Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eferin eferin ödevini erkenden yapmışsın bende şimdi sporu yapacam şu sütü bi kaynatayım
Bugün karnımın içinde qarip şeyler oıuyo.böyle içerde sanki pır pır yapıyo bi şey...amannn sakın hamile olmiyim Daha var zamanıma...neyseee şimdi spor zamanıııı...
Aha oğlan geliyo

işteyik kaptan bu hafta otomotiv fuarı var
yarın başlıyor yeni iş yeni hareket
mayıs ta yapı fuarı var
biz heryerdeyiz
ama ben ölüyorum yoğunum yorgunum
ara ara geliyorum
kaptanım.
Rabbim gönlüne göre versin be pamuk inşallah seninde en kısa zamanda benim haberini alırız bu arada o kadar çok çalışıyım maaşın ne kadar kız sornası ayıp

Zamanım oldugu için yaptım akşama kalınca aksar falan...45dakika yapacaktım ama kızım izin vermedi...
Bu ay da regl olursam ağustosa kadar çalışmalara ara vericem.çünki çok kötü geçiririm ilk 3ayı onunda yaza denk gelmesini istemiyorum.ama yine de Allah bilir.o ne zaman kismet ederse

En hayırlısı ennn hayırlı zamanda olsun Aynura inşallah

sağolun kızlar hallettim şükür tabii öğle yemek hazırlığı yapılamadı eşime tonbalık salata hazırladım )
adacım sabah sabah sana da iş çıkmış çok şükür hall etmişsin...bi defa bende 3lt.lik peynir kavanozunu ağzına kadar doluydu yere düşürmüştüm.tabi temizlemekten çok kv nin dırdırı mahv etmişti beni

iyi hatırlattın bi kahve yapayım birazdan kendime azcık ara vermiş olurum
birgün birlikte içmekte nasip olur inşallah

kahve yapcaktım çay geldi
neye niyet neye kısmet
kahveye daha zaman var demek ki
İnşallah kuzumBen yaptım içiyorum nescafe yaptım tok tutan bir şey gerek bana o yüzdenSen çay içeceksin artık
sağolun kızlar hallettim şükür tabii öğle yemek hazırlığı yapılamadı eşime tonbalık salata hazırladım )

Afiyet olsun canım ton balığı da lezzetli

evet canım şükür hallettim aman kv boşver evin için mutluluğun için he de geç okudum sabah yazdıklarını pek zor kv yaşamak ....eşinin tutumu önemli gerisi boş...

Öğle eşimin detoksu için yaptığım çorba çok hoşuma gitti .. yazacağım tarifler sayfama ...

Ayyy saat hızla geçiyooor ...yeni spor saatine kaldı 3 saat

ada81 canım neyse ki halı yıkamacılar var eşinde diyet yapmış oldu bu öğlen :)

vorones mevsimsel bir gecikmedir muhtemelen , çünkü az az geldi demiştin .

_AYNURA_ senin içinde hakkında en hayırlısı en hayırlı zamanda olur inşallah ...

doymadı da dolabı açıp açıp kapattı en son büskivi falan yedi gitti hahaha ))

Kızımın ateşi devamlı yükseliyor 40 buldu su kuşuna döndü devamlı duş geçecek inş
Geçmişi okudum geçmiş olsun temennilerinize teşekkür ederim
Ahu evin harika civcivlerinde sağlıkla sevdiklerinle yasa inş
Dilek sanada geçmiş olsun inş kolayca atlatirsin
Ada geçmiş olsun bazen oluyor böyle ekstra işler sağlık olsun
Kelebek Ankara gezmelerin de pesindeyim haberin ola
Shery iyi değil ama olacak inşallah
Mimu bencede sana nazar degmistir

Gayet guzel canimcim sadece spor az...

ah spor evde yapabilsem ne güzel olacak ama işte...

Zaman yağlı pırasa ne canım :)
Güzel menü ...
Sabah 3 dlm ile sıkı karbon alımı .. gün içinde karbon yok ... dengeli ...

Spor biraz az .

zeytin yağlı olacaktı kaptanım

spor az, akşamları yapmayı çok istiyorum, sıkılaşmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…