Anovv mantili gune bakarak mi diyetlik degil didinŞerim benim yaptıgım karbon kısıtlamalı diyetde 1 dk ekmek gibi şeyler bile karbon hakkımı dolduruyordu diye hatırlıyorum .
Misal 2 servis kaşıgı mantıyı eger yersem 2-3 gün kilomu etkiler veremem .
Dediğim gibi diyetini tam bilmiyorum ama genel olarak baktıgımda karbon kısıtlamasına göre çok geldi banakilo vermenden hoşnut değilsen taktik değiştirebilirsin .
Diyetinin dışına çıkıp sık kaçamak yapıyormusun ?
Senin meton bence iyi , bunu degerlendir bence
aynuram açlık hissettiğinde mutlu olduğun günlere başladın demek bugün..hadi bakalım diyete yeni başladığın için bu hafat çok iyi gider sende..69.8 diyorum var mı azaltan??Gunaydinlar fıstıklarrr...başladım artikin bayadır özlediyim guzel hayatimatartıldım...dün akşam yemeyi yemememe ragmen 71.3olmuşum...4günüm var...güzül sonuçlar alacagima eminim...ben gün gün tartılıyorum.bi gun önce yediklerimin bana nasıl yaradigini anlamak için...sabrlı olsam aslında en güzeli cumadan cumaya da onu yapamıyom...neyseki bi bardak suyla başladım.yatagimi toplayıp kahvaltıya koşayım...gelirim birazdan
Gunaydinlar fıstıklarrr...başladım artikin bayadır özlediyim guzel hayatimatartıldım...dün akşam yemeyi yemememe ragmen 71.3olmuşum...4günüm var...güzül sonuçlar alacagima eminim...ben gün gün tartılıyorum.bi gun önce yediklerimin bana nasıl yaradigini anlamak için...sabrlı olsam aslında en güzeli cumadan cumaya da onu yapamıyom...neyseki bi bardak suyla başladım.yatagimi toplayıp kahvaltıya koşayım...gelirim birazdan
Üzüldüm canım inşallah bir yerden cıkar..bütün çantalarına bak belki hiç ummadığın bir yerdedir.yokk cnm bi 100 euro yapmıştım onuda koydum bi yere
şimdiide eve köşe koltuk alıcaktım dedim lan param var bzdurup alayım sıkışmayım
hahahah bi baktım param yok
ara tara yok sinir oldum
yokk cnm bi 100 euro yapmıştım onuda koydum bi yere
şimdiide eve köşe koltuk alıcaktım dedim lan param var bzdurup alayım sıkışmayım
ara tara yok sinir oldum
eveeeet -600 demişken ...bu sabah ama çıkarken unuttum tartılmayı ...kardiyo koşu sonrası 58.4 ile -600 gördüm ... sporu bırakmayacağım ... şekil almam gerek ...
Sıkı bir kahvaltı yaptım ... Bence gayet sıkı :)
Gün içinde de öğünleri bu şekilde karbonla arttıracağım .... bakalım cumaya kadar hal yoluna koyacağım bu işi ...
Üzüldüm canım inşallah bir yerden cıkar..bütün çantalarına bak belki hiç ummadığın bir yerdedir.
masum çıkar biyerlerden
bende 2 kuruş param olsun kenara atarım sonra nereye koyduğumuda unuturum ara ara bulamam sonra bi gün alakasız bi yerden çıkıverir,sendede öyle olur üzülme
kaptanım bana yetiştin tebrik ederim,bu cumaya geçersin bile beni
69.5aynuram açlık hissettiğinde mutlu olduğun günlere başladın demek bugün..hadi bakalım diyete yeni başladığın için bu hafat çok iyi gider sende..69.8 diyorum var mı azaltan??
Evdeyse bi yerden çıkar banum bende dışarda düşürdün sandım .
evet inşallah bugün gidip yine arıycamm ,
çıakr bir yerden yakında yazlıkalrı çıkarıca m belki o arada çıkar
Gunaydinlar fıstıklarrr...başladım artikin bayadır özlediyim guzel hayatimatartıldım...dün akşam yemeyi yemememe ragmen 71.3olmuşum...4günüm var...güzül sonuçlar alacagima eminim...ben gün gün tartılıyorum.bi gun önce yediklerimin bana nasıl yaradigini anlamak için...sabrlı olsam aslında en güzeli cumadan cumaya da onu yapamıyom...neyseki bi bardak suyla başladım.yatagimi toplayıp kahvaltıya koşayım...gelirim birazdan
yokk cnm bi 100 euro yapmıştım onuda koydum bi yere
ara tara yok sinir oldum
kaptanım
cumartesi
sabah: peynir+zeytin+tere,roka,maydanoz,dereotlu+wasa lı kahvaltı
öğlen: nohut+yoğurt+yeşillik
akşam: kuru fasulye+salata+ayran
son öğün dondurma
pazar
sabah 2 dilim yumurtalı ekmek+2-3 dilim sucuk+gerisi klasik peynir+zeytin+yeşillik
akşam kuru fasulye+salata+ayran
son öğün dondurma
dondurma harici kaçamağım olmadı
nasıl çok mu kötü
Evet canım biliyorumHeh işte leydim bende bunu demek istemiştim . Az çok yaptıgın diyeti bildiğimden dedim .
Diyete uygun şeyler derken kast ettiğim senin uyguladıgın bol yaglı az karbonlu diyete göre idi
Yani senin yaptıgın diyetde karbon çok kısıtlı olmalı bi nevi yağ pro ve sebze şeklinde dimi ? Bu üçlünün gl endeksi düşüktür o yüzden bol yağ depo olmaz ve kilo verirsin .
Küçük ve çokkkk önemli bir ayrıntıda senin diyetde , egerki karbonu biraz fazla alırsan helede gl endeksi yüksek az miktarda bile olsa o aldıgın yağlar hemen depo olur ..
Buna çok dikkat etmelisin
Günaydınnnn ve hadi bakalımmm vira bismillah ...
Hafta sonundan + 1 gelmesi gayet normaldi ...her ne kadar menü yazmasam da belliydi :)
Bende hemen her gün tartılırım .
Kendini bilen sensin ... tartıda artı seni demorilize edip kaçamağa yönlendirmiyorsa ...ya da tam aksine tartıda ki beklenmedik eksi ..ohhhhh ne de güzel vermişim diye sallamıyorsan kalan 2-3 gün diyeti .. bence her gün tartılmakta sorun yok .
Hatta kontrol ve önlem için en azından haftada 3 ideal .
Ya o zaman illa ki çıkar bir yerden ..dışarda kaybettin sandım .. arıyorum deyince de sokak sokak dolaşmıyr herhalde banu dedim :)
Çok yaparım ben , çoook emin bir yer olsun diye bi yere koyarım sonra sittin sene hatırlamam nereye koyduğumu ... gardolabındaki eski çantalara bak , ya da kullanmadığım mont ceplerine ...benim zulalarımdır oralar :)))
Yani dondurma iki gün üst üstte ve akşam diye olmamış.
Yumurtalı ekmekler de kızartma ise hiiiç olmamış , fırınlanarak olandansa ekmek beyaz değilse sorun yok .
Günaydınnnn ve hadi bakalımmm vira bismillah ...
Hafta sonundan + 1 gelmesi gayet normaldi ...her ne kadar menü yazmasam da belliydi :)
Bende hemen her gün tartılırım .
Kendini bilen sensin ... tartıda artı seni demorilize edip kaçamağa yönlendirmiyorsa ...ya da tam aksine tartıda ki beklenmedik eksi ..ohhhhh ne de güzel vermişim diye sallamıyorsan kalan 2-3 gün diyeti .. bence her gün tartılmakta sorun yok .
Hatta kontrol ve önlem için en azından haftada 3 ideal .
Ya o zaman illa ki çıkar bir yerden ..dışarda kaybettin sandım .. arıyorum deyince de sokak sokak dolaşmıyr herhalde banu dedim :)
Çok yaparım ben , çoook emin bir yer olsun diye bi yere koyarım sonra sittin sene hatırlamam nereye koyduğumu ... gardolabındaki eski çantalara bak , ya da kullanmadığım mont ceplerine ...benim zulalarımdır oralar :)))
Yani dondurma iki gün üst üstte ve akşam diye olmamış.
Yumurtalı ekmekler de kızartma ise hiiiç olmamış , fırınlanarak olandansa ekmek beyaz değilse sorun yok .
Günaydın kıZlar.
Minikte olsa o lalali.bir.sabah yine.
Gerisini getirmeyi umuyorum cumaya
masum çıkar biyerlerden
bende 2 kuruş param olsun kenara atarım sonra nereye koyduğumuda unuturum ara ara bulamam sonra bi gün alakasız bi yerden çıkıverir,sendede öyle olur üzülme
kaptanım bana yetiştin tebrik ederim,bu cumaya geçersin bile beni
Oy şerim kıyamamEvet canım biliyorum
2.hafta once 1 guncuk.cortladim tam 1.hafta artisi gitmedi.
Baska etkenlerden de oldu.tabi.
Mesela simdi o manti beni cok sisirmedi mesela.eksilerim var.
Ama.yemeseydim daha cok olurdu.
Fakat maalesef bazen kontrolum dışında konular degisiyor.
Sagolsun.yengemin evinde peynirde yoktu orada peynir aldirip yiyemedim de.
Böyle oldu.
Vel hasıl haklisin ama 1 gunluk menumle değerlendirmeye almayaydin beni iyiydi
ekmekler kızartmaydı ve beyazdı
dondurma olmadı onun farkındayım en zayıf olduğum nokta,bu dondurma yüzünden 1 ayda 4 kilo aldığımı bilirim,başa çıkması en zor şeylerden biri benim için
ama artık yok bitirdikbi sürede almam (inşallah)
kaptanım bugünkü öğlen yemeğimi foto atıcaktım sana hani doymuyorum diyodumya bakalım bugün doycam mı doymıycam mı
ahahahaa kız gülersinzi diye yazmadım
valla bende ceket ve mont cebine koyarımmm
onuda bi montun cebine koydum diye hatırlıyorum yok oglu yokk
neyse yakında çıkar inşaallahh
aramıycamm aradıkça siniri bozuluyor insanınn
Bende simdi oturdum dusunuyom bu hafta menulerimi belirleyeyim diyorum yeter artik su 7ler ciksin hayatimdan sıkıldim@kelebek19 canım sağlıkla bebeğini kucağına al ..kilo kolay iş tatlım
ada81 koooş koooooş @_SARAYCA_ artı çıkmışşşş
@saydin78 neden adapte olamadın kuzum ? kaçamaklar seni hiç bir yere götürmez sende biliyorsun ... Kafanı topla ... ya böyle bi ileri iki geri oyalanırsın de kendine , ya dişini sıkar kısa zamanda hedefe varırsın ..hadi bakalım güveniyorum ben sana ...
@Sekercikiz geçmiş gitmiş olsunnnnn .. hafta sonu menülerini göremedimlistede olup menü yazmamak gibi bir lüksümüz yok , hatırladığın kadarı ile alayım menüleri canım .
Nare83 havalar güzelleşti ...balkonda kahve yapayım yerine ... havalar güzelleşti balkonda koşu bandını tam gaz kullanayım de
@kelebekolacam daktırımKedibochi bence de cepte de ; ne dersin bizim @Betulina daha göz ucu ile dahi olsa bakmışmıdır listeye ? Betüllllllllll hadi malzemeleri alll . yarın start veriliyor .
@nehirnil111 canım kaçamakların telafisini saatlerce aç kalarak yaptım demişsin de ... kaçamak telafisini ekstra kardiyo yaparak telafi etmek en doğrusu .. o açlık sana bir şey kazandırmaz canım .
Menülerinde cız cızlı olmuş evet ...
ekmekler kızartmaydı ve beyazdı
dondurma olmadı onun farkındayım en zayıf olduğum nokta,bu dondurma yüzünden 1 ayda 4 kilo aldığımı bilirim,başa çıkması en zor şeylerden biri benim için
ama artık yok bitirdikbi sürede almam (inşallah)
kaptanım bugünkü öğlen yemeğimi foto atıcaktım sana hani doymuyorum diyodumya bakalım bugün doycam mı doymıycam mı
Haklisin.bende silkelendim.Oy şerim kıyamamben zamanında kendi yaptıgım karbon diyetine göre genel yorumladım canım benim , seninki sanırım biraz daha farklı tam incelemedim
Ama bazen dost uyarısı insanı silkeler hedefe dahada kitlenirsin , burda ne için varız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?