Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aaa güZEL fikr. Ay ama ben alsam o kadar para versem yuzüne oturmasà yakismasa. .. Neyse beğenir bak bu d.günü hediyen desek nolur ki illa sürpriz mi olmalı
vero ben çok gözlükçü gezdim hep aynı modele gittim fiyat aldım sonra dedim değişim olur demi?2 gün içinde olur dediler ama dayanamadım eşime dedim böle böle ,sonra seçtiğim model yüzüne hep küçük geldi,sonra başka beğendik

İşte git gel olmasin iyisı mi yanimdayken aha da bu hediye olsun sana diyim

Yok tatlım dışarı cikmiycam ama güneşli günler beni daha çok motive ediyor güneş bana sonsuz enerji veriyor yazın enerjim bitmez kışın yerimden kalkasım gelmez o denli yani
Anladım canım ama bir iki gün yani hafta sonundan sonra çok sıcak güzel bir hava bizi bekliyor inşallah

Gidip evi temizleyim ütü var daha çocuğun kahvaltısını yaptıramadim şu saat oldu onları halledersem bide spor yapayım şöyle en afillisinden utandım şimdi listeyi gordum de 10 pointte kalmışım
Bende bugün yapacağım bir yanım deli gibi spor yapmak istiyor bir yanım diğer işler ne olacak diyor hep

ilkinde içmemiştim.serbest değil çünkü yeşil çaya bile 2 kupa diyor.ama gecen sefer içtim dayanamadım.
sana cok müdahale edemiycem.ufak değişiklikler yapabilirisin sanırım.
Niye etmion bana mudahale
Yedim.yogurtlu kahvaltiyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…