Memnun oldum güzelim...bebiş istiyorsan inşallah olur tez zamandaMerhabalar canım bende İstanbul'da yaşıyorum 27 yaşındayım 2 senelik evliyim henüz çocuk yok muhasebeciyim
Tamamm başlayalım güzelim motive olurr bakalım sonuç ne olurevet istediğimiz kadar..
Yani kilo vermek için istemiyom yoksa olması gerek kizim yalnız çok sıkılıyor...buay olmazsa ağustosa kadar ara vericem...yazın hamile hamile bööö bööö gezmeyi istemem...gezicem tozucamşimdi ben pek anlayamadım
sen çocuğu hemen istemiyosun ama şimdi yumurta takibine gidiyosun bu yumurta takibi ne olaki aydınlatın şu cahili
canım evde yürüyüş bandım ve eliptik bisikletim var bazen sırf yürüyüş yapıyorum bazende hem eliptik hem yürüyüş yapıyorum değişiyor bazen ip atlarım 100 kere...kızım uyunca bunları yapıyorum artık baharın gelmesiyle akşam kızımı parka götrüyoruz orada kızım oynarken bende parkın etrfaında yürüyorum... bir önceki hafta sporda çoştum sonuç ayak bileği şişen bi ada oldu... geçen hafta 2 saat yapmıştım spor ama bu hafta ayağıma çok yüklenmeden en az 1 saat yapmayı planlıyorum....ada81
rakibem sırf bu hafta iyi kilo vermek için hafta sonu da spor yapmayı planlıyorum, sen ne tür spor yapıyorsun, biraz bahsedebilir misin
geçmiş olsun canım izin alabilsen süper olur yatar dinlenirsin...çok agrım var
izina labilsem eve gidicemm çok kötüyüm yaa
ada sen eliptikte hangi ayarda yürüyosun/sürüyosun artık ne deniyosa ondan iştecanım evde yürüyüş bandım ve eliptik bisikletim var bazen sırf yürüyüş yapıyorum bazende hem eliptik hem yürüyüş yapıyorum değişiyor bazen ip atlarım 100 kere...kızım uyunca bunları yapıyorum artık baharın gelmesiyle akşam kızımı parka götrüyoruz orada kızım oynarken bende parkın etrfaında yürüyorum... bir önceki hafta sporda çoştum sonuç ayak bileği şişen bi ada oldu... geçen hafta 2 saat yapmıştım spor ama bu hafta ayağıma çok yüklenmeden en az 1 saat yapmayı planlıyorum....
ada sen eliptikte hangi ayarda yürüyosun/sürüyosun artık ne deniyosa ondan iştecanım evde yürüyüş bandım ve eliptik bisikletim var bazen sırf yürüyüş yapıyorum bazende hem eliptik hem yürüyüş yapıyorum değişiyor bazen ip atlarım 100 kere...kızım uyunca bunları yapıyorum artık baharın gelmesiyle akşam kızımı parka götrüyoruz orada kızım oynarken bende parkın etrfaında yürüyorum... bir önceki hafta sporda çoştum sonuç ayak bileği şişen bi ada oldu... geçen hafta 2 saat yapmıştım spor ama bu hafta ayağıma çok yüklenmeden en az 1 saat yapmayı planlıyorum....
İnşallah görürsün canımyok bu sefer gözüm 52-53 değil, akıllandım, bi 59 ları görsem iyi olacak
Memnun oldum güzelim...bebiş istiyorsan inşallah olur tez zamanda
Hayirlisi ne zamansa o zaman güzelim.hepimiz için...İnşallah görürsün canım
Henüz düşünmüyoruz canım ama aratmasın kimseye Rabbim inşallah seninde tez zamanda nasip olsun
yarın sabah başlangıç kilomu atarım sana özelden..Tamamm başlayalım güzelim motive olurr bakalım sonuç ne olur
neren ağrıyor??noldu..çok agrım var
izina labilsem eve gidicemm çok kötüyüm yaa
canımm benimki 8 yıllık bi eliptik çok eski eksi ve artı çevirme yönü var ama derecsi üzerinde yokk ..artıya doğru çevirince zorlaşıyor eksiye çevirince kolaylaşıyor ...ada sen eliptikte hangi ayarda yürüyosun/sürüyosun artık ne deniyosa ondan işte
Ben pek gelemiyordum canım ama eşim sonunda getirdi şarj oluyor telefon. Şimdi hastaneye geldim yürüyerek. Spor yapmış oluyorum böylece. Sen nerde yapıyorsun 20 dk lık yürüyüşleri =)
Amin canım inşallahHayirlisi ne zamansa o zaman güzelim.hepimiz için...
HOş buldum canım.bi mimi var bi de mumuCanim hosgeldin ben MuMu :) 32 yasinda 3 cocuk annesiyim almanyada yasiyorum,yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?