Ben birini temizledim çok şükür(piskolojik sorunlu boşanmış görümce) ama kvi temizleme gibi bi durumum olamaz
bana da gönder alınca
gel berber barışalım
Kapınızı kapattığınızda yuvanızda huzurlu iseniz geri kalanı sallayın arkadaşlar ..
Yok o kapı kapandığında huzur yoksa , onu didikleyen şeyi bulup temizleyin.
Net:)
Yoksa hayat geçip gidiyor , onun derdi bunun derdi ...ömür bitiyor .
Oyyy bugün çok yoğun hiç giremedim masumcum...iyiyiim şükür..nasılsın ??Daydream- nerdesinnnnn cnm
Oyyy bugün çok yoğun hiç giremedim masumcum...iyiyiim şükür..nasılsın ??
Aus biz ikimizde evlendiyimizde 24yaşındaydık ve biz onlara deyil onlar bize kurallarını direttiler.tüm hayatımı alt üst ettiler.o kadar çok şey var ki konuşulacak.kv kocamı yıllardır gül gibi babasına karşı doldurmuş kötü göstermiş onu hep,konuşmuyolar karı koca.şimdi de sıra bendeydi...4yıl sonra Moskovada olan kp im döndü ve işte o zaman kocamın bakış açısı deyişti.şimdi biliyor kim haklı kim haksız...ama şu an şu anki durumu deyişemeyiz...dediyin gibi ezdirmemeye çalışıyorum hep...zaten günüm öyle geçiyor...Yani en azından kuralların olsun aynura .. anahtarı olup diş fırçasının sizde olması manasız ..ha buna baştan müsaden olmamalıydı ... evi var mı var ? orda oturacak .. ha yemekten yemeğe gelir ... ha bi sohbete gelir ... ama kendi evi gibi aç kapı gir ... hayır .
BU kuralları koyması gereken sen ve eşindiniz .
Şimdi sunsan bu fikri olmaz .
O yüzden en azından mevcut şartlarda kendi ezdirme .
Ben yolllarım sana da çok çetrefilli listeler ...kelebekolacam a yollamıştım .... o desin betül yapablir mi yapamaz mı :)))
Ayyy ben mutlu olunca yiyenlerdenim...sinirim bozuldu mu asla yemem.. su bile içmem
aynenn ben geçen yaz çok kötü günler geçiridm
keşke burada sizlerle olsaydım çabuk atlatırdım
kilo aldım, yedim , sinirim bzouldu yedim , canım sıkıldı yedim...
eşimin kafasıın etini yeidm
dır dırr dır dırrr çok gereksizmiş
ama şimdi umrumdamı hayır
kapımı kaparım, keyfime bakarımm
Peynirli salatana protein eklesene canım tavuk eti falan daha çok tok tutar seni...erken bitirmek en güzeli_AYNURA_
cnm benimm yarınki planımda öglen pırasa yogurt var ama ben peynirli salata yemeyi düşnüyorum
sabah yumurta yeidm , perşmbe öglen bitiriyorum ben yemem işini
ama peynirli salata acıktırırısa kuruyemiş yogurt yerim belki yine
Allah zulm edenlerin belasını versin ya.ben öyle şeyleri hiç izlemem.haberleri bile..canım sıkılır.hayatımı etkiler hemen...Hayırlı akşamlar. İdlib diye bir yer varmış. Orda çok kötü şeyler olmuş. Annem de video atmış baktım. Yüreğim dayanmadı. Allah zalimlerin cezasını versin inşallah. Zaten verecek de. Müslüman bir kötülüğü eliyle düzeltebilirse eliyle, diliyle düzeltebilirse diliyle, onla da olmuyorsa kalbiyle buğzederek (kızarak) düzeltmeye çalışmalıymış ya. O hesap dua etmek lazım..
Hülyam iş kadını oldin çıktın aaaOyyy bugün çok yoğun hiç giremedim masumcum...iyiyiim şükür..nasılsın ??
aynenn ben geçen yaz çok kötü günler geçiridm
keşke burada sizlerle olsaydım çabuk atlatırdım
kilo aldım, yedim , sinirim bzouldu yedim , canım sıkıldı yedim...
eşimin kafasıın etini yeidm
dır dırr dır dırrr çok gereksizmiş
ama şimdi umrumdamı hayır
kapımı kaparım, keyfime bakarımm
Oyyy bugün çok yoğun hiç giremedim masumcum...iyiyiim şükür..nasılsın ??
Aus biz ikimizde evlendiyimizde 24yaşındaydık ve biz onlara deyil onlar bize kurallarını direttiler.tüm hayatımı alt üst ettiler.o kadar çok şey var ki konuşulacak.kv kocamı yıllardır gül gibi babasına karşı doldurmuş kötü göstermiş onu hep,konuşmuyolar karı koca.şimdi de sıra bendeydi...4yıl sonra Moskovada olan kp im döndü ve işte o zaman kocamın bakış açısı deyişti.şimdi biliyor kim haklı kim haksız...ama şu an şu anki durumu deyişemeyiz...dediyin gibi ezdirmemeye çalışıyorum hep...zaten günüm öyle geçiyor...
Evet canımHayırlı akşamlar. İdlib diye bir yer varmış. Orda çok kötü şeyler olmuş. Annem de video atmış baktım. Yüreğim dayanmadı. Allah zalimlerin cezasını versin inşallah. Zaten verecek de. Müslüman bir kötülüğü eliyle düzeltebilirse eliyle, diliyle düzeltebilirse diliyle, onla da olmuyorsa kalbiyle buğzederek (kızarak) düzeltmeye çalışmalıymış ya. O hesap dua etmek lazım..
Ayyy ben mutlu olunca yiyenlerdenim...sinirim bozuldu mu asla yemem.. su bile içmem
100+ emziren anne diyeti
Sabah 2 dl ekmek, menemen, peynir, marul
Ara 2 kare bitter, 1 bardak sütlü kahve
Ara 1 avuç leblebi, 1 elma
Öğle 2 dl ekmek, salata, yoğurt yedim doymadım. Marul peynir ekledim
Akşam bi kase çorba domates, salatalık, 3-4 kaşık mantarlı patatesli tavuk
Ben patateslerinden yememeye çalıştım ve ekmek yemedim
Su 2 lt
Spor 50 dk tempolu yürüyüşAhu060812
Kayınvalidem eltimlere kalmaya gitmişti. Bu akşam dönecek. Yemek hazırladım ama ben bekleyemedim çok acıktım bugün sabahtan beri
Çayın yanında hurma yiyebilirim kaptanım
Tamam canım, daha içerim çay falan da inşallah. Bu arada tartı bana o lala dediğiniz şeyden dedi sanırım =) umutluyum cumadanHeh ilki gelmiş bile .... bakalım neler var
Şuan senin için iyi . acıkırsan tarçınlı süt ya da tarçınlı yoğurt ye ... sütüne de yarar . suyun çok az . en az 3 e tamamla canım .
Peynirli salatana protein eklesene canım tavuk eti falan daha çok tok tutar seni...erken bitirmek en güzeli
Tamam tatlim Ausumda atar görüncebana da gönder alınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?