Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

veroo kv bende o halletti yemek işini
kuru fasulye pilav yapmış belki çorbada yapmış olabilir ama emin değilim,ben bi salata yaparım,bide yoğurt tamamdır
Ooy iyi . K.valide candir ben de önce haslama yapıyım sonra fırın liyum yoksa geç olucak

Bugün en az yarım saat yarında yürüme rekoru kıracağım minimum 1,5 saat diyeyim pazartesi yazarım başkan

aaaa ama neden
ben anca yapabildim gaptanım salı-çarşamba ruh gibiydim hep yattım dün kendimi iyi hissedince gün boşa gitmesin diye yaptım boşamı yaptım şimdi
Canim dun bende 40 dakika yurudum ama karar alınmıştı persembe zorunlu degil kaslari dinlendirme gunu ilan edilmisti..kisi yapmak isterse yapsin denilmisti...hic bosa olur mu vucudun yag yakti sen kardasin...

Canim dun bende 40 dakika yurudum ama karar alınmıştı persembe zorunlu degil kaslari dinlendirme gunu ilan edilmisti..kisi yapmak isterse yapsin denilmisti...hic bosa olur mu vucudun yag yakti sen kardasin...
ama pointime yansımadı
ben kaslarımı salı çarşamba baya bi dinlendirdim oysaki
peki tamam öyle olsun

Ohh ne güzel hayırlı akşamlar kuzumBende bugün evde çalışacağım yürüyüş yapacağım yarın 1e kadar buradayım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…