Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tebrik ederim kızlar çok güzel kilollar vermişsinizzzz

Canımm teşekkürler ama senin doktora gitmen şart oldu artık baksana böyle iş mi olur

Kuzum teşekkürler ama benim 2. Haftam değil 4. Haftam bitti Umay'la :) 76.5 dum 1 ay önce şimdi 71.3 :)

Günaydınnnnnnnn ceydammm

Süpeeeer

Sen yazmaya başla bence detoks tarifini talipleri olacaktır .

kelebekolacam 'dan görmüştüm sanki hatırlayamadım , sabah yeşil, öğle turuncu akşam kırmızı karışım içtim ,hazır aldım . ( 2 gün yaptım bu 3. gün, bugn son)

bir de umay villa'nın tariflerinden birini içiyorum

Günaydın arkadaşlar bende kilo bildirip hemen işe başlayayım
Geçen hafta 60.9
Bu hafta 59.7
Fark 1.200
Geçen hafta faciasını bi nebze kapatmış oldum sanırım

Günaydınnn taatlım

Geçen haftadan sonra bu sonucu bekliyordum bende .... 50 lere hoş geldinnnnn.
Bu hafta sıkı tutup kaçırmayalım onu

Sonra kep fırlatmaaaa ve ausla korumamsı :)

Canımm teşekkürler ama senin doktora gitmen şart oldu artık baksana böyle iş mi olur

Kuzum teşekkürler ama benim 2. Haftam değil 4. Haftam bitti Umay'la :) 76.5 dum 1 ay önce şimdi 71.3 :)
Ayyy o zaman dahacoksevindim ve sasirdimmimus

Evet kuzum epey gitti aslında, dün daha çoktu. Regl ağrısı şişlinlik kalın hissettiriyor kendimi umarım fazla ödemim yoktur

Ayy sonucun süper ceyda bi anda beni gecip saglam solladin.tebrikler.
Brnfe mi.yapsam.bunu yaa,
Niyetlendim heee.
Bu.tarif umayin dimi

Hımmmmm daktırımmmm senden alınan tariflerle uçuyor insanlar

Tamam bu kitap daha dün elime geçti . Detoks 3 te var bu kür ...

Gaza geldim yine

Günaydınlar herkese

Kaptanım akşam düşündüğüm gibi başım çok ağrıdı mide bulantım başladı eşimde babasının yerinden lahmacun söyledi o da sağolsun çorba da göndermiş

İftar; 1 büyük kase tavuklu sebze çorbası + 1 ad.lahmacun + az mevsim salata

Akşam 8 buçuktan itibaren uyuyorum neyse kafam az sersem ama daha iyiyim bugün niyetlenemedim

Sabah tartım

Geçen hafta 55.1 (regl etkisi)
Bu hafta 53.5
Fark 1.6
Yüzdesi %2.90

Ausencia

Eklentiler

• WP_20170330_004.webp
    7 KB · Görüntüleme: 26

Hımmmmm daktırımmmm senden alınan tariflerle uçuyor insanlar

Tamam bu kitap daha dün elime geçti . Detoks 3 te var bu kür ...

Gaza geldim yine
Kaptanim senin kilo kaç . Bana ekmek hele beyaz ekmek hiç yaramio. Perşembe yenen eristenin acısı oldu sanırım 59 ü temize cikaramam gibi geliyo simdide. Bi ara 59 a inemem saniodum

ben 68,2 diye niye hatırlıyorum acaba
2 hafta süre verdim kendimeee
zaten hastaneyide aradım 2 hafta doluymuşşş
randevumu alırımm , ona görede bi bakarım ikilom devam ederse hiç gitmemm
çünkü verecegi listeyi ezbere biliyorummm artık

nill geçmiş olsun canım,oruçta ilk günler bende çarpılırım tabi tuttukça alışıyo insan,allah kabul etsin inşallah
tartı çok güzel ola laa demiş tebrik ederim

nill geçmiş olsun canım,oruçta ilk günler bende çarpılırım tabi tuttukça alışıyo insan,allah kabul etsin inşallah
tartı çok güzel ola laa demiş tebrik ederim
Teşekkürler Begüşüm evet çok şükür olalala dedi geçen hafta tam gününde regl olunca hayal kırıklığı olmuştuSizin tartıları da okuya okuya geliyorum inşallah sende güzel vermişsindir Bu arada sana resim göndermeyi unuttum konuyla ilgili konuştuğumuz şimdi aklıma geldi akşam göndereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…