Harika yuzme 1 saat super efor harcamışsin canim bu efora bu menu gayet guzel afiyet olsun canim..Menüm
Sabah
Peynir
Salata
Domates
Salatalik
10 kadar parmak galeta
Öğlen
Taze fasulye
Şehriye çorba
Ayran
Marul salata
Ara
5 kadar parmak galeta
Akşam
Bol salata
Mantarlı et sote
Cacik
Şu 2 lt fazla
Spor
40 dk yürüyüş
1 saat yüzme
Ausencia
Ahu060812
ada81 rakibem menüm böyle. Senin nasıl gidiyor fazla ugruyamiyorum
Harika yuzme 1 saat super efor harcamışsin canim bu efora bu menu gayet guzel afiyet olsun canim..
Eee hadi bakalim kimin ponponu fazla olacakBaya yoruldum canım. Ogleden sonra çok acıktığım için galeta yedim pişmanım.
Yarın inşallah pro ve salata takılacagim . Cumaya süper bir rakamla ponponlarimla gelmek istiyorum rakibem
Canim iste bunu yenmen lazim hemen yesil cay demle kendine ...yesil cay bastırıyor acligi..Kızlar zor durumdayım bu ara akşam birşeyler arıyorum yiyecek
Ilık ballı su
Meyveli yoğurt
Kahveler
Ispanak yoğurt
Yeşil çay kahve
Tavuklu salata
üç kaşık yeşil fasulye
Dört kaşık bulgur
Bi Etimek üstü peynir
2 lt su
90 dk spor
Çok oldu akşam
Ahu060812 Ausencia @fatmanurkaya
Aminn canim..kızın nasıl oldu ?Rabbim cocuklarımızla beraber tüm günahsız masumları korusun
Bence ahuya soyleyelim cocuk yikamaya 5 puan versin ...bizde parktan geldik kizimi yikadim ayyy bi yikanirken bile durmuyor yerinde...Yürüyorum bende
Çocukları yıkıycam
Ev süpürür, ütü yapar gelirim inş
O zaman benim 15 puan cepteBence ahuya soyleyelim cocuk yikamaya 5 puan versin ...bizde parktan geldik kizimi yikadim ayyy bi yikanirken bile durmuyor yerinde...
Ben 3 bağ isirgan aldım hayalim oCanlar geçmişe dalmadan bi selam vereyim ... pc ye geçince bakarım menülere ... cepten zor oluyor :)
Yayıldık kaldık koltuklara ... ben spordan pert ... eşim açlıktancuma olunca 6 yumurtadan kıymalı yumurta ile eski kaşar yiyecekmişşşş...öğle iskender ... tavana bakıp bakıp hayal kuruyor aylarca diyet yaptım ... hiç yemek hayalim olmadı ... ona bakınca sizi görüyorum resmen
Evet haftada iki kere yikasam 30 ohhhO zaman benim 15 puan cepte
Canim nasil kabak corbasi sonuc aliyormusun tartildin mi hiccccBen 3 bağ isirgan aldım hayalim o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?