Tmm kaptanim sağol iyi gidiyor açlık hissetmiyorum tatlı krizi yok inşallahBende senden yana şaşkınım bu ara pamuk .
Heves motivasyonunu düşük görüyorum açıkcası .
Gr.ları da buna bağlıyorum .
Hedefe çok az kaldı aslında .... ve bunu korumak içinde beraber olmalıyız .
Yaz tepemize dikilmeden .
Günaydın hülyacım .
Ara ara kaçamak , ara ara aç kalma ...hepsi karışınca gr.lar kaçınılmaz oluyor .
5 gün diyetine normalde gerek duymamam gerek , bence metan çok yavaş değil.
Ama moral olur dersen , başla derim .
Sana uçmak yakışıyor gülüm ... neydi öylesabitim bidirimleri...
Hadi bakalım 4 elle sarılmaca ....
Canım braz daha arttırıyorum , aslında eklemelerim vardı ama yetmedi demek ... Almak istemiyorum tabii ki , bir de asıl hedef 57.7 ... ama hemen değil.
Ada doğru hatırlamış 76.8 dü en son canım .
Bundan sonra bu şekilde en az 700-800 gidecek dilekcim ..Şu listeni hiç aksatma .
Tebrikler saydınım ...nette bir sorun var emojiler yüklenmiyor ...pon pon pon pon ... :))))
İlk hafta için bekliyordum ama biraz kaçamaklar gelince 1 gider diye düşünüyordum senden ... demek vücut özlemiş kilo vermeyi:)))
Sabah bildirimler gelince ...adadan 100-200 gelir bu hafta dedim ..ters orantı :)
69.9 geleydi iyi morl olacaktı .
O kadar emeğe bu 100 gr. cidden az . Ben sende 300-500 razıyım da ...
Hadi bakalım önümüzdeki maçlara bakmaca ...
70.3 olarak kaydediyorum ..bence de hafta sonu çok abartma ... bir çırpıda 69 ları görecekkken , uzaklaşma oralardan iyice...
ben dershanede çalışırken odamın rengi lila rengiydi ayyy hiç sevmem koyu lila bide bayılıyordum hergün girdiğimde içime kasvet çöküyordu....her yıl anlaşma yapmak için personeli çağırırlar patronla konuşuyoruz neyse maaşta anlaştık dedim eğer bu odanın rengi değişmezse ben çalışmam dedim adam gülmeye başladı ayyy dedim bir yıldır içim daraldı dedim... adam aaa niye önce söylemedin dedi hemen aynı gün boyacılar geldi boyamın rengini seçtim hemen boyadılar hahahaha))
sağol kaptanim iyi dilekler ne için
Bu mesajı görünce alıntıladımmm , dedim mücverimle karşılıklıuyumuşuz amaaaa sen rahat durmamış adama sarmışsın ... bi de 30 sn de kapıda biten misafirr
Fıstığımmm bu vicdan çorbası ekmekle mi yeniyorduuu
Az yakın olaydık gün yapardıkkkbütün stres puffffff ...
Allah kabul etsin öncelikle fatma .
Sahurda her zaman kahvaltıya devam ... haşlanmış yumurtan ve 2 dlm tb ya da kepek ekmeğin her sahur olsun . Peynir zeytin yeşillik ... bu klasik dışına çıkma gece gece ... hele ki hamur işi ..tatlı.
Iftarda ben hep su , hurma ... ardından çorba ... sonra kalkıp namazımı kılarım . O ara bi anda yemeğe saldırmamı engeller . En az duası falan derken 20 dk geçmiş olur .
Sonra yemek olarak ne pişti ise .. bıl salata yopurt ile ... 1 dlmde ekmek ..
9 gibi bir ara yaparsın ... orda da meyve ve süt ... belki çiğ badem ...
Suya dikkat susuz,kalma .
Daktırım olmuş ... kısır da çok cız sayılmaz ki ... gece ve tabak rabak yemediysek .
Pamuğum kahvaltıların otomatiğe bağlandı.
Ne yumurta ne yeşillik görüyorum sabah . Hep bu 3 lü ...
Canım menülerin gayet güzel ...aynen bu menülerle devam edeceksen niçin izne çıkacaksın ?
Yok bu menüleri bırakıp yemeğe sarılacaksan yazık depil mi bunca emeğe ?
Izne ayrılırsan en erken 3.hafta dönüyorsun takıma ve tabii kilo almamış olarak ...
Gayet güzel yine bebetommm ... öğle yediğini akşsm dengeleme işi de genelde iyi sende ..
Ne bileyimmm aklım diyette ... regl oldum sanmak nasıl oluyor onu bilmiyorum da ... lekelenme başladı ise ve regl vaktinse başlamıştır ... 10 günden uzun süren leke özre girer .
Çok güzel menü .
Allah kabul etsin canım . Biraz az geldi bana ... gün içi koşturmanda var ...güçsüz,kalma
Bendeeeeee ... 8 no lu bakışımlaaa ...
bu da by haftanın totemi olsun :)
Saadet yazdıklarımı okudun mu ?
Motiven ne durumda ?
Snitzel kızartma olduğu için sevmedim onun dışında iyi.
Ne kadar minik :)
Hülyacım yarın ki iki öğün planını okydum .saat olarak denenir makul ama öğünlerin de yiyeceklerin çook az,.
Benim reglsiz süre 18-21 gün ...
Maşallah subhanallah ...
Tebrikler ... Rabbim devamı nasip etsin başarılarının .
Çok yemek.
Öküz gibi yemek.
Doyduğunu anlamadan yemek.
Hep yemek.
Ben normal insan gibi yesem almam ...
Ama cidden bir tepsi börek yiyecek kapasite vardı bende
Çoook beğendimmmm
Canım menü menü spor şahane de ... asıl sorun yok gözüküyor demiş çeken dr ...ona,sevindiminşallah öyledir .
Görürsünnnnnnn
K7z sen ne gülüyon ablanabombaaa gelecekkkkk kaynağım sağlammmmm
Dilekcim menü spor gayet güzel ...
Kıxınıda çoook tebrik ederim .
Sıcak bir şeyler içseydin canımm .
Su 1 lt cik mibi de akşam akşam sütlaç
Yarın perş. Çok çok dikkat şekercim .
aynura merhaba belki hatırlamasını whats app tan gokcenle diyet yapmaya çalışıyordum hoşgeldin canımSelam arkadaşlar,tanıyanlar tanıymayanlaro kadar çok yazacak şeyim var ki,kaç gündür yazıcam yazıcam diyorum konsantre olamıyorum.çok tereddütlerim var.hem mesuliyerinden tırsıyorum hem de accayip kilo aldım.hiç bu kadar kilp almamıştım bi de gelip kandil mesajlarını falan görünce çok heycanlandım.çünki bu takım bana imanım konusunda da çok yardimci oldu.Allah razi olsun @aeben ablam ve @firuzew Bu konuda çok yardimci olmuşlardır.buradan kopunca çok geriledim o konuda.okunacak kitaplarim dolapta duruyor öylece...yani 7.takım bana çok şey katmıştı...
Gelelim kilo vermeye.kürkçü dükkanı misali yinü buradayım.çünki son kez 60kiloyla mezun olan ben şimdi 70leri görüyorum...ve durmadan kilom artiyo...izninizle yeniden aranıza katılmak istiyorum...çok kişi var biliyorum tanımayanlarda çoktur beni...anlatirim tanışırız ufak ufak...şimdi ne yapman gerek?form falan var mı eskisi gibi?
Kaptanım yardimini bekliyorumAusencia
başlayalım mı yarın delyim..hem haftasonunu güzel atlatır pazartesiye eksi başlarız..Vayyy süpermişşş canımm bende mi yapsam ki acabaa
ben tencereleri koyduğum dolabın iç alt kısmını yaptım çok zor bi iş yaKızlar mutfak dolaplarımı folyoyla kaplamayı düşünüyorum var mı yaptıran yada gören
Kız çıtlamıyo ki küçücük acaba ölümüler
Yatak odama yaptimtim ben dolaplara o guzel oldu mutfak konusunda tereddutluyum..bu tarz istiyorumben tencereleri koyduğum dolabın iç alt kısmını yaptım çok zor bi iş ya
yapıştımı zor çıkıyo yerinden bide hemen kıvrılıveriyo,hatta daha altındaki yapışkanı sökerken kıvrılmaya başlıyo
yapmayı düşünüyosan önce küçük bi folyo alıp dene derim
aa olabilir öldüyse çıtlamıyolar
afiyet olsun masum
Sabah uyanınca niyetlendim. Regl ağrım var, umarım bozmam orucumudağ gibi çamaşır yığıldı, ütü yapayım şekerler görüşürüz yine
Kızlar mutfak dolaplarımı folyoyla kaplamayı düşünüyorum var mı yaptıran yada gören
yapınca güzel olurda ben beceriksizim biraz beni çok zorlamıştı ama sen tebrübeliymişsin, o zaman neden olmasınYatak odama yaptimtim ben dolaplara o guzel oldu mutfak konusunda tereddutluyum..bu tarz istiyorum Eki Görüntüle 1975338
Dimi ama...atlardın bisiklete kocanla akşamları.1saat yapardın hiç unutmam...evet tatlım yumurta takibi için geldim...sıramı bekliyomYumurta takibimi yapion. Hadi git bakemm. Benim de 25 dk kaldı . Az daha durup eve gidem ogluşà kavusuim. Ayy aynura sana böyle çocuklu yazmak da varmıs kaderde şükür bu güne .. allah isteyen herkese versin aminnnn
Yumurta takibi güzelim.2.çocuk için çalışmalardayımgeçmiş oldun aynura hayırdır ne ultrasonu
Ooo sen de 4yaşlı çocuklar silsilesindensin o zaman...ne güzel.Rabbim korusun hepsini...merhaba .aile hekimiyim canım.
79luyum
9,6,4 yaşlarında 3 kuzum var
kayserideyim
teşekürlerr yedimm geldim bitti bileee
ayyy benimde var ütü benimdeee, inşşallah bir gün yapacagmmm
sanırımm benimki henüz dag gibi olmadıgı için bekliyorum
benim eski evimin iç deoapalrını yapmıştım
ama dış tarafları naısl olur bilemedim
arkadaşım yatak odası dolabını kapladı güzel oldu
sende yapmışsın sanırım sistemini biliyorsan olabilir bence
Yatak odama yaptimtim ben dolaplara o guzel oldu mutfak konusunda tereddutluyum..bu tarz istiyorum Eki Görüntüle 1975338
eveeet...ama ben senu hatirlamadım kiii...kesin nick deyiştirdin.yoksa mümkün deyil unutmam...
Anammm nasıl tanımazsıneveeet...ama ben senu hatirlamadım kiii...kesin nick deyiştirdin.yoksa mümkün deyil unutmam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?