Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gecen hafta: 78
Bu hafta:78.3
Fark:+300
Yüzde: _0.38

Diycek bisey yok hakettim aksam yedigin hurmalar tirmalar hesabi tirmaladi iste haftaya 77 olamassam listeden cikiyorum
Şekeri engelledi tabi vermeni inşallah haftaya güzel sonuç alacaksın
Günaydın kizlar bir hastayımki her yerim dökülüyor insan bir günde nasıl böyle grip olur hiç anlamadım...

Geçen hafta 61.1
Bu hafta 60.8
Fark 300
Yuzde 0.49
Eee yersen sütlaçı pizzayı olacağı buydu tabi

Geçmiş olsun Şekerim geçen hafta bende bir akşamda şifayı kapmıştım

Sütlaç ve pizza etkilemiştir ama inşallah daha da fazlasını verirsin bu hafta sıkarsan

Biliyorum canim istikrari yakalayabiirsem 77 olabilicem yakaladigim anda birakmiycam zaten o yüzden 77

he bi ben uçamıyorum .

Sen alçak uçuş seviyorsun daktırım .. ne yalan söyleyeyim kelebekten aldığım tarif diyince suratımın şekli bi tuhaf oldu ...

Geçen hafta 61.1
Bu hafta 60.8
Fark 300
Yuzde 0.49
Eee yersen sütlaçı pizzayı olacağı buydu tabi

O zaman yemiyeceksin değil mi ? ana fikir çok net .

Yine de 300 gr gitmiş .. kaldı ki sende veren metalardansın .

Bu hafta derhal eski iddialı şekercikızı bekliyorum aramıza .

Geçici ödem evet kuzum wc yok hala gidip tartılayım bari şekerim

Sen bi hatırla bakayım 72.7 ü ne zaman görmüştün ?

O yüzden cıkı mıkı koy kenara ... senin için harika bu sonucu pon ponla kutla
haklısın kaptaniçem farkedilir inceldim.ama diz bel arası cok zor gidiyor..burdaki baskül teselli etti ben saolsun gecen haftaya göre fark 1 kilo.

günaydın canlar ciğerler sevdicekler
mutlu muyum değilim ama böyle olacağı belli idi
en azından azcık da olsa eksi var
geçen hafta 61
bu hafta 60,80
fark 200 gr cık
pazartesi spora başlıyorum
bir şeyler olur diye umud ediyorum.
Ausencia

31 mart hedefi tutmadı bu bana yakışmadı biliyorum

Günaydın kızlar..

100 gramcık vermişim tabi vermek denirse..çünkü 23 mart sabahı 73.2 yi görmüştüm tartıda bugün 73.5.. 24 marta göre 100 gram..ama vermiş saymıyorum..iyi ki bu takılma 77-78 arası olmadı diyeti bırakabilirdim..şimdi diyorumki 3 ay önce 70 e 10 kilo vardı şimdi 3-4 sık dişini Hülya..

grçrn hafta:73.6

Bu hafta:73.5

Fark:100 gram

DelyDoly ezdin beni tebrik ediyorum.ama bi rövanş yapalım senle haftaya varmısın.
Vallaa varımm kuzummm beni en iyi sen motive ediyorsun Abenciğimin 4 günlüğü yapayım haftaya da ohhh gitsin kgcuklar

Ausencia güzelimm vallahii uçuyorum mutluluktan tam gaz devamm keçilerle aşık atıp dağ tepe gezebiliriz

Kilom durdu kafamda deli planlar..şu zinciri kırmak için 5 te 5 yapsam diyorum ama haşlanmış patatesi hiç sevmem tatsız tuzsuz yemeyi Allah affetsin..akşama kadar düşünüp kendimi ikna edebilirsem patatesleri haşlarım 5 gün..çarşamba biter perşembede pro yapayım..beynim evet diyor ruhum hayır

bende arıyorum yenii şeylerrrr

Güzelimm hep patates mii güzel etkisi olmuş muyduu pekii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…