vero ben çok gözlükçü gezdim hep aynı modele gittim fiyat aldım sonra dedim değişim olur demi?2 gün içinde olur dediler ama dayanamadım eşime dedim böle böle ,sonra seçtiğim model yüzüne hep küçük geldi,sonra başka beğendikAaa güZEL fikr. Ay ama ben alsam o kadar para versem yuzüne oturmasà yakismasa. .. Neyse beğenir bak bu d.günü hediyen desek nolur ki illa sürpriz mi olmalı
Owweee 800 gr. . Vallahi dilimi ısırdımmm. Afariinn metosunaaa. Aeben abla haklı mı ne beni yersin mi ne . OyyyyGördüm rakiii gördüm.görmez olurmuyum hiç ama 800gramcık
İşte buna ağlarım ben amaHava durumu yağmur gösteriyor canım
aaa evet demiştin hatırladımben masasına foto cercevelettim.
İşte git gel olmasin iyisı mi yanimdayken aha da bu hediye olsun sana diyimvero ben çok gözlükçü gezdim hep aynı modele gittim fiyat aldım sonra dedim değişim olur demi?2 gün içinde olur dediler ama dayanamadım eşime dedim böle böle ,sonra seçtiğim model yüzüne hep küçük geldi,sonra başka beğendik
Betulina sen bu listeye uy 75i görmeden 74 olmazsan gel bana.
aaaa shery shery laydYa doktorum @kelebekolacam kahvaltiyi yogurtla mi.yaptin sende
Ben.şimdi yoğurt yersem kahvaltida uyuklarim,
Klasik yumurtali ekmeksiz kahvalti olar mi
Birde kahve.serbest miydi
Ben de hiç sevmem yağmur kapalı hava .. Burda bugün gunluk guneslikİşte buna ağlarım ben ama
Neden canım önemli bir işin mi vardıİşte buna ağlarım ben ama
Ohhh miss tadını çıkar sekerim benim yerimede sev gunesiBen de hiç sevmem yağmur kapalı hava .. Burda bugün gunluk guneslik
Yok tatlım dışarı cikmiycam ama güneşli günler beni daha çok motive ediyor güneş bana sonsuz enerji veriyorNeden canım önemli bir işin mi vardı
Evett sözvermiştinnnGidip evi temizleyim ütü var daha çocuğun kahvaltısını yaptıramadim şu saat oldu onları halledersem bide spor yapayım şöyle en afillisinden utandım şimdi listeyi gordum de 10 pointte kalmışım
Anladım canım ama bir iki gün yani hafta sonundan sonra çok sıcak güzel bir hava bizi bekliyor inşallahYok tatlım dışarı cikmiycam ama güneşli günler beni daha çok motive ediyor güneş bana sonsuz enerji veriyoryazın enerjim bitmez kışın yerimden kalkasım gelmez o denli yani
Evet kacirmissin canim pazar gunu yaptigim spor 1 saatti canim...ada81 senin bi puanını kaçırdım sanırsam bi baksana
Bende bugün yapacağım bir yanım deli gibi spor yapmak istiyor bir yanım diğer işler ne olacak diyor hepGidip evi temizleyim ütü var daha çocuğun kahvaltısını yaptıramadim şu saat oldu onları halledersem bide spor yapayım şöyle en afillisinden utandım şimdi listeyi gordum de 10 pointte kalmışım
Niye etmion bana mudahaleilkinde içmemiştim.serbest değil çünkü yeşil çaya bile 2 kupa diyor.ama gecen sefer içtim dayanamadım.
sana cok müdahale edemiycem.ufak değişiklikler yapabilirisin sanırım.
Temizdir yanın su da beklet. Biraz. Oh mis taze nane ne güzel kokarCorbam icin nanem eksik
Esim markette bulamamis.
Bizim apt onun de var alt komsu ekmis
Ondan topliyim guzelce ayikliyim bari
Ay temiz midir acaba
Demek beni unuttunaaaa shery shery laydSen de bizimlesin dimi Hadi bakalım..
TABİİİ yoğurtla yaptık kahvaltıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?