Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tmm kaptanim sağol iyi gidiyor açlık hissetmiyorum tatlı krizi yok inşallah
Sağol @ada81 yaştan mı yoksa bu aralar çok kilo değişimi oldu ondan mı hatirlayamadim

ah canım nerde benim patron a bu renk olmadı desek gider
üstüne bir kat daha atar yani o derece

sağol kaptanim iyi dilekler ne için
Dün menunu yazmadım aynı hergun

Ilık ballı su
Meyveli yoğurt
Yeşil çay kahve
Sebze yoğurt iki dilim ekmek
Kahve iki hurma
Karışık salata yoğurt
Yeşilçay iki tam ceviz
Yoğurt kuru
Değişiklik olursa yazsam aynı menü desem.olurmu ek olarak yediklerimizi yazarim

aynura merhaba belki hatırlamasını whats app tan gokcenle diyet yapmaya çalışıyordum hoşgeldin canım

Kızlar mutfak dolaplarımı folyoyla kaplamayı düşünüyorum var mı yaptıran yada gören
ben tencereleri koyduğum dolabın iç alt kısmını yaptım çok zor bi iş ya
yapıştımı zor çıkıyo yerinden bide hemen kıvrılıveriyo,hatta daha altındaki yapışkanı sökerken kıvrılmaya başlıyo
yapmayı düşünüyosan önce küçük bi folyo alıp dene derim

Mesaj yarım gitmiş. Sabah temizlik için yardımcı geldi, kahvaltı vs hazırla çocuklar geç kalmış okula onları hazırla zaten unutmuşum tartılmayı. Umudum da olmadı için sanırım

Yatak odama yaptimtim ben dolaplara o guzel oldu mutfak konusunda tereddutluyum..bu tarz istiyorum

aa olabilir öldüyse çıtlamıyolar

afiyet olsun masum

teşekürlerr yedimm geldim bitti bileee

Sabah uyanınca niyetlendim. Regl ağrım var, umarım bozmam orucumu dağ gibi çamaşır yığıldı, ütü yapayım şekerler görüşürüz yine

ayyy benimde var ütü benimdeee, inşşallah bir gün yapacagmmm
sanırımm benimki henüz dag gibi olmadıgı için bekliyorum

Kızlar mutfak dolaplarımı folyoyla kaplamayı düşünüyorum var mı yaptıran yada gören

benim eski evimin iç deoapalrını yapmıştım
ama dış tarafları naısl olur bilemedim
arkadaşım yatak odası dolabını kapladı güzel oldu
sende yapmışsın sanırım sistemini biliyorsan olabilir bence

Yatak odama yaptimtim ben dolaplara o guzel oldu mutfak konusunda tereddutluyum..bu tarz istiyorum Eki Görüntüle 1975338
yapınca güzel olurda ben beceriksizim biraz beni çok zorlamıştı ama sen tebrübeliymişsin, o zaman neden olmasın
bunlar çok güzel olmuşta alın taşı yerine konan kağıt ıslandıkça sökülürmü acaba?

Yumurta takibimi yapion. Hadi git bakemm. Benim de 25 dk kaldı . Az daha durup eve gidem ogluşà kavusuim. Ayy aynura sana böyle çocuklu yazmak da varmıs kaderde şükür bu güne .. allah isteyen herkese versin aminnnn
Dimi ama...atlardın bisiklete kocanla akşamları.1saat yapardın hiç unutmam...evet tatlım yumurta takibi için geldim...sıramı bekliyom

kuzum görsen hakkaten everest gibi mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…