Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yap canım yap ... ahunun videolar senin için gerekli bölgeler .sen kaç zamandır bana tartı yollamıyorsun:) sabah at bi fotoda gözüm gönlüm şenlensin .

Canım kafan gönlün rahat olsun , diğerleri geçer kısa zamanda .

Yok gayet fit .
Ama artık bende fitim .

Sen bu haftalık aynuradasın ... gel 58 lere ...hemen yanıma alıyorum seni . haftalık 300 den fazla vermek yok o zaman .57 lere kadar
Sen gelmeden bebetom gelecek yanıma ..hadiiii seri:)

Bak bunu bende bilmiyordum

Kesin senin geçmişi okuyamıyorum , etiketlere baktım yoğun dönemine denk gelmiştir:)

Oooo yine yüzünü gören cennetlik .
Sınavında başarılar ...
sabah yok olmaz ...
Gün aç aç başlanmaz . bu hafta için iyi kilo verecektin sen unuttuysan ben hatırlatayım ... hani Mayısa ne kaldı şurda:)

Şimdiii...ben bugün gün içinde daha çok su içip 3yeşil çay içmeme rağmen wcye bu kadar çıkmadım.ama akşam wcde kaldım resmen...kahvaltıda yediyim bi şey vucudumda su tutuyor ola bilir bence...ya omlette kullandığım kepek ya da ıspanak mı acaba?çok düsündürüyor beni şu an

Ispanağın böyle bir etkisi olacağını sanmam .
Tuz oranın nasıl ?
Tuz su tutar sonuçta vücutta.

Ahu060812 canim sporum
40 dakika eliptik cevirdim...40 dakika yuruyusbandinda yürüdüm...1 saat mini bisiklet cevirdim.....))

@_SARAYCA_ beni gaza getirdin aksam aksam bisiklet cevirdim 1 saat ))
Ohooo sizdeki spor aşkı beni de aşka getirecek inanıyorum buna...çünki fena gaza gelirim çevremden..

Ayy kaptanim.fena bela sardım başıma. .aynura dediyyin tam bir tatlı bela . Deli mi ne 58 oluiyim de kurtiliyim ondan kosayim kollarına al beni gidelim uçalım 57 56 oh miss.

Ohooo sizdeki spor aşkı beni de aşka getirecek inanıyorum buna...çünki fena gaza gelirim çevremden..
Valla kaptan in tespit süper bana demiş ya .yumurtaYa can veren allah deye. Buranın senin Gazin bana bugün Spor yapma kararı verdirdi var gerisini sen düşün

Ispanağın böyle bir etkisi olacağını sanmam .
Tuz oranın nasıl ?
Tuz su tutar sonuçta vücutta.
Yok tuzu normal kullanırım.acaba kepek mi yaptı...of ya yarin olsa da tartiya çıksam bi...
Ben öyünlerimde kısıtlama yapmam ama.bol bol yerim yasak olmayan şeylerden.sonra kısarım yavaştan...bu gün kepeyi de sayarsak 2dilim ekmek yedim...hatirladım ya bigun okumuşdum kan grubuma göre kepek bana yaramıyor galiba sanırsam

Ayy kaptanim.fena bela sardım başıma. .aynura dediyyin tam bir tatlı bela . Deli mi ne 58 oluiyim de kurtiliyim ondan kosayim kollarına al beni gidelim uçalım 57 56 oh miss.
Sakin sakin uçacağız ... ordan sonrası ... çünkü korurken aynı zamanda yerleştirme yapacağız ... neyse sen yorma kafanı o iş bende ......

Sağol yavrum su toplaması olmadı çok şükür bakalım yaralar ne zaman geçecek :)
Canım bende lazer yaptırdım bundan 6 yıl önce ama yara şu toplaması morluk olmaz sadece hafif bir kızarıklık oda iki saate geçer oluyorsa cildin yanıyordur buda sonradan iz kalmasına neden olur amam diyim korkuttun şimdi beni mimu88

İyi akşamlar hepinize arkadaşlar Menüm
Sabah 1i elma sirkeli 2 bardak su yanında 2 kayısı
Kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin roka salatalık ceviz marul

Ara form çayı

Öğlen çorba tavuk sote yoğurt

ARA Yeşilçay yanında 1 elma

Akşam koca bi kase karnabahar haşlamalı yeşil salata ayran

Ara form çayı

Su 3 ü geçmiştir

Spor 50 dk pilates 15 dk bel egzersizi Ahu060812

Kız vero yeminlen sesli gülüyom haaa benden anca mezun olup ta listedeki yerini bana devr ettiyinde kurtulursun haberin olsum

En mantıklısı ... özellikle ilk haftalarda ... zaten ödem gider.. bağırsak boşalır derken kilo gidiyor .. eee vücut henüz diyete tepkili değil ... yine gider ...
O yüzden kısma , azaltma , değiştirme seçenekleri b planı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…