- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Şekeri engelledi tabi vermeni inşallah haftaya güzel sonuç alacaksınGecen hafta: 78
Bu hafta:78.3
Fark:+300
Yüzde: _0.38
Diycek bisey yok hakettim aksam yedigin hurmalar tirmalar hesabi tirmaladi iste haftaya 77 olamassam listeden cikiyorum
Günaydın kizlar bir hastayımki her yerim dökülüyor insan bir günde nasıl böyle grip olur hiç anlamadım...
Geçen hafta 61.1
Bu hafta 60.8
Fark 300
Yuzde 0.49
Eee yersen sütlaçı pizzayı olacağı buydu tabi
Biliyorum canim istikrari yakalayabiirsem 77 olabilicem yakaladigim anda birakmiycam zaten o yüzden 77Oyyyy benim delim dolummmmm ... nasıl da yakıştı cuma pon pon sallamak güzel arkadaşıma
Tebrikler fıstığımmm ... bak gördün işte , biraz değişiklik , biraz yeni bir şeyler denemek .... nasıl da gitti ... senden gider biliyorum çünkü .
Bu gazla aynen devam tatlımmmm
Hayırlı cumalar aebenim ...
Evet çok oyalandın .
Bir şey demiyorum çünkü ben böyleyim diyorsun . O yüzden karışmadan sessiz sesszi izliyorum uzaktan . Neyse ki tekrar 70 i görmemişsin bu da güzel .
Yani mesele haftaya 77 olmak değil mumu ... belli bir istikrarda gidebilmek , haftaya 77 olup sonra ki hafta yine kilo artın olursa ne sana ne bana faydası var .
Kafanı verip toparlanman gerek . Ucundan kıyısından diyet olmuyor , hele listede hiç olmuyor .
he bi ben uçamıyorum .
Geçen hafta 61.1
Bu hafta 60.8
Fark 300
Yuzde 0.49
Eee yersen sütlaçı pizzayı olacağı buydu tabi
evet canım öyleymiş , annemin arkadaşı gönderdi .
şimdi kitabı varmış sanırım ona bakıcam ,mimu88 öyle sanırım demi
benim eksi 500gr cık.
ay herkeşler geçti beniiii.Evet canım İki tane var kitabı kaptanımda 1 va bende 2 :)
Geçici ödem evet kuzumregl dönemi kiloyu hiiçç takma
çoğumuzda artılar getiren bir dönem
bende de tam tersi ovulasyon dönemi uzun süreli ödem oluyor.
geçen hafta bu yüzden artı geldim.
regl dönemi ödem bir kaç gün sürüyor çok fazla da olmuyor.
ben normal değilim zaten, android miyim neyim
ee kaç geldin bu hafta?
merak ettim..
haklısın kaptaniçem farkedilir inceldim.ama diz bel arası cok zor gidiyor..burdaki baskül teselli etti ben saolsun gecen haftaya göre fark 1 kilo.Sen bi hatırla bakayım 72.7 ü ne zaman görmüştün ?
O yüzden cıkı mıkı koy kenara ... senin için harika bu sonucu pon ponla kutla
Vallaa varımm kuzummm beni en iyi sen motive ediyorsunDelyDoly ezdin beni tebrik ediyorum.ama bi rövanş yapalım senle haftaya varmısın.
Kilom durdu kafamda deli planlar..şu zinciri kırmak için 5 te 5 yapsam diyorum ama haşlanmış patatesi hiç sevmem tatsız tuzsuz yemeyi Allah affetsin..akşama kadar düşünüp kendimi ikna edebilirsem patatesleri haşlarım 5 gün..çarşamba biter perşembede pro yapayım..beynim evet diyor ruhum hayır
Güzelimm hep patates mii güzel etkisi olmuş muyduu pekiiKilom durdu kafamda deli planlar..şu zinciri kırmak için 5 te 5 yapsam diyorum ama haşlanmış patatesi hiç sevmem tatsız tuzsuz yemeyi Allah affetsin..akşama kadar düşünüp kendimi ikna edebilirsem patatesleri haşlarım 5 gün..çarşamba biter perşembede pro yapayım..beynim evet diyor ruhum hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?