Corap miO nasıl işmis ya bende çoraplara kadar ütülerim herseyi
Hey Allahım ya Rabbim ne güldüm amanananais kız..
Canim hosgeldin ben MuMu :) 32 yasinda 3 cocuk annesiyim almanyada yasiyorum,yarismaci arkadaslara basarilar diliyorumMerhaba dilekcim.tanımazmıyım...fatma ablanım arkadaşı dimi?
Ilkkilo bildirimi benden gelsin.
Hep sona kalacak degilim ya
Geçen hafta 76.2
Bu hafta 75.4
Fark~ ~giden : 800 gr ( 200 gr mi arti idi )
Yüzde: 1.04
Eki Görüntüle 1975261
Günaaaaaaaydınnnn günaaaaaydınnnn ponponlar bizim için bugünnnn
Geçen hafta:72.7
Bu hafta: 71.3
Giden : 1.4
He bi de dünden beri wc yok olsaydı 70 lere adım atardım :)
geçen hafta :76.9
bu hafta : 74.6
giden : 2.3
% 2.99
spor: 180 dk
detoksun gözünü seveyim
Artıdan iyidir kuzum. Tebrik ederimkilo azaldıkça vücut kendini korumaya alıyor, verilen kilo da azalıyor canım. Bence gayet iyi
günaydınnnnn
geçen hafta 68.2
bu hafta 68,8
regli mi dersiniz , spor şişligimi , bünyemin mallıgı mı valla bıktım artık yaa
menüleirm ortda sporumm ortadaaa
daha ne yapmam gerekli
en kısa zmanda bi diyetisyen ile görüşecegimmm
Günaydın arkadaşlar bende kilo bildirip hemen işe başlayayım
Geçen hafta 60.9
Bu hafta 59.7
Fark 1.200
Geçen hafta faciasını bi nebze kapatmış oldum sanırım
Kilo bildirm.
Geçen hafta 60.4
Bu hafta 59.7
Fark -700
Regl gelmedi fena sisim napiyimama şükr 59 um gitmemissss.
Günaydınlar herkese
Kaptanım akşam düşündüğüm gibi başım çok ağrıdı mide bulantım başladı eşimde babasının yerinden lahmacun söyledi o da sağolsun çorba da göndermiş
İftar; 1 büyük kase tavuklu sebze çorbası + 1 ad.lahmacun + az mevsim salata
Akşam 8 buçuktan itibaren uyuyorumneyse kafam az sersem ama daha iyiyim bugün niyetlenemedim
Sabah tartım
Geçen hafta 55.1 (regl etkisi)
Bu hafta 53.5
Fark 1.6
Yüzdesi %2.90
@Ausencia
geçen hafta 82.600
bu hafta 82.100
fark 500
kızlar günaydın
aydınlık güzel günleriniz hayırlı cumalarınız olsun
kaptanım @Ausencia geçen hafta 57,9 dum sanırım hafta içi 57,7 yi gördüm fakat bugün 58,2 yim,wc yok dün 4 tane kandil simidi yedimbu sonuç normal yani
Günaydın 7.takımın güzelleri canlar
Geçen Hafta 85,2 sabittim
Bu hafta 84,0
Giden 1,20
Yüzde 1,41
500 dakika da sporum
Hayırlı cumalar bacılar .
Spora çıkmam lazım kilomu bildirip gideyim .
Bu hafta düzgün diyet yapamadım son 2 günde niywtli olunca açil eylemm planıda olamadısonuç normal yani , beklentimde yoktu .
Geçen hafta 69,5
Bu hafta 69.8
Artı 300 gr .
Haftaya işi sıkı tutup 68 leri görmem lazım 3 haftadır oyalandıgım yeter da
Gecen hafta: 78
Bu hafta:78.3
Fark:+300
Yüzde: _0.38
Diycek bisey yok hakettim aksam yedigin hurmalar tirmalar hesabi tirmaladi iste haftaya 77 olamassam listeden cikiyorum
Geçen hafta 61.1
Bu hafta 60.8
Fark 300
Yuzde 0.49
Eee yersen sütlaçı pizzayı olacağı buydu tabi
benim eksi 500gr cık.
Geçen Hafta :59.6
Bu Hafta 59
Fark : 0.6
% 1.01
@nehirnil111 dediğin çıktı canım , biraz daha yemem gerekmiş ..
günaydın canlar ciğerler sevdicekler
mutlu muyum değilim ama böyle olacağı belli idi
en azından azcık da olsa eksi var
geçen hafta 61
bu hafta 60,80
fark 200 gr cık
pazartesi spora başlıyorum
bir şeyler olur diye umud ediyorum.
@Ausencia
31 mart hedefi tutmadı bu bana yakışmadı biliyorum
Günaydın kızlar..
100 gramcık vermişim tabi vermek denirse..çünkü 23 mart sabahı 73.2 yi görmüştüm tartıda bugün 73.5.. 24 marta göre 100 gram..ama vermiş saymıyorum..iyi ki bu takılma 77-78 arası olmadı diyeti bırakabilirdim..şimdi diyorumki 3 ay önce 70 e 10 kilo vardı şimdi 3-4 sık dişini Hülya..
grçrn hafta:73.6
Bu hafta:73.5
Fark:100 gram
Eki Görüntüle 1975300
Geçen Hafta: 65.5
Bu Hafta: 63.8
Fark: -1.7
Yüzde: 2.60
Hanimiş benim ponponlarım@Ausencia
geçen hafta : 70,300
Bu hafta : 70,200
Giden :-100
yüzde : 0,14
Bu hafta regli mağduru oldum yoksa bilirsiniz her hafta müthiş kilolar veriyorummmm hahaha)) aslında bi ara çok artıdaydım regliden dolayı ine ine bu kadar inmişim wc yok beklemedim.. dışarı çıkacam biraz işlerim var.....
bak işte maşallah bu hafta ben az kilo verdim millet uçmuş hep böyle oluyor ben az verince millet uçuyor ben verince millet duraksıyor var ben de sıkıntı hahahaha)))
Kızlar tebrikler çok güzel kilolar gitmiş
Ben sadece 100 Gr vermişim
Bu hafta bir yandan temizlik bir yandan su proje pek ugrayamadim ama burdayım sabah sabah yaklaşık 50 dk yürüdüm
Geçen hafta 74.3
Bu hafta 74.2
Fark 100 Gr
Saat 10 dan beri mesaj okuyorum kızlar dün gelemedim güya spor yapmadım gece 2.30 a kadar koşturmalı yattım ve bu sabah çok daha yorgun kalktım reglimde çok yavaş ilerliyor bu ay malesef
Kilo bildirimi
Geçen hafta 78.3
Bu hafta 78.1
Fark -200
Yüzde 0.25
Kaç kilo oldun, takipteyim, ooooo daha 70 olacaksın
Tartimi bırakıp gideyim ben @Ausencia
Eki Görüntüle 1975325
Başyalayımm tatlımm bana uyar pattis mi yicez boll bol yarınndelllyyy kız başlıyo muyuz yarın??DelyDoly
Ben ütü yapmayı çok severim cogu insan sevmezCorap mianammm niye eziyet ediyonuz kiz kendinize :)
neye başlıyorsunuzzBaşyalayımm tatlımm bana uyar pattis mi yicez boll bol yarınn
Sevmeyenlerden biride benn güzelimm ifritt oluyorum hattaBen ütü yapmayı çok severim cogu insan sevmezherşey dolapta daha düzgün düzenli duruyor çok hoşuma gidiyor valla
bunu dinleBenim malum dönemm yaklaştıı bir sinir bir sinir gerçi3 gündür koşturmaca herhal iyice kafayı yidimm mozart dinliyorum ötesini si düşünün canlar
Canım 5 günlük bir kürneye başlıyorsunuzz
Kuzummm valla halimii bir görsenn sabah iyi idimm birden pitbula döndüm yeminlennn yawwbunu dinle
DemeeeSevmeyenlerden biride benn güzelimm ifritt oluyorum hatta
evet istediğimiz kadar..Başyalayımm tatlımm bana uyar pattis mi yicez boll bol yarınn
hııı , kendimi boşlukta hissediyorum bugün detoks bitiyorCanım 5 günlük bir kür
5 Günde 5 Kilo Diyeti Nasıl Yapılır?
- 1. Gün patates günüdür. Patatesi haşlayın ve istediğiniz gibi yiyebilirsiniz. Yalnız yağ kullanmamalısınız. Baharat kullanabilirsiniz. Sınır yok ne kadar yemek isterseniz yiyin
- 2. Gün sebze günüdür. Her çeşit sebzeyi haşlayarak yiyebilirsiniz. Yine yağ kullanımı yasak. Çiğ şekilde de tüketebilirsiniz. Sebze gününde de sınır yok istediğiniz kadar yiyin.
- 3. Gün et günü. Balık ya da ızgara ne şekilde et yemek isterseniz yiyebilirsiniz. Etler yağsız olmalı ve yağ da da pişirilmemeli. Sınır yine yok istediğiniz kadar yiyin.
- 4. Gün de meyve günüdür. Muz haricinde her türlü meyveyi yiyebilirisiniz. Hiçbir sınırlama yok doyana kadar yiyin.
- 5. Gün yani son gün ise yumurta günüdür. Yumurta ile ne yapmak isterseniz yapın ve yiyin ama sadece yumurta ile başka hiçbir şey eklemeyin. Yumurtaya sadece baharat ekleyebilirsiniz yağ yine yasak. İstediğiniz kadar yiyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?