Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anovv mantili gune bakarak mi diyetlik degil didin
Misafirlikte.yapamadım ki.diyetimi o.gun kaçamakli oldu.
Ekmek.bile hic yemiyorum 1 kasik bulguru bile hesapliyorum.
Sen.diyetlik.degil deyince üzüldüm acikcasi.
Cok bas.agrisi.çektim yoksunluktan.cunku

aynuram açlık hissettiğinde mutlu olduğun günlere başladın demek bugün..hadi bakalım diyete yeni başladığın için bu hafat çok iyi gider sende..69.8 diyorum var mı azaltan??

hadi bakalım hayırlı olsun aynuraa
senin heycanın benide heycanlandırıyor vallaa

yokk cnm bi 100 euro yapmıştım onuda koydum bi yere
şimdiide eve köşe koltuk alıcaktım dedim lan param var bzdurup alayım sıkışmayım
hahahah bi baktım param yok
ara tara yok sinir oldum
Üzüldüm canım inşallah bir yerden cıkar..bütün çantalarına bak belki hiç ummadığın bir yerdedir.

şimdiide eve köşe koltuk alıcaktım dedim lan param var bzdurup alayım sıkışmayım
ara tara yok sinir oldum

masum çıkar biyerlerden
bende 2 kuruş param olsun kenara atarım sonra nereye koyduğumuda unuturum ara ara bulamam sonra bi gün alakasız bi yerden çıkıverir,sendede öyle olur üzülme

kaptanım bana yetiştin tebrik ederim,bu cumaya geçersin bile beni

inş begüm bende öyle ümit ediyorum

evet inşallah bugün gidip yine arıycamm ,
çıakr bir yerden yakında yazlıkalrı çıkarıca m belki o arada çıkar
Evdeyse bi yerden çıkar banum bende dışarda düşürdün sandım .
Bende çok unutoyorum koydugum yeri . Hatta eski ehliyetimi nasıl olsa şimdi araba yok diye üstümde taşımazdım eve sağlam bi yere koydum nekadar sağlamsa dahada bulamadım yeni ehliyet çıkardım

Günaydınnnn ve hadi bakalımmm vira bismillah ...
Hafta sonundan + 1 gelmesi gayet normaldi ...her ne kadar menü yazmasam da belliydi :)

Bende hemen her gün tartılırım .
Kendini bilen sensin ... tartıda artı seni demorilize edip kaçamağa yönlendirmiyorsa ...ya da tam aksine tartıda ki beklenmedik eksi ..ohhhhh ne de güzel vermişim diye sallamıyorsan kalan 2-3 gün diyeti .. bence her gün tartılmakta sorun yok .
Hatta kontrol ve önlem için en azından haftada 3 ideal .

ara tara yok sinir oldum

Ya o zaman illa ki çıkar bir yerden ..dışarda kaybettin sandım .. arıyorum deyince de sokak sokak dolaşmıyr herhalde banu dedim :)
Çok yaparım ben , çoook emin bir yer olsun diye bi yere koyarım sonra sittin sene hatırlamam nereye koyduğumu ... gardolabındaki eski çantalara bak , ya da kullanmadığım mont ceplerine ...benim zulalarımdır oralar :)))

Yani dondurma iki gün üst üstte ve akşam diye olmamış.
Yumurtalı ekmekler de kızartma ise hiiiç olmamış , fırınlanarak olandansa ekmek beyaz değilse sorun yok .

Evet canım biliyorum
2.hafta once 1 guncuk.cortladim tam 1.hafta artisi gitmedi.
Baska etkenlerden de oldu.tabi.
Mesela simdi o manti beni cok sisirmedi mesela.eksilerim var.
Ama.yemeseydim daha cok olurdu.
Fakat maalesef bazen kontrolum dışında konular degisiyor.
Sagolsun.yengemin evinde peynirde yoktu orada peynir aldirip yiyemedim de.
Böyle oldu.
Vel hasıl haklisin ama 1 gunluk menumle değerlendirmeye almayaydin beni iyiydi

ekmekler kızartmaydı ve beyazdı
dondurma olmadı onun farkındayım en zayıf olduğum nokta,bu dondurma yüzünden 1 ayda 4 kilo aldığımı bilirim,başa çıkması en zor şeylerden biri benim için
ama artık yok bitirdik bi sürede almam (inşallah)

kaptanım bugünkü öğlen yemeğimi foto atıcaktım sana hani doymuyorum diyodumya bakalım bugün doycam mı doymıycam mı

ahahahaa kız gülersinzi diye yazmadım
valla bende ceket ve mont cebine koyarımmm
onuda bi montun cebine koydum diye hatırlıyorum yok oglu yokk
neyse yakında çıkar inşaallahh
aramıycamm aradıkça siniri bozuluyor insanınn

Günaydın kıZlar.
Minikte olsa o lalali.bir.sabah yine.
Gerisini getirmeyi umuyorum cumaya

Günaydın sarı kontesimmmm ...

Oooo lalalayı sıkı tuttum ben sen hiç merak etme cumaya kadar üzerine koymak sende

Tövbe de kız ben cumaya kadar 58.8 yapacağım onu ... ilk artım olacak , çook heyecanlıyım ..tabii cumaya göre eksi 200 olacak ... hedefim bu

Oy şerim kıyamam ben zamanında kendi yaptıgım karbon diyetine göre genel yorumladım canım benim , seninki sanırım biraz daha farklı tam incelemedim
Ama bazen dost uyarısı insanı silkeler hedefe dahada kitlenirsin , burda ne için varız .

At bakalım foto göreyimmmm ama foto atacağım diye az koydurma bugün tabağa

Yoook yahu ne gülmesi , sütyen arası fenomeninden daha revaçtadır bence eski çanta ve dolaptaki mont cepleri

Bende simdi oturdum dusunuyom bu hafta menulerimi belirleyeyim diyorum yeter artik su 7ler ciksin hayatimdan sıkıldim )

begümm bende dondurma delisiydimm çocuklugumdan berii ...
hamileyken nasıl yemişsem ayyyy şimdi hiç aramıyorum
hatta bir yaz 2010 yazıydı sanırım aben abla ile monti diyeti yapmıştım agzıma sürmemiştimm yaaa o dondurmayı ,
ama eskiden feci yerdim , şimdi yazın okadar zorlamıyor beni
hamileyen tabak tabak yediigm için sanırım ahahah

Haklisin.bende silkelendim.
Daha iyisini.de yapabilirdim evet.
Benim iyiligim.icin dedin öyle.
Iyiki.varsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…