Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok artik nil yaaa.
Bu kiloya.verilen su kilo.
Kendime kizdim yine .
Tebriks

Kilo bildirm.
Geçen hafta 60.4
Bu hafta 59.7
Fark -700
Regl gelmedi fena sisim napiyim ama şükr 59 um gitmemissss.

59.7 ne güzellll ...
Düşün ki şiş halin bu .
Bence haftaya hedeftesin vero ... hatta ucundan 58 bile gelir . Regl sonrası tüm şiş gidecek düşünsene

Günaydınnnnn tatlımmmmm
Harikaaaaaa sonuççç .
Başını tahmin ediyordun zaten , bi de lahmacuna rağmen bu sonuç yani

Kaptanim senin kilo kaç . Bana ekmek hele beyaz ekmek hiç yaramio. Perşembe yenen eristenin acısı oldu sanırım 59 ü temize cikaramam gibi geliyo simdide. Bi ara 59 a inemem saniodum

Yazıyorum az sonra

Yok artik nil yaaa.
Bu kiloya.verilen su kilo.
Kendime kizdim yine .
Tebriks
Geçen hafta zaten perşembe sabahı 53.9 gelmiştim ama cuma günü sabahı regl olunca şişkinlikten 55.1 çıkmıştım Şerrym o yüzden aslında bence sabit 400 verdim ben Şimdi sizlerinkini okumaya başladım inşallah sizler de hedeflerinize yaklaşmışsınızdır

Ayy balimmmm temiz kalplim valla ne yalan söyleyek kiskanio ınsan ben de aus u kiskanmistim. Senin de olacak.azim karar çaba hepsi mevcut sen de .yol uzun die düşünmedn yola devam
Azim çaba sonuç evet.
Sendeki meta hayir.
Hayır işte o bende.yok.

Sıkıldım çok vero.
3.hafta da verilen kilo 600 gr.
Puhahaha acinacak.haldeyim

Günaydınnnnn tatlımmmmm
Harikaaaaaa sonuççç .
Başını tahmin ediyordun zaten , bi de lahmacuna rağmen bu sonuç yani

Sağol kaptanım çok şükür yaklaştım en azından 52 rakamını ucundan bile görsem artık durmam gereken yeri tahmin ederim ama yüzüm bacaklarım daha güzel böyle bile rahatsız etmiyor artık

Ayy ağzın bal yesin. Ne tatlı soyledin. Veririm dimi hadi inşallah. .annam ucundan 58 görmek haa. Gene utopik geliyiuuu o zaman ben bugun izninle güllaç yapmak istiom. Malzemeleri bekletiom 3 haftadır

Nerdee
Hedefe uzuuun.bi.yolum var.
Uzun ince.bi yol degil.
Gayet kalin

geçen hafta 82.600
bu hafta 82.100
fark 500

Tubacım günaydınnn .
Istikrarla gidiyor olması bence gayet güzel ...
500 altına düşmediği sürecede bence gayet yolunda,.
Biliyorum sende istiyorsun 1 2 kilo vermek ama senin bünye bu .
Almıyorsun , sabit çıkmıyorsun uzun zamandır böyle düşün .
Diyet konusunda bence aynen devam et liste ile ... ama tabii ki sen bilirsin . Son kararını bekliyorum

Günaydınnnn mücverim ... wc etkisidir o.
Kandil simiti bende yedim dün :)
4 fazla,olmuş tabii o ayrı .
Şu 58 den temelli kurtulma zamanın bence artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…