Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yumurta takibi güzelim.2.çocuk için çalışmalardayım

hımm benim zamanımda böyle şeyler yoktu bilmiyorum bunları,o zaman rabbim hayırlısıyla versin inşallah o zaman tez zamanda zayıflaman şart

Boya kapatmıyor mu canım folyoyla sanki belli olur kaplandığını bilemedim

folyo değil nill,hani yapışkanlı kağıtlar varya onlardan duvar kağıdı gibi düşün

ya geçen bi arkadaş dediki ben ütülemiyorum herşeyi dedi
bende tişört kot filan ütüleirm hep
naısl oluyor bilmiyorum
keşke bende başarabilsem ya kırışıyor benimkiler
bende ütülerim kot,tşört zaten kırışıyo ütüsüz nasıl giyilirki
ben kazaklarımıda ütülüyorum,bitmeyen ütü yapmışlarhiçte sevmem

Hoş buldum bitanem.yok ahum biyere gitmeye niyetim yok...arkadaşlarımın hepsi burada nereye gidiyom.zaten daha kaptan falan istemem.daha 2.yi dogurcam biliyosunbi de çokkk kötü hamilelik geçiririm ben.en yakın 3 senede düşünmüyom daha...burda yuvarlanırım ne güzel...

Hımm o zaman daha farklı durabilir bayağı sade bir şey bulması gerek belli olmaması adına

ya geçen bi arkadaş dediki ben ütülemiyorum herşeyi dedi
bende tişört kot filan ütüleirm hep
naısl oluyor bilmiyorum
keşke bende başarabilsem ya kırışıyor benimkiler
Canım ben de ütülerim onları kazak tişört kot vs. Çarşaf yastık kılıfı iç çamaşırları da dahil. İçime sinmiyor öteki türlüsü

ablamla yapacağım onun eli çok düzgündür...suya dayanıklıymış..instagramda renklendirhayatını diye bir sayfa var bi bakıverin çok güzel uygulamalar var..

araştırıyorum bayadır masumum..sıkıldım dolaplardan..

Evet cnm ya spor şart bende yapmayı hiç sevmiyorum malesef ama çocuğu kreşe verdim haftada 3 gün pazartesi başlıycak bende onu bırakıp yürümeyi düşünüyorum

ablamla yapacağım onun eli çok düzgündür...suya dayanıklıymış..instagramda renklendirhayatını diye bir sayfa var bi bakıverin çok güzel uygulamalar var..
ayy o çocuk odalarına bayıldım
oğlumun odasına yapsammıki çok güzelmiş yada mutfağa yada girişte koridora
ben bi inceliyim bakıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…