Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Halkısın Can'ım diyet açısından iyi spor açısından verimsiz bir hafta başlangıcı oldu bende. Ama bugün çalıştım işe gittim o sporuda işyerinde yapabildim Zaten eve geldiğimde eşim gitti o yüzden kızım da beni bırakmadı. Gerçi keşke şu çişe götürmeler spora dahil olsa anne geldi deyip 50 kez boş yere koşturmuşuzdur

Tamam abla yazarim inşallah. Aldigim kilocuklarla sonnbahara tamamen burdayim insallah

Tam olarak ketojenik de.diyemem ki.
Ara.bir.form ausum.
Ve bunu ben.uydurmadim
Heh işte leydim bende bunu demek istemiştim . Az çok yaptıgın diyeti bildiğimden dedim .
Diyete uygun şeyler derken kast ettiğim senin uyguladıgın bol yaglı az karbonlu diyete göre idi

Yani senin yaptıgın diyetde karbon çok kısıtlı olmalı bi nevi yağ pro ve sebze şeklinde dimi ? Bu üçlünün gl endeksi düşüktür o yüzden bol yağ depo olmaz ve kilo verirsin .
Küçük ve çokkkk önemli bir ayrıntıda senin diyetde , egerki karbonu biraz fazla alırsan helede gl endeksi yüksek az miktarda bile olsa o aldıgın yağlar hemen depo olur ..
Buna çok dikkat etmelisin

Durmak yok devam hedefe son 20

Spor başkanımız cuma 32 dakika sürekli yürüyüş, cumartesi 1 saat 15 dakika sürekli yürüyüş + 20 dakika normal gezme

Hayırlı haftalar herkese

Ausencia Kaptanım cuma tam ne yediğimi tutamadım dışıraydım hafif tatlı 1 tane ıslak hamburger yedim(minik) ama 2 saate yakın yürüdüm dün biraz cıslıydım ama kendimi cezalandırdım ve saatlerce bir şey yemeden uyudum Şehir dışından kuzenim geldi onunla az dağıttık destek olduk ona yanındayken de aman diyetliyim gibi modlara giremedim ortam müsait değildi (güzel bahane kabul et)

Cuma menüsü

Sabah; 200 ml süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 1 kupa yeşil çay demleme
Öğle; Yarım kase mercimek çorbası + 1 porsiyon arnavut cigeri + 2-3 çt mevsim salata
Ara; 1 fincan şekersiz türk kahvesi + 1 kupa şekersiz nescafe
Akşam; 1 ad.portakal
Pazar menüsü

Kahvaltı 12:30 - (sabah 6 gibi uyuduk o yüzden geç kahvaltı) - 3 dilim patatesli börek + yarım parça beyaz peynir + 1 dilim çeçil peyniri + 1 dilim aç bitir salam + 1 dilim jambon ince + 5 ad.yeşil zeytin + 1 kupa şekersiz çay
Ara; 16:00 - 200 ml çikolatalı süt

Başkada yok aç uyudum bana ders olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…