Ooy iyi . K.valide candirveroo kv bende o halletti yemek işini
kuru fasulye pilav yapmış belki çorbada yapmış olabilir ama emin değilim,ben bi salata yaparım,bide yoğurt tamamdır
SPOR ÇETELESİ 16.HAFTA
Ausencia 25+20+0+10+0+20=75
Ahu060812 15+0+0+0+20+20=65
@kelebekolacam0+0+0+15+15=30
@fatmanurkaya0+0+15+?????=15
DelyDoly 10+15+20+15+10+20=90
ada81 15+10+0+10+0+0=35
begum75 15+15=30
@Dilekiyi10+0+0+15+10+10=45
@Bebetomm0+20+15+15+15+10=75
@ecemavi0+5=?
@mimu8820+25+25+20=90
@Neshve 10+0+10+5+15=50
nehirnil111 20+5+0+5+10+5=35
@_SARAYCA_0+0+0+5+25+20=50
@masumm 0+15+15+15+10=55
Baylar bayanlar merdivenden Kayanlar düşüp de bayılanlar kolanyayla ayılanlar
dikkat dikkat haftanın spor birincisi 90 puanla Delyyyy ve tabikiiii mankenimiz mimuuuu
Haftanın ikincisi bu dereceye çook sevinecek olan kaptaniçem Ausss uss sss veee tabiki bebetom
Haftanın üçüncüsü bu kadar düşük puanla üçüncülüğü almayı beklemeyen bendenizzz
Haftanın dördüncüsü 55 puanla ilk haftasında dereceye giren masumm
Haftanın beşincisi 50 puanla Sarayca ve neshve
Haftanın altıncısı 45 puanla Dilekiyi
Veee malesef çok üzülerek 40 puan altındaki Ben ettim sen etme haftaya bi şans daha ver diyenler
Kelebekolacam
Ada (zaten gümbür gümbür gelicek)
Begüm
Nehirnill
Listeden düşenler
Fatmanurkaya
Ecemavi
Liste adaylarından @tuba52 bu hafta yetersiz katılım oldu haftaya bomba gibi bekliyorum gözüm üstünde
Ex kaptanım Aynura seni de sporda takibe aldım
Canim dun bende 40 dakika yurudum ama karar alınmıştı persembe zorunlu degil kaslari dinlendirme gunu ilan edilmisti..kisi yapmak isterse yapsin denilmisti...hic bosa olur mu vucudun yag yakti sen kardasin...aaaa ama neden
ben anca yapabildim gaptanım salı-çarşamba ruh gibiydim hep yattım dün kendimi iyi hissedince gün boşa gitmesin diye yaptım boşamı yaptım şimdi
ben almıyımOoy iyi . K.valide candirben de önce haslama yapıyım sonra fırın liyum yoksa geç olucak
ama pointime yansımadıCanim dun bende 40 dakika yurudum ama karar alınmıştı persembe zorunlu degil kaslari dinlendirme gunu ilan edilmisti..kisi yapmak isterse yapsin denilmisti...hic bosa olur mu vucudun yag yakti sen kardasin...
Point bahane spor şahaneeeeama pointime yansımadı
ben kasımı salı çarşamba baya bi dinlendirdim oysaki
peki tamam öyle olsun
Neyi kız tavigi mi k.valideyi miben almıyım
Ausun cicekleri en sevdigim cicek krizantemEki Görüntüle 1975409Ahu060812 canımm bu çiçekler sana emeklerin için
Eki Görüntüle 1975410Ausencia kaptaniçemm emeklerin için sana çiçekler
Haklarınızı helal edin vallahi çok zamanınzı ayırıp emek sarfediyorsaunuz kızlar
Ohh ne güzel hayırlı akşamlar kuzumkızlar ben yavaştan kaçar
iş mesaim bitti zil çaldı gidin artık evinize yeter bugünlük dedi
bugün evde yemeklerde hazır evdeki yoğunluk bir nebze daha az bir ekstra çıkmazsa sporumu yaparım keyfime bakarım
yarın ben çalışıyorumgelenlerle görüşmek üzere
tavuğa bayılırımNeyi kız tavigi mi k.valideyi mi
kolay gelsin nilişkoOhh ne güzel hayırlı akşamlar kuzumBende bugün evde çalışacağım yürüyüş yapacağım yarın 1e kadar buradayım inşallah
tavuğa bayılırım
ötekini almıyım
Renkleri çok hoş bayıldım canım bendeAusun cicekleri en sevdigim cicek krizantem)
Ayyy çok güzeller. Teşekkürler. Kaptan lara var bize yok mu dicidim . SağolEki Görüntüle 1975414
Bu bukettte 7.takımın tüm güzellerine gelsinnn haydii bakalım tam gaz ilerii hedefe devam canlar candostlugumuz ile birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?