bende tatlı yiyordum kızlar valla kimse yemesin diye hızlı hİzli yedimGunaydin guzeller..
Ayy bende ruyamda elimde tarti tartilmaya calisiyorum. Oradan oraya tasiyorum tartiyi hicbir zeminde tartmiyor..tarti kabusu gördüm anlayacaginiz..
@mimu88gecmis olsun kuzum..
Gülüm cike mike hurmaya neyin değil total karba bakcen giiiii3 elma dilim pattis. Ve eeee pirinç Pilavı . NO noo hele hurma varken bittere ne hacet .tabı sen bana bakma yorum benimki
Ele verir talkını,Bence yapma kız sendekendi menüne baksan ya bi.kendin hüpletiyon milletten 1kaşık pilavın hesabını soruyon
Ya ben, ben@Betulina sali çarşamba perşembe unutma.
Ellerine saglik aebenim. Kiz bende agac yok cicek sadece..İkizim bende önceki gün düzenledim balkonumu . Resim ekleyebilirsem çiçek açmiş badem agacımı ekleyim
Psikolojimiz iyi degilİyi geceler hanimlar
bende tatlı yiyordum kızlar valla kimse yemesin diye hızlı hİzli yedim
Doğum günü kazasız atlatıldı çok şükürHu huuuuuuuu ... iyi akşamlar güzellllerrrrr
Herkesler iyi mi diye geçmişe dönmeden selamımı bırakayım dedimMalum ben geçmişe dönüp çıktığımda kimseler kalmıyor
merhaba arkadaşlar, ben de takıma girmek istiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Yarın sabah tartılıp kilomu ve boyumu yazarsam takıma girer miyim?
Bence yapma kız sendekendi menüne baksan ya bi.kendin hüpletiyon milletten 1kaşık pilavın hesabını soruyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?