Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynuram diyetisyene başladım canım on gün oldu onun listesi sadece pilav ve ekmek fazla akşam öğlen yemiştir ekmek hakkımı belki ondan oldu

Tartilmam mi her daim tartiliyorum) iki gundur wc yoktu sabah pek gülmedi bana ama cuma kesin gulecek yani 69 lu biseyler gorecem heyecanla cumayi bekliyorum...durup durup eşime inceldimmi diye soruyom haha

Kaptanım diyetisyenin menüsü diye yiyorum bu hafta değişecek
Belki bişey deniyordur yada ne kadar neyle kilo veriyoruz ona mı bakıyor bilmiyorum kı

Super leptin calismis bugun ) guzel menu canim...acaba bende 2 yumurta yesem ara yapmasam mi haftaya iki gun deniyeyeyim bi...

Gizli gizli menü vereyim
Ausencia
Kahvaltı
1 dilim tb ekmeği
Peynir
3 yeşil zeytin domates salatalık

Öğle
Yoğurt
Salata
Az ıspanak
Az zyg taze fasulye
Az zyg pırasa

Akşam
Yoğurt içine zerdeçal tarçın zencefil chia

Su 2lt
2 büyük sade türk kahvesi
2 zencefil
1 yeşil çay

Kaptanım diyetisyenin menüsü diye yiyorum bu hafta değişecek
Belki bişey deniyordur yada ne kadar neyle kilo veriyoruz ona mı bakıyor bilmiyorum kı

Evet biliyorum canım ama ... benim bildiğim kısarak değil ..önce normal bir ölçü ile denenir .. baktı veremiyor musun başka yol aranır .
Bence sabah kahvaltısı çoook önemli.
Sen yine de bir daha ki kontrole kadar uy bakalım canım

Ben ona kiyamam ki ama.
Ne yapalım işte böyle bir hayat benimki

Öğlen yine Çarşamba pazarının sebze tezgahına dönmüş :)))

Güzel menü ama ...

anaaam pazara iki defa mı gittin kız?
Ay evet.once 2 minigi anaokulundan aldım onlarla uğradım.sonra aklımda kalanlar oldu.onlari da ablalarini almaya gidince aldım
Ayyy unutmuşum 3 kere gittim .ogke arası ASM nin ordaki pazara gidip fellik fellik isirgan aradım ve buldummmmm

Çok açımmm ya dişlerimi fırçaladım sanki azıcık etki etti...en azından ağzımın sulanması geçti

Akşam acıktığımda mutlaka sıcak bir şeyler içerim ... kalorisiz olanlardan :) herhangi bir bitki çayı ... sen gün içinde içmişsin ama .. yine de aklında bulunsun .Epey kesiyor .

Teşekkür ederim tatlım en kisa zamanda başlıyorum inşallah ♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…