kaptanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm her şey kontrol altında.. Akşama pişiyor çorba
Haaaaaaaaaaaaaaaa, bi deeeeeee tartı da - 200 ile başladım haftaya
bugün o kadar çok iş var kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sirkeli su ile kafayı bulasım varMümkün müdür
Betulina okuduklarıma inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmm .... bütün hafta vereceğin kilonun %50 si hafta sonu..hem de hafta sonuuuuuu gitmişşşş ... ardından bir dekabak kemane gelecek 3 günnnnnn
Dondurma konusu ishalle açığı kapamış anlaşılan
aeben 2 saat bisiklete toto mu dayanır
Daydream- mantıklı karar canım ... meyveleri bolca ekşilerden seç bence ... çok şekerliler yerine .
Nare83 toplantıya kadar konuşulmuşsa durum , bence de sabah yapma ... dedim ya bir an önce hava ısınsa da balkonda sabah yapsam hayalin olduğu için yazdım zaten .
İkizim bende senin gibiyim asla bir listeyi harfi hafine yapamamGunaydin bacilar..
Bugun et günüydü ama düşündüm dün akşam tavuk yedigim icin meyve ve et gunlerinin yerini değiştirdim..bugun meyve yemeye karar verdim.
portakalla elma vardı evde onlardan getirdim kaptancım..daha yemedim 2 saatte 1 tane yemeyi düşünüyorum..Betulina okuduklarıma inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmm .... bütün hafta vereceğin kilonun %50 si hafta sonu..hem de hafta sonuuuuuu gitmişşşş ... ardından bir dekabak kemane gelecek 3 günnnnnn
Dondurma konusu ishalle açığı kapamış anlaşılan
aeben 2 saat bisiklete toto mu dayanır
Daydream- mantıklı karar canım ... meyveleri bolca ekşilerden seç bence ... çok şekerliler yerine .
Nare83 toplantıya kadar konuşulmuşsa durum , bence de sabah yapma ... dedim ya bir an önce hava ısınsa da balkonda sabah yapsam hayalin olduğu için yazdım zaten .
haftasonu bozuyor bütün planları aebenim..İkizim bende senin gibiyim asla bir listeyi harfi hafine yapamam
ben deeeeeeeeeeeeeeee
Ayyy bilmemmi hülyam .haftasonu bozuyor bütün planları aebenim..
600 ü geri geldi bekliyordum zaten çünkü patates günü resmen aç gezdim..hedefim cumaya 72.5 bakalım inşallah..olmadı perşembe patates günü diye şartlayayım kendimi nede olsa yiyemiyorumAyyy bilmemmi hülyam .
Her hafta yaşıyordum hafta içide toplamaya çalışdur . Bu hafta hazır eşimde yoktu ama yanında eşimin yegeni benim manevi kızımda vardı 2 günde dışardaydık . Bu hafta hırslandım yeter artık dedim hedefimin gerisindeyim ve aylardır ilk kez pazartesiye kilo almadan hatta vererek başladım .
Geçengünki 1.2 eksin gittimi geri ?
Avcunu yala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?