Yok artik nil yaaa.Günaydınlar herkese
Kaptanım akşam düşündüğüm gibi başım çok ağrıdı mide bulantım başladı eşimde babasının yerinden lahmacun söyledi o da sağolsun çorba da göndermiş
İftar; 1 büyük kase tavuklu sebze çorbası + 1 ad.lahmacun + az mevsim salata
Akşam 8 buçuktan itibaren uyuyorumneyse kafam az sersem ama daha iyiyim bugün niyetlenemedim
Sabah tartım
Geçen hafta 55.1 (regl etkisi)
Bu hafta 53.5
Fark 1.6
Yüzdesi %2.90
Ausencia
allah kabul etsin tubadün akşam iftarımı açtıktan sonra biraz oturup uyudum menümü yazmamışım yazayım
Kilo bildirm.
Geçen hafta 60.4
Bu hafta 59.7
Fark -700
Regl gelmedi fena sisim napiyimama şükr 59 um gitmemissss.
Günaydınlar herkese
Kaptanım akşam düşündüğüm gibi başım çok ağrıdı mide bulantım başladı eşimde babasının yerinden lahmacun söyledi o da sağolsun çorba da göndermiş
İftar; 1 büyük kase tavuklu sebze çorbası + 1 ad.lahmacun + az mevsim salata
Akşam 8 buçuktan itibaren uyuyorumneyse kafam az sersem ama daha iyiyim bugün niyetlenemedim
Sabah tartım
Geçen hafta 55.1 (regl etkisi)
Bu hafta 53.5
Fark 1.6
Yüzdesi %2.90
Ausencia
Kaptanim senin kilo kaç . Bana ekmek hele beyaz ekmek hiç yaramio. Perşembe yenen eristenin acısı oldu sanırım 59 ü temize cikaramam gibi geliyo simdide. Bi ara 59 a inemem saniodum
Geçen hafta zaten perşembe sabahı 53.9 gelmiştim ama cuma günü sabahı regl olunca şişkinlikten 55.1 çıkmıştım Şerrym o yüzden aslında bence sabit 400 verdim ben Şimdi sizlerinkini okumaya başladım inşallah sizler de hedeflerinize yaklaşmışsınızdırYok artik nil yaaa.
Bu kiloya.verilen su kilo.
Kendime kizdim yine .
Tebriks
sağol canım tşkallah kabul etsin tuba
evet canım öyleymiş , annemin arkadaşı gönderdi .Ayy sonucun süper ceyda bi anda beni gecip saglam solladin.tebrikler.
Brnfe mi.yapsam.bunu yaa,
Niyetlendim heee.
Bu.tarif umayin dimi
süpersin canım tbrGünaydın 7.takımın güzelleri canlar
Geçen Hafta 85,2 sabittim
Bu hafta 84,0
Giden 1,20
Yüzde 1,41
500 dakika da sporum
Azim çaba sonuç evet.Ayy balimmmm temiz kalplim valla ne yalan söyleyek kiskanio ınsanben de aus u kiskanmistim. Senin de olacak.azim karar çaba hepsi mevcut sen de .yol uzun die düşünmedn yola devam
Tebrikler canım.geçen hafta 82.600
bu hafta 82.100
fark 500
Sağol kaptanım çok şükür yaklaştım en azından 52 rakamını ucundan bile görsem artık durmam gereken yeri tahmin ederim ama yüzüm bacaklarım daha güzel böyle bile rahatsız etmiyor artıkGünaydınnnnn tatlımmmmm
Harikaaaaaa sonuççç .
Başını tahmin ediyordun zaten , bi de lahmacuna rağmen bu sonuç yani
evet aynen detoks3 ü yapıyormuş annemin arkadaşı da
Hımmmmm daktırımmmm senden alınan tariflerle uçuyor insanlar
Tamam bu kitap daha dün elime geçti . Detoks 3 te var bu kür ...
Gaza geldim yine
Ayy ağzın bal yesin. Ne tatlı soyledin. Veririm dimi hadi inşallah. .annam ucundan 58 görmek haa. Gene utopik geliyiuuu
59.7 ne güzellll ...
Düşün ki şiş halin bu .
Bence haftaya hedeftesin vero ... hatta ucundan 58 bile gelir . Regl sonrası tüm şiş gidecek düşünsene
Günaydınnnnn tatlımmmmm
Harikaaaaaa sonuççç .
Başını tahmin ediyordun zaten , bi de lahmacuna rağmen bu sonuç yani
Yazıyorum az sonra
NerdeeGeçen hafta zaten perşembe sabahı 53.9 gelmiştim ama cuma günü sabahı regl olunca şişkinlikten 55.1 çıkmıştım Şerrym o yüzden aslında bence sabit 400 verdim ben Şimdi sizlerinkini okumaya başladım inşallah sizler de hedeflerinize yaklaşmışsınızdır
çok şükür daha iyiyim sağol canımTebrikler canım.
Wc olayını cozdun mu ?
Pro kabızlık yaptı demiştin
geçen hafta 82.600
bu hafta 82.100
fark 500
kızlar günaydın
aydınlık güzel günleriniz hayırlı cumalarınız olsun
kaptanımAusencia geçen hafta 57,9 dum sanırım hafta içi 57,7 yi gördüm fakat bugün 58,2 yim,wc yok dün 4 tane kandil simidi yedim bu sonuç normal yani
Doliis supersin süper.Günaydın 7.takımın güzelleri canlar
Geçen Hafta 85,2 sabittim
Bu hafta 84,0
Giden 1,20
Yüzde 1,41
500 dakika da sporum
Kıyamam olsun istedikten sonra herşey mümkün ben inanıyorum burada herkes gayretliNerdee
Hedefe uzuuun.bi.yolum var.
Uzun ince.bi yol degil.
Gayet kalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?