Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ada81 kuzum kiloma baktım düne göre baya artıdayım, demek ki bulguru fazla kaçırdım, ya da kesin olarak kefir bana yaramıyor.....

cumaya kadar sıfır kaçamakla yola devam diyorum
Canim kefir bende kilo alimi yapmıştı...bi hafta kefiri birak bakalim fark edecek mi

kelebek19 canım sağlıkla bebeğini kucağına al ..kilo kolay iş tatlım

ada81 koooş koooooş Sarayca artı çıkmışşşş

saydin78 neden adapte olamadın kuzum ? kaçamaklar seni hiç bir yere götürmez sende biliyorsun ... Kafanı topla ... ya böyle bi ileri iki geri oyalanırsın de kendine , ya dişini sıkar kısa zamanda hedefe varırsın ..hadi bakalım güveniyorum ben sana ...

Sekercikiz geçmiş gitmiş olsunnnnn .. hafta sonu menülerini göremedim listede olup menü yazmamak gibi bir lüksümüz yok , hatırladığın kadarı ile alayım menüleri canım .

Nare83 havalar güzelleşti ...balkonda kahve yapayım yerine ... havalar güzelleşti balkonda koşu bandını tam gaz kullanayım de

kelebekolacam daktırım @Sherrysherrylady bence de cepte de ; ne dersin bizim Betulina daha göz ucu ile dahi olsa bakmışmıdır listeye ? Betüllllllllll hadi malzemeleri alll . yarın start veriliyor .

nehirnil111 canım kaçamakların telafisini saatlerce aç kalarak yaptım demişsin de ... kaçamak telafisini ekstra kardiyo yaparak telafi etmek en doğrusu .. o açlık sana bir şey kazandırmaz canım .
Menülerinde cız cızlı olmuş evet ...

sabah koşu yapamayacagım için sabahın 6 sında
kahve keyfi yapılır ancak

sabah koşu yapamayacagım için sabahın 6 sında
kahve keyfi yapılır ancak

Niye ki vardı hedefinde ? havalar güzelleşsin balkonda yapayım diyordun sabah .. o yüzden yazdım bende ... ses çıkıyor diye içerde yapamıyordun , öyle hatırlıyorum .

üzüm sağol canım,cumarteside geçti gitti,pazar günü tatilde bitti pazartesi oldu bile 6 günlük maraton başladı yine
çocuk var 1 tane büyüdüğü için sorun olmuyor çok şükür

Hayırlı sabahlar, hayırlı haftalar güzel hatunlar
ay Allah nazarlardan korusun üç haftadır çok mutluyum, eski wc düzenim geri geldi diye Kabızlık kabus gibi içime oturmuştu
Ulen pufpuf sabah sabah ne güldürdün beni, tam akıl hocası tam

Kız cadıııı.. Meyve o meyve.. Hem de minik bir kase.. Gayet mutlu oldum yediğime
Heeeeee o organik dondurma kadar Allahımmmm ne şahane betül menüsü diyordum tam da kremayı sevmedim hiiiiiiiiiiiiç içinde ... krema varsa nasıl organik o ?
Canımcım ben size neler yemediğimi anlatsam dünnn Börekler, çörekler, kekler, muhteşem pastalar... Benimde uzun zamandır dondurma vardı aklımda, dedim iyisimi ben dondurma yiyeyim, diğer tüm şeylerin yanında bir yemek kaşığı çiğ krema ve bir çay kaşığı tahinden korkmuyorum açıkçası.. Toplamda yarım muz, çeyrek elma, çeyrek şeftali, yarım armut ile yaptım. Gün içinde de hiç meyve tüketmemeye çalıştım ki dondurmanın tadını çıkarabileyim... Bi de öyle güzel oldu ki beni akşam akşam ishal yaptı Ay buradada k.. böyle rahat bahsediyoruz ya
Betulina sali çarşamba perşembe unutma.
Unuturmuyum, aldım malzemeleri dün

Napayım betüş oyalanıp dururum , bu hafta günde yok fırsat bu hafta dedim . Hafta sonu kilom artınca hafta içide gün vs olunca kilo gitmiyor bişi yapamıyorum .

Hadi bakalım, gitsin 5-6 kilon hemencecik

Bi de @Lunya hanımları gördüm, sahalara ciddi dönüş yapmış, menü falan bildiriyor... Ay korktu bu ona yetişeceğim diye

Günaydınlaaaaar

Herkes bombaaa gibi başladı mı haftaya bakayım

Sabah 1 saat interval kardiyo koşumu tamamladım , sıkı:) bir kahvaltı yaptım ...

Güne hazırımmmm
ben bugun anca yürüyüş yaparım . Dünki 2 saatlik pisikletten totom baya agrımış

He bu hafta bombayım , pat

Niye ki vardı hedefinde ? havalar güzelleşsin balkonda yapayım diyordun sabah .. o yüzden yazdım bende ... ses çıkıyor diye içerde yapamıyordun , öyle hatırlıyorum .

akşam yapıyorumdda
sabah ses çıkıyorr yaa , geçen toplantıda konusu oldu üst katlarda gece biniyorlarmış yada sabah
aes geliyor filan diyordu birisi baya tartşma oldu
tam yatak odasının oldugu yerde benim bantta
kesin ses gider heleki koşarken

ben 7-9 saatleri arasında yapıyorum akşam
alttakiler tam ters tarafta oturuyorlar
mutfak oturma odasında oldugu saatlerde
ben yatak odası balkonunda yürüyorumm
keşke ses olmasa asabah yürürüm ben
sabah sporu gibi varmı

kaptanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm her şey kontrol altında.. Akşama pişiyor çorba
Haaaaaaaaaaaaaaaa, bi deeeeeee tartı da - 200 ile başladım haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…