Canim kefir bende kilo alimi yapmıştı...bi hafta kefiri birak bakalim fark edecek miada81 kuzum kiloma baktım düne göre baya artıdayım, demek ki bulguru fazla kaçırdım, ya da kesin olarak kefir bana yaramıyor.....
cumaya kadar sıfır kaçamakla yola devam diyorum
kelebek19 canım sağlıkla bebeğini kucağına al ..kilo kolay iş tatlım
ada81 koooş koooooş Sarayca artı çıkmışşşş
saydin78 neden adapte olamadın kuzum ? kaçamaklar seni hiç bir yere götürmez sende biliyorsun ... Kafanı topla ... ya böyle bi ileri iki geri oyalanırsın de kendine , ya dişini sıkar kısa zamanda hedefe varırsın ..hadi bakalım güveniyorum ben sana ...
Sekercikiz geçmiş gitmiş olsunnnnn .. hafta sonu menülerini göremedim listede olup menü yazmamak gibi bir lüksümüz yok , hatırladığın kadarı ile alayım menüleri canım .
Nare83 havalar güzelleşti ...balkonda kahve yapayım yerine ... havalar güzelleşti balkonda koşu bandını tam gaz kullanayım de
kelebekolacam daktırım @Sherrysherrylady bence de cepte de ; ne dersin bizim Betulina daha göz ucu ile dahi olsa bakmışmıdır listeye ? Betüllllllllll hadi malzemeleri alll . yarın start veriliyor .
nehirnil111 canım kaçamakların telafisini saatlerce aç kalarak yaptım demişsin de ... kaçamak telafisini ekstra kardiyo yaparak telafi etmek en doğrusu .. o açlık sana bir şey kazandırmaz canım .
Menülerinde cız cızlı olmuş evet ...
Dun aksamdan beri sol kulagimda bi cinlama var yaaa uyunca gecer dedim gecmediii acaba tikali mi kiii
sabah koşu yapamayacagım için sabahın 6 sında
kahve keyfi yapılır ancak
üzüm sağol canım,cumarteside geçti gitti,pazar günü tatilde bitti pazartesi oldu bileYani ben de ikili sayıları görme konusunda baya yavaş çıktım cidden. FATMANUR ablaya özendim heraldeinşallah inşallah güzel bir sayı gördüm akşam. Artılar çabuk gidecek inşallah
Allah kolaylık versin canım haftasonu da çalışmak zor olsa gerek. Çocuğun yok heralde dimi. Olsa daha da zor olurdu. Hafta içi okul kreş vs oluyor. Haftasonu o da yok
Geçmiş olsun şekercimGünaydın kizlar ne kadar güzel bir gün demi sonunda gribim hafifledi üç gün yorgan döşek yatırdı beni resmen
Kız cadıııı.. Meyve o meyve.. Hem de minik bir kase.. Gayet mutlu oldum yediğimeBetis delimin gii. Ne gereği var .o 18.30 da yediğin şeyin. . Yedigin için mutlu musun merak ettim. Yoksam 16.30 dan sonra sadece su icip sabah kahvaltısı yapsan di. Leptin çalışsaydi olmaz mıydı. Hani 6li sayılar için değmez mi ...
Canımcım ben size neler yemediğimi anlatsam dünnnHeeeeee o organik dondurma kadar Allahımmmm ne şahane betül menüsü diyordum tam dakremayı sevmedim hiiiiiiiiiiiiç içinde ... krema varsa nasıl organik o ?
Unuturmuyum, aldım malzemeleri dünBetulina sali çarşamba perşembe unutma.
Napayım betüş oyalanıp dururum , bu hafta günde yok fırsat bu hafta dedim . Hafta sonu kilom artınca hafta içide gün vs olunca kilo gitmiyor bişi yapamıyorum.
ben bugun anca yürüyüş yaparım . Dünki 2 saatlik pisikletten totom baya agrımışGünaydınlaaaaar
Herkes bombaaa gibi başladı mı haftaya bakayım
Sabah 1 saat interval kardiyo koşumu tamamladım , sıkı:) bir kahvaltı yaptım ...
Güne hazırımmmm
Adacım senin işinde zor bu miğdeyle allah kolaylık versin canımCanim kefir bende kilo alimi yapmıştı...bi hafta kefiri birak bakalim fark edecek mi
Niye ki vardı hedefinde ? havalar güzelleşsin balkonda yapayım diyordun sabah .. o yüzden yazdım bende ... ses çıkıyor diye içerde yapamıyordun , öyle hatırlıyorum .
kaptanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm her şey kontrol altında.. Akşama pişiyor çorbakelebek19 canım sağlıkla bebeğini kucağına al ..kilo kolay iş tatlım
ada81 koooş koooooş Sarayca artı çıkmışşşş
saydin78 neden adapte olamadın kuzum ? kaçamaklar seni hiç bir yere götürmez sende biliyorsun ... Kafanı topla ... ya böyle bi ileri iki geri oyalanırsın de kendine , ya dişini sıkar kısa zamanda hedefe varırsın ..hadi bakalım güveniyorum ben sana ...
Sekercikiz geçmiş gitmiş olsunnnnn .. hafta sonu menülerini göremedim listede olup menü yazmamak gibi bir lüksümüz yok , hatırladığın kadarı ile alayım menüleri canım .
Nare83 havalar güzelleşti ...balkonda kahve yapayım yerine ... havalar güzelleşti balkonda koşu bandını tam gaz kullanayım de
kelebekolacam daktırım @Sherrysherrylady bence de cepte de ; ne dersin bizim Betulina daha göz ucu ile dahi olsa bakmışmıdır listeye ? Betüllllllllll hadi malzemeleri alll . yarın start veriliyor .
nehirnil111 canım kaçamakların telafisini saatlerce aç kalarak yaptım demişsin de ... kaçamak telafisini ekstra kardiyo yaparak telafi etmek en doğrusu .. o açlık sana bir şey kazandırmaz canım .
Menülerinde cız cızlı olmuş evet ...
sana da şekerimmmkızlar günaydın
hayırlı haftalar dilerim herkese
ben bugun anca yürüyüş yaparım . Dünki 2 saatlik pisikletten totom baya agrımış
He bu hafta bombayım , pat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?