Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

He ayni ilknur sürmeli sürmeli

Akşam yemeği günlere göre daha masummm .. az zararla atlatabilirsin bence .
Ausum arkadaşlar dogulu yemekleride büyük ihtimal karbon agırlıklı olur . Tabi çigköfte yogurma ihtimalleride var . İnşallar kilo artışı olmaz dikkat edicem .
Cumaya hedefim vardı .

Menü Bildirimi

Sabah
1 fincan biberiye çayı (spor öncesi)

Kahvaltı
2 dlm kepek ekmeği ile
Domates/maydanoz/peynirli tost
Bol tere
Kuru üzüm / 3 ceviz

Ara
Sade kahve
1 kivi

Öğle

Yeşil mercimek çorbası sütlü .
Yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt

Ara
2 sunta
1 parça peynir
2 kuru kayısı

Akşam
Fırında somon
Salata

Su 3.3 lt

Menum 05.04.2017 Çarşamba
Sabah
1 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
2 dlm kepek ekmek
3 bardak cay

Öğle
2 yk yulaz ezmesi
1 kase yogurt

Akşam
2 portakal

4 lt su 90 dakika yürüyüş
Iyii aksamlar kizlar
Akşam yrmicen mı dely bugün çok az olmuş sanki ya da ben çok yiyorum spor harika bende zorladim 90 dk yıl
Duvara yaslanıp oturur gibi duruyorlar yaonu deniyorum

O

Etrafimdaki anneleri bide o larahurmet eden evlatları görünce(KV) bizimki baya fedakar zaten benim bakış açımdan anne olmak başlı başına fedakarlık bizim dezavantajimiz çocukların sayısı ve hep yaşlarının yakın olması cuma ziyaretlerine gideceğim kızımın ateşi düzene girerse

Aminn canim..kızın nasıl oldu ?

Rutin olarak atesleniyor bakalım geçecek ins

Ausum arkadaşlar dogulu yemekleride büyük ihtimal karbon agırlıklı olur . Tabi çigköfte yogurma ihtimalleride var . İnşallar kilo artışı olmaz dikkat edicem .
Cumaya hedefim vardı .
Küçük cocugunda yok ki onu yedirme ayagina yapilanlari yemesen..simdi kadincagiz hazirlik yapmis yememekte olmaz

Canim kg 84 boyum 1.72 gecen sene 5 mayis dan beri maraton devam ediyoru
.Baslangic kilom 112.1 iidi hizir acil servis gibi bu ara pek tadim tuzum yok bas agrilarimla bogusmaktan
rabbim şifa versin güzelim...
Super canım,aradakı galeta fazla biliyorsun zati...
dilekcim kahvaltını iyi yap bence,ondan akşamları çok acıkmış ola bilirsin.akşam pilav yediysen ekmek yemeseydin keşke...
superrrr...
suyun sporun nedir ecem?çocuğun hastayken bile dikkat etmişsin afferim sana...
sen de iki öyün beslenmişsin tatlım...güzelll...
Bence ahuya soyleyelim cocuk yikamaya 5 puan versin ...bizde parktan geldik kizimi yikadim ayyy bi yikanirken bile durmuyor yerinde...
ayyy ben de üşeniyorum yaaa...yıkamaya deyil de saçını kurutmaya üşeniyorum ben yaaa..

Tamam canım, daha içerim çay falan da inşallah. Bu arada tartı bana o lala dediğiniz şeyden dedi sanırım =) umutluyum cumadan

Eveeeeeet tam olarak adı ooo lala ....o lala gelince bol pon pon sallıyoruz ... çok sevindim canım .... inan ya ... yarını da şöyle pro ağırlıklı az karbonlu geçir , bir süprizde yarında gelsin

Hepsini anladımmm hepsi güzel de tatlım , çorba tasvirini hiiiççç anlamadımmm 5-6 kaşıktı o tamam da 8 şehriye 20 adet benim matematiği aştı

Tamam tatlim Ausumda atar görünce

Tatlım örnek bir gün attım ... günler farklı ama genel mantığı gör diye .. dediğim gibi uğraşmalı.. sabah akşam öğle ara ayrı ayrı yemekler hazırlıyorum eşime gr ile :))

Hah yükledim galiba...akşam yemeyim bu..diyeri de kahvaltım...Eki Görüntüle 1977850

Gayet güzeeel geçmiş bugün aynura .

Ausencia iki gündür salata istemiyor canım.bende dediyin gibi yeşillikleri tıkıyorum ağzıma...tere ve maydanoz ve dereotu severim...

En temizi burada çok olmuştur salata yapmak zor geliyor , vaktim olmuyor , unutuyorum diyen arkadaşımız ... yeşillik yemek için illa ki salataya ihtiyacımız yok ... tutam tutam dere tere maydanoz yerim ben.

Menum 05.04.2017 Çarşamba
Sabah
1 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
2 dlm kepek ekmek
3 bardak cay

Öğle
2 yk yulaz ezmesi
1 kase yogurt

Akşam
2 portakal

4 lt su 90 dakika yürüyüş
Iyii aksamlar kizlar

dely canım benim baş ağrın devam ediyormuş ... nasıl uzun bir ağrı bu . ben migren çekerim o bile ertesi güne geçer .
Bir de gerçekten kıtlık gibi olmuş . zaten başın ağrıyor ...bu açlık seni daha da yorar ..kilo da az gider .
hadi yarın güzel bir portein günü yap kendine , ekmekten karbondan uzak kal gülüm ... cuma geldi bak .

Canım galetaların beyaz undan değildir umarım ... kepeklidir missss gibi ... onun dışında gayet güzel menü .yüzme zaten muhteşeeeeeem .

Bütün gün açlıkla sınanıp akşam çoşmuşmuş dilekcim .. oysa ki en hafif geçirmemiz gereken öğün akşam ... meyveli yoğurtla kahvaltı resmen beynine bana tüm gün alık sinyalleri yolla demişsin .
Yumurta, peynir,zeytin , yeşillik 1 dlm ekmek olsaydı diğer krizler gelmezdi emin ol .

Rabbim cocuklarımızla beraber tüm günahsız masumları korusun

Aminnnnnnnnnnnnnnnn

Güzeeeeel .... sabah sabah köfte nasıldı onu bilemedim de :)
Menü de sporda ideal olmuş canım .

Öğlen ara öğün gibi geçiştirilmiş ececim , böyle öğün geçiştirilecekse bu akşam olmalı bence .
Onun dışında güzel .

Baya yoruldum canım. Ogleden sonra çok acıktığım için galeta yedim pişmanım.

Yarın inşallah pro ve salata takılacagim . Cumaya süper bir rakamla ponponlarimla gelmek istiyorum rakibem

Pon ponlar en bi sevdiğimmmmm

Güzeeeeeeeeel ikinizin yarışını çok meraktayımmm .hiç tartılmadın mı ada ?

Selam çok iş yaptım ütü yaptım oh rahatladim

He he tam diyecektimmm ki ohhh uzat ayaklarını dinlen.... o yüzden alıntıladım bu mesajı ... ama sonra yine birileri geliyormuş okudum .... eşine de bir dur demek gerek ama pamuğum .

Ben 3 bağ isirgan aldım hayalim o

İşte örnek bir kardeşimiz

Hmmm evet olmamış ... yani ondan 2 kaşık bundan bi kaşık .. dengeli olmamış canım . yarın umarım o doğu mutfağından başarılı ayrılırsın. et yemeği varsa şanslısın bence ... salata et ...

Ooooo ne çook iş bitmiş masumum ... otur otur artık , ödem yapma

ben de menümü vereyim...annemle tel.la konuşurken geciktim cevap vermelere...

11.00 maydanoz,tere
lor
2yumurta
1.5dilim ekmek
yeşil çay

17.00 maydanoz
mantar
biberler sogan zeyt.yağında soteledim
lor
1dilim ekmek
yeşil çay

3litre su
30dakika spor
3zencefilli yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…