Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy kv me benzemeye başladım her bir yerim ağrıyor, baş ağrım arşa çıktı

Kabak çorbası mi yaptı anlamadım migdemden müthiş bi ağrı var migde boşluğunda ayy ne hastalık li bi tip oldum ya , nefret ettiğim insan tipi oldum
Ama cidden ağrıyor ya

göze batan sadece makarna ausum onun dışında uzunnndanyazsan gl endeks hep dengede olmuş . Soprunda çok . Bakalım 2-5 kş makarna kilonu durduracakmı ? Baskülü gözle bence en iyi yanıtı o berir sana
Cumaya hala kilo veriyorsan günde 2 cis ekle .

Yarın tartılacağım sabah ...iki gündür çıkmadım .. baktım oo lalala var ... ekmek artırırım ...belki tatlı eklerim sütlü ..

Ay yok ya mal mülk derdine düştüm unuttum menüyü haha

Kahvaltı
4 dlm sucuk
Peynir zeytin
3 sunta domates salatalık

Öğlen
Salata bolca peynir

Aksam
Kabak çorbası 1 kupa 1.5 lt su
Ausum bende merak ediyorum banuşa verecegim umay detoxlaronı .
Banuşa yollarken banada yolla
Ben öyle çok antin kumtin şeyleri oek yemem ama bakalım bi dursun bir kenarda

Banum bence sende dene dişini sık uygun oldugun bir hafta

He spor , eşim 5 günlük detoksa başladı bugün ... o programın sporunu aldım ben ... bir de ketentohumu yağı ... çorbası ... beyaz çayı onları yürüttüm :))

Canım 10 detoks var ... içlerinden en antin kuntinsiz olanı seçeyim size

Denemeye caliscam abla bi gelsin fotolar
Ya bi kabak çorbasını bile dokundu
Onlar ne yapar bilemedim ama 3 kg da hoş geliyor kulaga

Kizz valla ebeler gibi oldum ama ciddi hepsi ağrıyor ağrı kesici bile içmeyen ben ilaç içiyorum iki üç gündür ne oldu bana anlamadım inanki

Gerginsinnnnn ...
İş yeri öğle menüsünde şu şu varmışş ..onu mu yesem bunu yesem derken ki stresin bile çok bellli ... az rahat tut şu kafayı beee canım .

Şerim uyguladıgın yöntemi tam olarak bilmiyorum ama menülerin çok diyetlik olmuyor bence . Karbon yerine gl endeksine dikkat etsen bence sen güzel sonuç alırsın
Ayrıca karbonu neye göre hesaplıyorsun bilmiyorum eskiden karbon bende saymıştım ama seninkiyke çok farklıydı .

ada81 canımmmm evin hangi koltuğunda mayıştın de hele
Iceri girince sagdaki koltuk haha) sizlerin yaziklarini okuyom haha)) biraz moralim bozuk acık esimle didistik...sonra niye bu kadar az yemeye kilo gitmiyor diye moralim bozuldu...sonra acaba ne zaman cikolatali pasta yiyecem diye düşünür oldum...sonra yesemde midem yanacak dedim kafada deli dusunceler oyle iste....

Ablam ben böyle yesem 1 ay olmadan 60ın altına inerdim, bu nasıl koruma

Adacım lütfen böyle karamsar olma .

Eşler aradında olur böyle şeyler

Evdesin şu detoxlardan denesen

Gerginsinnnnn ...
İş yeri öğle menüsünde şu şu varmışş ..onu mu yesem bunu yesem derken ki stresin bile çok bellli ... az rahat tut şu kafayı beee canım .

Bu ara çok gerginim, yorgunum
Buraya yazılmıyor herşey
Çocuklar sorunlu... evet sorunlu...
İş yeri zatenn öyle.....

Sanki kalan kilolar gitmeyecek gibi..
Geçen yıl 38 beden üzerime dar gelen ama çok beğenip zayıflarda giyerim diye aldığım trenckot oldu düğmesi kapandı, ama yinede mutlu değilim işte...

Adacım lütfen böyle karamsar olma .

Eşler aradında olur böyle şeyler

Evdesin şu detoxlardan denesen
Canim midem cook hassas bi kabak corbasi yaptim midem yandi....bugun buyuk bir bardak suya yarim kucuk limon sıktim ictim suan deli gibi midem yaniyor...o yuzden detox sebzesulari falan yapamiyorum...ilacalmak zorundakaliyorum... oda bagirsagimi arıtıyor kısır döngü yani....

Esi cok takmiyorum bana diyor ne dusunuyorsun saniyor ki tartistigimiz seyleri dusunuyorum yook dedim yarin kendime menu ne yapsam diyedusunuyorumzaten biz küsme özürluyuz tartisiriz ama kusmeyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…