Gördün mü ablaVovvvv vero vurdu gol oldu
Gördün mü bak benim merakım sayesinde öyrendiniz...
Bak bunu bende bilmiyordum
Mumuss geçmiş olsun cnm
Ben ilk lazere bacagima yaptirmistim komple ay öğün feci idi hep su toplamistim ve iki kg artı çıkmıştım sabah
heyyyy iyi aksamlar
Ahu060812 45 dk aralıklı kosmacali, yürüme 10 dk dambıl çalışma
Sabahları bı 20 dk ahunun videolarını yapsam diyorum bilemedim
Geldim spor yap, ortalık topla cm katla , bm boşalt, ders yaptir,yeni oturdum hızlandırılmış yaşıyorum günü ya
Lazerler geçti acısı zaten kabuk tutmaya başladı biraz hareketlerimi kısıtlıyor. Bir haftaya tamamen toparlar ağrı olarak. İzleri ne kadar sürecek göreceğiz..
Diğer taraftan da yeni yeni morluklar keşfediyorum ama kolum ve ayak bileğim çok ağrıyor dayanılmayacak gibi değil de hareket ederken zorlayacak gibi beni bayaa. Sağ kolum zaten sıkıntılıydı sol kolumu da darbedim şahdım Şahbaz oldum :)
Nefesine yüreğine sağlık ablam
Tarçın da sevemedim ben.tatlı isteği gelince şerbetli neyin yiyesim gelio sutlu tatliyla kurtariyim dedim.. Kızzz biz rakibis ya. Kilo farkini mi yaristircaz yüzde mı ney . Ben hiç beklemiom 1000 kusür gr vermeyi versem 58 olur mezun olurum sen dé kendine baska zulmedecek rakiler bulursun
Bak bunu bende bilmiyordum
Ahu060812 canim sporum
40 dakika eliptik cevirdim...40 dakika yuruyusbandinda yürüdüm...1 saat mini bisiklet cevirdim.....))
@_SARAYCA_ beni gaza getirdin aksam aksam bisiklet cevirdim 1 saat))
Şimdiii...ben bugün gün içinde daha çok su içip 3yeşil çay içmeme rağmen wcye bu kadar çıkmadım.ama akşam wcde kaldım resmen...kahvaltıda yediyim bi şey vucudumda su tutuyor ola bilir bence...ya omlette kullandığım kepek ya da ıspanak mı acaba?çok düsündürüyor beni şu an
Ohooo sizdeki spor aşkı beni de aşka getirecek inanıyorum buna...çünki fena gaza gelirim çevremden..Ahu060812 canim sporum
40 dakika eliptik cevirdim...40 dakika yuruyusbandinda yürüdüm...1 saat mini bisiklet cevirdim.....))
@_SARAYCA_ beni gaza getirdin aksam aksam bisiklet cevirdim 1 saat))
Ayy kaptanim.fena bela sardım başıma. .aynura dediyyinYap canım yap ... ahunun videolar senin için gerekli bölgeler .sen kaç zamandır bana tartı yollamıyorsun:) sabah at bi fotoda gözüm gönlüm şenlensin .
Canım kafan gönlün rahat olsun , diğerleri geçer kısa zamanda .
Yok gayet fit .
Ama artık bende fitim .
Sen bu haftalık aynuradasın ... gel 58 lere ...hemen yanıma alıyorum seni . haftalık 300 den fazla vermek yok o zaman .57 lere kadar
Sen gelmeden bebetom gelecek yanıma ..hadiiii seri:)
Kesin senin geçmişi okuyamıyorum , etiketlere baktım yoğun dönemine denk gelmiştir:)
Valla kaptan in tespit süper bana demiş ya .yumurtaYa can veren allah deye. Buranın senin Gazin bana bugün Spor yapma kararı verdirdi var gerisini sen düşünOhooo sizdeki spor aşkı beni de aşka getirecek inanıyorum buna...çünki fena gaza gelirim çevremden..
Yok tuzu normal kullanırım.acaba kepek mi yaptı...of ya yarin olsa da tartiya çıksam bi...
Ispanağın böyle bir etkisi olacağını sanmam .
Tuz oranın nasıl ?
Tuz su tutar sonuçta vücutta.
Sakin sakin uçacağız ... ordan sonrası ... çünkü korurken aynı zamanda yerleştirme yapacağız ... neyse sen yorma kafanı o iş bende ......Ayy kaptanim.fena bela sardım başıma. .aynura dediyyintam bir tatlı bela . Deli mi ne 58 oluiyim de kurtiliyim ondan kosayim kollarına al beni gidelim uçalım 57 56 oh miss.
Canım bende lazer yaptırdım bundan 6 yıl önce ama yara şu toplaması morluk olmaz sadece hafif bir kızarıklık oda iki saate geçer oluyorsa cildin yanıyordur buda sonradan iz kalmasına neden olur amam diyim korkuttun şimdi beniSağol yavrum su toplaması olmadı çok şükür bakalım yaralar ne zaman geçecek :)
InsallahhhPastayı mort ettin ada
Kız vero yeminlen sesli gülüyom haaaAyy kaptanim.fena bela sardım başıma. .aynura dediyyintam bir tatlı bela . Deli mi ne 58 oluiyim de kurtiliyim ondan kosayim kollarına al beni gidelim uçalım 57 56 oh miss.
Yok tuzu normal kullanırım.acaba kepek mi yaptı...of ya yarin olsa da tartiya çıksam bi...
Ben öyünlerimde kısıtlama yapmam ama.bol bol yerim yasak olmayan şeylerden.sonra kısarım yavaştan...bu gün kepeyi de sayarsak 2dilim ekmek yedim...hatirladım ya bigun okumuşdum kan grubuma göre kepek bana yaramıyor galiba sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?