Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Betulina okuduklarıma inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmm .... bütün hafta vereceğin kilonun %50 si hafta sonu..hem de hafta sonuuuuuu gitmişşşş ... ardından bir dekabak kemane gelecek 3 günnnnnn

Dondurma konusu ishalle açığı kapamış anlaşılan

aeben 2 saat bisiklete toto mu dayanır

Daydream- mantıklı karar canım ... meyveleri bolca ekşilerden seç bence ... çok şekerliler yerine .

Nare83 toplantıya kadar konuşulmuşsa durum , bence de sabah yapma ... dedim ya bir an önce hava ısınsa da balkonda sabah yapsam hayalin olduğu için yazdım zaten .

ses oluyormuş işteee bende emin olamaıdm hiç
yapmadımdaaa akşam yapıyorum napim
bi yazı okumuştum çalışanlar için her saat spor saatidir diyeee
9 dan sonrada yapmıyorum çocuk odasının dibi kzıı erken yatoyo alttakinin 9 a kadar yapıyorum

dün para derdine dştüm
hoş bulamadımd abugün gidip yeniden arıycam
çok canım sıkıldı çok bişiy degilde işte lazım olunca 1 lira bile çokk

portakalla elma vardı evde onlardan getirdim kaptancım..daha yemedim 2 saatte 1 tane yemeyi düşünüyorum..

haftasonu bozuyor bütün planları aebenim..
Ayyy bilmemmi hülyam .
Her hafta yaşıyordum hafta içide toplamaya çalışdur . Bu hafta hazır eşimde yoktu ama yanında eşimin yegeni benim manevi kızımda vardı 2 günde dışardaydık . Bu hafta hırslandım yeter artık dedim hedefimin gerisindeyim ve aylardır ilk kez pazartesiye kilo almadan hatta vererek başladım .
Geçengünki 1.2 eksin gittimi geri ?

Gunaydinlar fıstıklarrr...başladım artikin bayadır özlediyim guzel hayatimatartıldım...dün akşam yemeyi yemememe ragmen 71.3olmuşum...4günüm var...güzül sonuçlar alacagima eminim...ben gün gün tartılıyorum.bi gun önce yediklerimin bana nasıl yaradigini anlamak için...sabrlı olsam aslında en güzeli cumadan cumaya da onu yapamıyom...neyseki bi bardak suyla başladım.yatagimi toplayıp kahvaltıya koşayım...gelirim birazdan

600 ü geri geldi bekliyordum zaten çünkü patates günü resmen aç gezdim..hedefim cumaya 72.5 bakalım inşallah..olmadı perşembe patates günü diye şartlayayım kendimi nede olsa yiyemiyorum

Nare83 sen sergide mi düşürdün parayı , evde mi bulamıyorsun ?

aeben - 600 le ben rakibin olayım mı

yokk cnm bi 100 euro yapmıştım onuda koydum bi yere
şimdiide eve köşe koltuk alıcaktım dedim lan param var bzdurup alayım sıkışmayım
hahahah bi baktım param yok
ara tara yok sinir oldum

begum75 mücverimmm ne yedin hafta sonu

kaptanım

cumartesi
sabah: peynir+zeytin+tere,roka,maydanoz,dereotlu+wasa lı kahvaltı
öğlen: nohut+yoğurt+yeşillik
akşam: kuru fasulye+salata+ayran
son öğün dondurma

pazar
sabah 2 dilim yumurtalı ekmek+2-3 dilim sucuk+gerisi klasik peynir+zeytin+yeşillik
akşam kuru fasulye+salata+ayran
son öğün dondurma

dondurma harici kaçamağım olmadı

nasıl çok mu kötü

eveeeet -600 demişken ...bu sabah ama çıkarken unuttum tartılmayı ...kardiyo koşu sonrası 58.4 ile -600 gördüm ... sporu bırakmayacağım ... şekil almam gerek ...
Sıkı bir kahvaltı yaptım ... Bence gayet sıkı :)
Gün içinde de öğünleri bu şekilde karbonla arttıracağım .... bakalım cumaya kadar hal yoluna koyacağım bu işi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…