bende etkilediğini düşünüyorum.
bi sevindim anlatamam
regl açlık yapmıştı bu hafta ama gelmemişti
ben unuttum gitti şimdi gelince sevindim
Aynen öyle canım denemekten ne çıkarzımpara astar boya yapamazsam kötü olur..bu olmazsa çıkartıveririm diye düşündüm
bende etkilediğini düşünüyorum.
bi sevindim anlatamam
regl açlık yapmıştı bu hafta ama gelmemişti
ben unuttum gitti şimdi gelince sevindim
buzdolabı için olnları da beğendim.Hülyanın mutfağı yazdıracağım..ben netten almıştım
buzdolabı ve bulaşık makinesi için çok güzel oldu.
yeni gibi
Kızz ne iyi ettim de geldin ben sana güveniyorum hemen verirsin kilocuklarını
Ablam Perşembe spor pointlemiyoruz haberin olsun
Spor kaptanıyım ben haftaya yazarım adını cuma ya kadar da gözlemlerim spor listesine girmeye hak kazanırsan yazarım seni listeye
Yok yok Aynura da kalsın bizimle bizim takıma bi kaptan bi spor kaptanı bi ex kaptan iki demirbaş apla anca yeter
Benim tanıdığım bi diyetisyen var ama ctesi evinde diğer günler Eryaman da ctesi benim işime gelmediği için gitmiyorum istersen sana numarasını veririm evi beşevlerde.bence sen diyetisyene kesin git özel bul bitane o baksın nerde hata oluyo.bide spastik kolon olan bi arkadaşın kızı vardı ilaç içmezse yapamıyordu Sonra sonra ilacı bıraktı adını öğreneyimmi ondan küçük çocuk kullandığı için Belki zararı azdır
dün ben tam gittim sen gelmişsin tabi başıma gelecekleri bilmediğim için geri gelemedim
Günaydınnnnbi yarım kilo olurdu bence de arada gözleme kaçak yaptı sarayca :)
Haftaya 65 le başlayan her sayı süper hedef olur bence ...
sevindim vallahibenimde en az +500 bingo cnm her ay
çok etkiliyorrr
korktun benden yarıştan vazgeçtin sandımmmSarayca canımmmm yarışşş başladııı haberin olaaa bak gümbür gümbür gelirim sonra ağlamak yookkkk hahaha
burda herkeşşş beni bilir süper kilolar veririm .....
benim buzdolabım çiçek açtıbuzdolabı için olnları da beğendim.Hülyanın mutfağı yazdıracağım..
Yaaa cansınn kuzumm Rabbim senden razı olsun.Benim zor canım Rabbim isteyene versin inşallahhh
Benim hiç bir zaman olmuyor çatır çutur yazıyorum vallahigene hiç çalışasım yok benim
yakalanacam ya
Canım bir süredir bende yoktum. Atmadi sanırım Masum, hatırlamıyorum ama atsa görürdüm :)Canım grup tekrar açılırsa ben kaptana yada masuma atarım resmimi watsapptan o yukler ben yukleyemiyorum cunku
benimde gözümün biri burda diğeri masamda kulaklarda kapıda gelen olursa yakalanmıyım diyegene hiç çalışasım yok benim
yakalanacam ya
Aynen canım mis gibi olurlarbende ütülerim
yepyeni oluyorlar bayılıyorum.
Bana kim kiz?Anammm nasıl tanımazsınbana ben
O nasıl işmis ya bende çoraplara kadar ütülerim herseyiya geçen bi arkadaş dediki ben ütülemiyorum herşeyi dedi
bende tişört kot filan ütüleirm hep
naısl oluyor bilmiyorum
keşke bende başarabilsem ya kırışıyor benimkiler
nananais kız..Bana kim kiz?
Merhaba dilekcim.tanımazmıyım...fatma ablanım arkadaşı dimi?sağol kaptanim iyi dilekler ne için
Dün menunu yazmadım aynı hergun
Ilık ballı su
Meyveli yoğurt
Yeşil çay kahve
Sebze yoğurt iki dilim ekmek
Kahve iki hurma
Karışık salata yoğurt
Yeşilçay iki tam ceviz
Yoğurt kuru
Değişiklik olursa yazsam aynı menü desem.olurmu ek olarak yediklerimizi yazarim
aynura merhaba belki hatırlamasını whats app tan gokcenle diyet yapmaya çalışıyordum hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?