Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hmmm güllaç
1.5 gözleme
Icinde yağ yok ama bol karbonhidrat.
Göm verom göm

MENÜ 02.04.2017

KAHVALTI
UNSUZ KABAK MÜCVER
YARIM TAVADA YUMURTA
AZ YEŞİLLİK

ÖGLE
2 YK MÜCVER ( FIRINDA, UNSUZ )
KALAN TAVADA YUMURTA

AKŞAM
3 adet FIRINDA TAvUK BAGET
BOL SALATA
3 ELMA DİLİM PATATES
1 YK PİRİNC PİLAVI

ARA
10 GR BİTTER ÇİK
1 ADET HURMA

TOTAL KARB 38-45 GR ARASI

Ausencia Bugünkü menüm
Sabah 6da kalktım
Sabah 8.00
1 hurma, 3-4 dut kurusu, 1 bardak süt

Kahvaltı 9.30
2 dl tb ekmeği, 1 peynirli soğanlı yumurta, marul maydonoz, patlıcan salatası

Öğle 13.30
2 dl ekmek, 1 yumurtalı ıspanak, 1 kase patlıcan salata, yoğurt

100 kalorilik ara öğün

Akşam 19.45
1 dl ekmek, tavuk ızgara, marul, domates salata

Kakaoya bulanmış 1 hurma

Su 3 litre, spor yarım saat yürüyüş Ahu060812

Aksam yemegi 18.00 den sonra olmasa süper menü üzümüm. 5 dilim ekmek ben olsam yemezdim ama olsun olmuş bence

3 elma dilim pattis. Ve eeee pirinç Pilavı . NO noo hele hurma varken bittere ne hacet . tabı sen bana bakma yorum benimki

Kendim yer içerken münülere yorum yapmaya içim el vermiyor...inşallah yarindan itibaren başlarım...
2öyün beslenicem inşallah...fakat uykudan uyanıp kızımı doyurmak falan 10-11e denk geliyor kahvaltı.kızım kreşe gitseydi o zaman 9-10arası yiyecektim...akşamı da 6-6.30a bitiririm...çoook heycanlıyımmm

Valla bende heyecanliyim senin adına. . ben sen gibim değilim . Yesem de yorum yapiom ki

Iyii aksamlar canlar bugün tam tempo temizlik dipkose camasir vs vs deeken hic bakamadim.Oglusumu ziyaret ettim çiçekleri güller yesermeye baslamis sevindim şükür gecen sene eşim tutmus cicegi sokup toprak degisimi yapmisti yani gullerimizde sıkıntı yok
Yedinlerime gelince 1 domatesli 1 yumurta 5 zeytin 1 kk peynir 5 dlm sck 3 dlm ekmek öğlen yok aksam 1 kepce patates yemegi 1 kase yoğurt

Kaptan gelmeden yorumcubaşı geldi haaanimmmm menü harika bence diyeçek soz yok

5dlm sucuk çokmu ney deliuyymm. Bi de menü böyle bakınca az gelio gözüme . Salata yeşillik yok sanırım. . Patates aksam tercih edilmemeli diyette . owweeee ne yorumladim yaa.

Menü vereyim kızlar
Kaptanın iyi gidiyor midem rahat bir deneyelim bakalım açlık hissi yada tatlı krizi YK dün çarşıya çıktım.tatlilarin önünden geçtim olsa yerim ama alıp yemem dedim yanın bile yaklasmadim

Ilık ballı su
Kepekli tost peynir kiwi ceviz

Yeşilçay kahve

Ispanak yoğurt

Kahve

Haşlama tavuk salata ayran. Coktu
Sonra bişey yiyip içmedim

2 lt su
Bu saat spor
Ausencia Ahu060812

Betis delimin gii. Ne gereği var .o 18.30 da yediğin şeyin. . Yedigin için mutlu musun merak ettim. Yoksam 16.30 dan sonra sadece su icip sabah kahvaltısı yapsan di. Leptin çalışsaydi olmaz mıydı. Hani 6li sayılar için değmez mi ...

Tüm taviiikkk değilse no problem
Bence yapma kız sende kendi menüne baksan ya bi.kendin hüpletiyon milletten 1kaşık pilavın hesabını soruyon
no problem.şekerim. yapma diyen olursà yapmam zaten ama.sen yiyon bize nie hesap soruon dien olmaz heralde ben kendi iyiliğmden çok onları dusunuom ki hem eskisi gibi cok abartmiom kız .bildiğin diyet takiliom bazen . Hem Verdiğim kiloya bakarım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…