilar ...Kaç yaşındaydı kuzun?benimki 4olcak...biliyor olmaz oje...o yüzden hiç istemez...sınırlarini iyi bilir aslında ama şu siralar 4yaş sindiromu yaşıyoruz her şeye itiraz her şeyeee...nasıl davranıcağımı da bilmiyorum.
@ausenica canim meyveden sonra sadece çay içtim güzelim başka bir sey yemedimm masumum açlıktan karnim sırtıma yapistii
Bak ablam şöyle yapalım...sen yarin kilonu bildir.e zaten o kural...şu 3günü orucunu tut ne istersen ye...ama pazartesiden tekrar tartılıp(kendimiz için) başlariz birlikde...
Tamam kaptanım anlaşıldı...zaten diyette kural olmaz.. her bünye farklıdır...herkesi takip ede biliyorsan ne güzel...metam iyi çalışır aslında ama şu hizla artan kilom korkutuyor beni...acaba tiroitlerimde falan bi sorun olur mu diye.neyseki deneyip bakıcaz artikYa sormuştun atladım yazmayı .
Özel bir spor kuralı yok .
Bir spor yarışımız var ...haftalık liste ..isteyen katılıyor tabii .. devam sağlamazsa spor kaptanımız ve yardımcım sevgiliAhu060812 gözünün yaşına bakmadan atıyor listeden
Puanlaması iilk sayfa ilk mesajda kayıtlı .Bakarsın sende .
Saat olarak özel bir kural yok ...perşembe erken kapamak şartı var boğazı ...akşam yemekleri de çok geç saatlere kalmadan ...
Şimdi aynura ..benim genel kurallarım yok bunu belirteyim .
Çünkü diyet parmak izi gibi kişiye özeldir .
Birine 1 dlm börek yedi diye sitem ederken bir diğerine afiyet olsun yazabilirimçünkü kimin bünyesi o böreği yakar ... kimin ki 1 hafta geri sardırır bilirim .
O yüzden seni de , metanı da zamanla tanıyacağım .
Tabii bir kuralım var kendi içimde :) metası hızlı çalışan , iyi kilo verebilen arkadaşların ... bu şansı değerlendirmeyip kaçamaklarla işi yavaşlatmaları beni üzer .
Akşamdan güzel şeyler gördüm tartida
600 dedim diye 600 e takılmafazlası başım üzerine
Olacak olacak , ben sende bir hafta tutturuyorum ..bir hafta sekiyorum ... Geçen hafta sekmeyi geçtin ...bu hafta bu göl bu mayayı tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?