kuzum görsen hakkaten everest gibi mübarek
Yumurta takibi güzelim.2.çocuk için çalışmalardayım
Boya kapatmıyor mu canım folyoyla sanki belli olur kaplandığını bilemedim
bende ütülerim kot,tşört zaten kırışıyo ütüsüz nasıl giyilirkiya geçen bi arkadaş dediki ben ütülemiyorum herşeyi dedi
bende tişört kot filan ütüleirm hep
naısl oluyor bilmiyorum
keşke bende başarabilsem ya kırışıyor benimkiler
Hoş buldum bitanem.yok ahum biyere gitmeye niyetim yok...arkadaşlarımın hepsi burada nereye gidiyom.zaten daha kaptan falan istemem.daha 2.yi dogurcam biliyosunKızz ne iyi ettim de geldin ben sana güveniyorum hemen verirsin kilocuklarını
Ablam Perşembe spor pointlemiyoruz haberin olsun
Spor kaptanıyım ben haftaya yazarım adını cuma ya kadar da gözlemlerim spor listesine girmeye hak kazanırsan yazarım seni listeye
Yok yok Aynura da kalsın bizimle bizim takıma bi kaptan bi spor kaptanı bi ex kaptan iki demirbaş apla anca yeter
Benim tanıdığım bi diyetisyen var ama ctesi evinde diğer günler Eryaman da ctesi benim işime gelmediği için gitmiyorum istersen sana numarasını veririm evi beşevlerde.bence sen diyetisyene kesin git özel bul bitane o baksın nerde hata oluyo.bide spastik kolon olan bi arkadaşın kızı vardı ilaç içmezse yapamıyordu Sonra sonra ilacı bıraktı adını öğreneyimmi ondan küçük çocuk kullandığı için Belki zararı azdır
dün ben tam gittim sen gelmişsin tabi başıma gelecekleri bilmediğim için geri gelemedim
bende ütülerim kot,tşört zaten kırışıyo ütüsüz nasıl giyilirki
ben kazaklarımıda ütülüyorum,bitmeyen ütü yapmışlarhiçte sevmem
Hımm o zaman daha farklı durabilir bayağı sade bir şey bulması gerek belli olmaması adınahımm benim zamanımda böyle şeyler yoktu bilmiyorum bunları,o zaman rabbim hayırlısıyla versin inşallah o zaman tez zamanda zayıflaman şart
folyo değil nill,hani yapışkanlı kağıtlar varya onlardan duvar kağıdı gibi düşün
Canım ben ekleyemiyorum buraya bişey bellek dolu diyor ama masumla cekilmistik o yukluycekti gruba tabi o dönem ben giremedim bilmiyorum yukledimiBen görmedim seni şekercim@tuba52 ve seni görmemiştim grup mesajlarında. Çok merak ediyorum sizleri
Canım ben de ütülerim onları kazak tişört kot vs. Çarşaf yastık kılıfı iç çamaşırları da dahil. İçime sinmiyor öteki türlüsüya geçen bi arkadaş dediki ben ütülemiyorum herşeyi dedi
bende tişört kot filan ütüleirm hep
naısl oluyor bilmiyorum
keşke bende başarabilsem ya kırışıyor benimkiler
Canım grup tekrar açılırsa ben kaptana yada masuma atarım resmimi watsapptan o yukler ben yukleyemiyorum cunkuGörmek istiyoruz ama umarım görebiliriz
bende ütülerimCanım ben de ütülerim onları. Çarşaf yastık kılıfı iç çamaşırları da dahil. İçime sinmiyor öteki türlüsü
Beni 1 kilo etkilemişti rahat ama herkes farklıdır tabi
ablamla yapacağım onun eli çok düzgündür...suya dayanıklıymış..instagramda renklendirhayatını diye bir sayfa var bi bakıverin çok güzel uygulamalar var..yapınca güzel olurda ben beceriksizim biraz beni çok zorlamıştı ama sen tebrübeliymişsin, o zaman neden olmasın
bunlar çok güzel olmuşta alın taşı yerine konan kağıt ıslandıkça sökülürmü acaba?
zımpara astar boya yapamazsam kötü olur..bu olmazsa çıkartıveririm diye düşündümBoya kapatmıyor mu canım folyoyla sanki belli olur kaplandığını bilemedim
bende etkilediğini düşünüyorum.Beni 1 kilo etkilemişti rahat ama herkes farklıdır tabi
araştırıyorum bayadır masumum..sıkıldım dolaplardan..
teşekürlerr yedimm geldim bitti bileee
ayyy benimde var ütü benimdeee, inşşallah bir gün yapacagmmm
sanırımm benimki henüz dag gibi olmadıgı için bekliyorum
benim eski evimin iç deoapalrını yapmıştım
ama dış tarafları naısl olur bilemedim
arkadaşım yatak odası dolabını kapladı güzel oldu
sende yapmışsın sanırım sistemini biliyorsan olabilir bence
ben netten almıştımaraştırıyorum bayadır masumum..sıkıldım dolaplardan..
Evet cnm ya spor şart bende yapmayı hiç sevmiyorum malesef ama çocuğu kreşe verdim haftada 3 gün pazartesi başlıycak bende onu bırakıp yürümeyi düşünüyorum
aynenn kaybedersem zaten btimiş oluyorum , kaybederimm
toparlan pamuğummm sen bizlerdenn çok çok şanslısınnn
işteeee eş seni ister, çocuk snei ister ev seni beklerrr
cidden benimde çok bunaldıgım oluyor bazennn
amaa yapacak bir şey yokk
evet evet cnms nein spora agırlık vermen laım
bi kuzenim var 50 kilo ama 60 kg gibi duruyor spor yapmadan olmaz
sporada başla cnmm
1 günlük arınma programı gibi yapayım diyorum
pazar günü herkes evd eoluyor ya bi pazar kahvaltımız varrr
onaa engel olmayım
ayy o çocuk odalarına bayıldımablamla yapacağım onun eli çok düzgündür...suya dayanıklıymış..instagramda renklendirhayatını diye bir sayfa var bi bakıverin çok güzel uygulamalar var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?