Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şimdi ben pek anlayamadım
sen çocuğu hemen istemiyosun ama şimdi yumurta takibine gidiyosun bu yumurta takibi ne olaki aydınlatın şu cahili
Yani kilo vermek için istemiyom yoksa olması gerek kizim yalnız çok sıkılıyor...buay olmazsa ağustosa kadar ara vericem...yazın hamile hamile bööö bööö gezmeyi istemem...gezicem tozucam

ada81

rakibem sırf bu hafta iyi kilo vermek için hafta sonu da spor yapmayı planlıyorum, sen ne tür spor yapıyorsun, biraz bahsedebilir misin
canım evde yürüyüş bandım ve eliptik bisikletim var bazen sırf yürüyüş yapıyorum bazende hem eliptik hem yürüyüş yapıyorum değişiyor bazen ip atlarım 100 kere...kızım uyunca bunları yapıyorum artık baharın gelmesiyle akşam kızımı parka götrüyoruz orada kızım oynarken bende parkın etrfaında yürüyorum... bir önceki hafta sporda çoştum sonuç ayak bileği şişen bi ada oldu... geçen hafta 2 saat yapmıştım spor ama bu hafta ayağıma çok yüklenmeden en az 1 saat yapmayı planlıyorum....

ada sen eliptikte hangi ayarda yürüyosun/sürüyosun artık ne deniyosa ondan işte

canımm benimki 8 yıllık bi eliptik çok eski eksi ve artı çevirme yönü var ama derecsi üzerinde yokk ..artıya doğru çevirince zorlaşıyor eksiye çevirince kolaylaşıyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…