- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ayy çok kötü olmuş canım ya geçmiş olsun inşallah çabucak halledersin salça bir de sıkıntıiçi dolu salça elimden kaydı mutfağın ortasına düştü canım heryer salça ve cam oldu sabah onla uğraştım....
iyi hatırlattın bi kahve yapayım birazdan kendime azcık ara vermiş olurumOlabilir isyannnn diye bağırmak gibiOlsaydınız da bir kahve içseydik ya
Eferin eferin ödevini erkenden yapmışsın bende şimdi sporu yapacam şu sütü bi kaynatayım30dakika spor yapıldı,banyo yapıldı kızımı doyurup yatmaya bıraktım ama komşunun kızı da bizde diye konuşuyorlar daha.e bide açlık geliyor baya...gidip yanlarına yatayım...bugun mantar yiycem bakalım nasıl pişircem...
Aha oğlan geliyoBugün karnımın içinde qarip şeyler oıuyo.böyle içerde sanki pır pır yapıyo bi şey...amannn sakın hamile olmiyimDaha var zamanıma...neyseee şimdi spor zamanıııı...
Rabbim gönlüne göre versin be pamuk inşallah seninde en kısa zamanda benim haberini alırız bu arada o kadar çok çalışıyım maaşın ne kadar kız sornası ayıpişteyik kaptan bu hafta otomotiv fuarı var
yarın başlıyor yeni iş yeni hareket
mayıs ta yapı fuarı var
biz heryerdeyiz
ama ben ölüyorum yoğunum yorgunum
ara ara geliyorum
kaptanım.
çok kötü olmuş canım geçmiş olsunnnn
halledersin sen
sağolun kızlar hallettim şükür tabii öğle yemek hazırlığı yapılamadı eşime tonbalık salata hazırladımAyy çok kötü olmuş canım ya geçmiş olsun inşallah çabucak halledersin salça bir de sıkıntı
Zamanım oldugu için yaptım akşama kalınca aksar falan...45dakika yapacaktım ama kızım izin vermedi...Eferin eferin ödevini erkenden yapmışsın bende şimdi sporu yapacam şu sütü bi kaynatayım
Aha oğlan geliyo
Rabbim gönlüne göre versin be pamuk inşallah seninde en kısa zamanda benim haberini alırız bu arada o kadar çok çalışıyım maaşın ne kadar kız sornası ayıp
En hayırlısı ennn hayırlı zamanda olsun Aynura inşallahZamanım oldugu için yaptım akşama kalınca aksar falan...45dakika yapacaktım ama kızım izin vermedi...
Bu ay da regl olursam ağustosa kadar çalışmalara ara vericem.çünki çok kötü geçiririm ilk 3ayı onunda yaza denk gelmesini istemiyorum.ama yine de Allah bilir.o ne zaman kismet ederse
adacım sabah sabah sana da iş çıkmış çok şükür hall etmişsin...bi defa bende 3lt.lik peynir kavanozunu ağzına kadar doluydu yere düşürmüştüm.tabi temizlemekten çok kv nin dırdırı mahv etmişti benisağolun kızlar hallettim şükür tabii öğle yemek hazırlığı yapılamadı eşime tonbalık salata hazırladım)
iyi hatırlattın bi kahve yapayım birazdan kendime azcık ara vermiş olurum
birgün birlikte içmekte nasip olur inşallah
İnşallah kuzumkahve yapcaktım çay geldi
neye niyet neye kısmet
kahveye daha zaman var demek ki
sağolun kızlar hallettim şükür tabii öğle yemek hazırlığı yapılamadı eşime tonbalık salata hazırladım)
evet canım şükür hallettim aman kv boşver evin için mutluluğun için he de geç okudum sabah yazdıklarını pek zor kv yaşamak ....eşinin tutumu önemli gerisi boş...adacım sabah sabah sana da iş çıkmış çok şükür hall etmişsin...bi defa bende 3lt.lik peynir kavanozunu ağzına kadar doluydu yere düşürmüştüm.tabi temizlemekten çok kv nin dırdırı mahv etmişti beni
sağol minnakımmm , inşallah bu hafta güzel eksiler görürüm...İnşallah kuzumBen yaptım içiyorum nescafe yaptım tok tutan bir şey gerek bana o yüzden Sen çay içeceksin artık
Afiyet olsun canım ton balığı da lezzetli
İnşallah canım inşallah hepimiz görürüzsağol minnakımmm , inşallah bu hafta güzel eksiler görürüm...
doymadı da dolabı açıp açıp kapattı en son büskivi falan yedi gitti hahahaÖğle eşimin detoksu için yaptığım çorba çok hoşuma gitti .. yazacağım tarifler sayfama ...
Ayyy saat hızla geçiyooor ...yeni spor saatine kaldı 3 saat
ada81 canım neyse ki halı yıkamacılar var eşinde diyet yapmış oldu bu öğlen :)
vorones mevsimsel bir gecikmedir muhtemelen , çünkü az az geldi demiştin .
_AYNURA_ senin içinde hakkında en hayırlısı en hayırlı zamanda olur inşallah ...
Gayet guzel canimcim sadece spor az...
Zaman yağlı pırasa ne canım :)
Güzel menü ...
Sabah 3 dlm ile sıkı karbon alımı .. gün içinde karbon yok ... dengeli ...
Spor biraz az .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?