Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah kolaylık versin, evlenince geçer derler ama, demek ki alakası yok
aslında var canım evlenmeden önce ben heray
hastanelik olurdum
sabahlaraa kadar ağrıdan ağlardım yürüyemezdim
şimdi belimin ağrısı bacağıma vuruyor ama dayanabiliyorum.

Ayy benim ogluş da solda olusuvermisti. Daha reglın 3 .günü. Doktor bu yumurta seçilmiş büyümeye başlamış demişti. 9. Günü film cektirdim 12. Gün ovulasyon 12 15 te geldi kuzum. . Hey Heyyy darısı tüm isteyejlnelree

Yani kilo vermek için istemiyom yoksa olması gerek kizim yalnız çok sıkılıyor...buay olmazsa ağustosa kadar ara vericem...yazın hamile hamile bööö bööö gezmeyi istemem...gezicem tozucam
Ayy benim de bi ara 2. İsteğim coktu .sonra su yazın zayıf gezme isteği baskın çıktı şükür bişi yok şimdilık ay beraber hamis olurs belki hadi hayirlisi . Tüm isteyenlere en kisa zamanda versin allahim

58.8 58.8 .58.8
Tamamdır kaptanim inşallah olucak... kulağımda müzik ... sen istersen yanalimmm o zamnnnn dio gel artıkkkk hedefff

Evet kuzum özlemişim kilo vermeyi 23 Nisana 60 gelecek inşallah :) olacak olacak, Ramazan'a kalmaz hedefime ulaşırım geçerim de inşallah
Saydınım ne güzel kilo vermısın tebrik etmis miydim harikasin. İnşallah istedgn her şey olur

Dimi ama...atlardın bisiklete kocanla akşamları.1saat yapardın hiç unutmam...evet tatlım yumurta takibi için geldim...sıramı bekliyom
He he gene yapcem inşallah. Kzuumu babaanne ye ya da kanguruyla babaya baglayip bisiklete devam . Tabı önce tekeri patlak onu yapmaek lazım. Bi de hava sıcaklığı şart

SPOR ÇETELESİ 16.HAFTA
@Ausencia25+20+0+10+0+20=75
Ahu060812 15+0+0+0+20+20=65
kelebekolacam 0+0+0+15+15=30
@fatmanurkaya0+0+15+?????=15
@DelyDoly10+15+20+15+10+20=90
ada81 15+10+0+10+0+0=35
begum75 15+15=30
@Dilekiyi10+0+0+15+10+10=45
@Bebetomm0+20+15+15+15+10=75
@ecemavi0+5=?
@mimu8820+25+25+20=90
N Neshve 10+0+10+5+15=50
@nehirnil11120+5+0+5+10+5=35
@_SARAYCA_0+0+0+5+25+20=50
Nare83 0+15+15+15+10=55

Baylar bayanlar merdivenden Kayanlar düşüp de bayılanlar kolanyayla ayılanlar
dikkat dikkat haftanın spor birincisi 90 puanla Delyyyy ve tabikiiii mankenimiz mimuuuu
Haftanın ikincisi bu dereceye çook sevinecek olan kaptaniçem Ausss uss sss veee tabiki bebetom
Haftanın üçüncüsü bu kadar düşük puanla üçüncülüğü almayı beklemeyen bendenizzz
Haftanın dördüncüsü 55 puanla ilk haftasında dereceye giren masumm
Haftanın beşincisi 50 puanla Sarayca ve neshve
Haftanın altıncısı 45 puanla Dilekiyi

Veee malesef çok üzülerek 40 puan altındaki Ben ettim sen etme haftaya bi şans daha ver diyenler

Kelebekolacam
Ada (zaten gümbür gümbür gelicek)
Begüm
Nehirnill

Listeden düşenler
Fatmanurkaya
Ecemavi
Liste adaylarından T tuba52 bu hafta yetersiz katılım oldu haftaya bomba gibi bekliyorum gözüm üstünde
Ex kaptanım Aynura seni de sporda takibe aldım

Canim eline saglik...mazeretimi biliyorsun ondan bu düşüş yoksa hep ilk ucteyim ))insallah bugun itibari ile start verecem bende sıkıldim evde boyle hareketsizkalmaktan...

Be gü isss begum75 aksam à ne yapcez yaaa. Hiç bişi gelmio aklıma. Dünden az dolma erişte var da .yetmez. immmm tavuk mu versem fırına . Iimmm evet olabiuliiiuu
veroo kv bende o halletti yemek işini
kuru fasulye pilav yapmış belki çorbada yapmış olabilir ama emin değilim,ben bi salata yaparım,bide yoğurt tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…