Öğle bol sebze olunca yani az ama çeşit
Anlamadımmm , anlamadan da heee demek istemedim
Vaz geçtim bide yemek hazırlamak olursa ben biterim
5 öğün kendine yemek hazırlayabileceksen neden olmasın ?
ve onları işe yanında götürebileceksen
Öğle bol sebze olunca yani az ama çeşit
Akşam yemeği yemedim
Misafir ler gitti ıhlamur içip kalktılar
Bende oturdum saçlarımı yapmaya
Vaz geçtim bide yemek hazırlamak olursa ben biterim
Bende dana gibi yiyom ama acıkıyorum.peynir bile yemek istemem leptin işi görsün ne güzel...az önceki poşeti tekrar demleyip içiyorum.dizi olmasa uyurdum ama favorimArtık hiç , dana gibi yiyorum bana göre :) nasıl acıkayım ... önceden ara ara gelirdi ..özellikle karbonu tam kıstığım günlerde ..
1 parça peynir ve sıcak bir bitki çayı ...
Şu an öyle tokum ki , 24 saat yeter bana yediklerim .
Komşumun deyimiyle midemi küstürmüşüm
Iyi geceler herkese bugün li menum
Sabah 2 dilim kepek ekmeği ile peynirli tost
Öğle tavuk sote 2yemek kaşığı pilav salata
Ara chialı yoğurt 1portakal
Akşam 1kase tavuk çorbası semizotu salatası yoğurt
Ara 1bardak süt
Su 2
Spor 1kase yürüyüş
Ausencia
Bende dana gibi yiyom ama acıkıyorum.peynir bile yemek istemem leptin işi görsün ne güzel...az önceki poşeti tekrar demleyip içiyorum.dizi olmasa uyurdum ama favorim
Ausencia işte dün elimi vurmadim ev göçmüş , utumde vardı aradan çıktı yarın ayak uzatıp oturmaya günü
kelebekolacam ayyy benimde cnm istedi yapsam mı hafta sonu gözleme KV lerin ot günlerini tuttu ne bu ara benimkide ıspanaklı pide yatırıp göndermiş bugün.
Bi duş Alip ,ojemide alıp geliyoreeee
Canım kaç ayda kaç kilo verdin bunu paylaşdığın bi başlık var mı? Yoksa sana zahmet anlatsana bi mera ettimAusencia
Ben de bulgur pilavı çok severim canım da bizim öğle yemeğini bakicimiz hazırlıyor ben normalde yemezdim ama bugün yedim maalesefPilav ahriç güzel arselkacım .
Hani öğlendi , 2 kaşıktı değil .. genelolarak pirinç pilavını hayatımızdan çıkarsak ne güzel olur . Bulgur var mis gibi.
Trtdesin galiba :)
Ada da ordadır , o yüzden beğeniyor ama yazamıyor değil miada81
Ben de bulgur pilavı çok severim canım da bizim öğle yemeğini bakicimiz hazırlıyor ben normalde yemezdim ama bugün yedim maalesef
Hahaha seviyom kiz seni nasil taniyon hepimiziPilav ahriç güzel arselkacım .
Hani öğlendi , 2 kaşıktı değil .. genelolarak pirinç pilavını hayatımızdan çıkarsak ne güzel olur . Bulgur var mis gibi.
Trtdesin galiba :)
Ada da ordadır , o yüzden beğeniyor ama yazamıyor değil miada81
Waaaw harikasın kaptanımAmaaaaan halıya dikkat
Yok canım henüz başarı hikayemi paylaşmadım . Ama yazacağım vakti gelince .
Kısaca takıma eylül sonu girdim 78.9 ile 64 ile de mezun oldum Ocakta .... bir süre koruma uyguladım ... hem yeni diyet başlangıcı için vücudu şaşırttım ... o ara yine ufak ufak gitti ... sonra da 59 geldi .
Amaaaaa ... ben geçtiğimiz yaz 85 lerde ... 2016 başında 90 da idim ... yani öyle hesaplarsak 90 dan 59 a ....
Hahaha seviyom kiz seni nasil taniyon hepimizibegenirken kacidiklarim oluyor esime soruyom Aliyar ne dedi kim vurdu diye soruyom haha ))
Waaaw harikasın kaptanımmaşallah sana darısı başıma inşallah
Hayırlı geceler sevgili takımım Menümü veriyorum
Sahur
3dlm t.buğday ekmek
7zeytin
Yeşillik
Donates
Yumurta
İFTAR
3dlm t.buğday ekmek
Peynir
2hurma 2ceviz
1kase çorba
Közlenmiş patlıcan yemegı
Yeşillik
Yoğurt
ARA
10 badem 2kayısı
ARA
tarçınlı süt
2.5 lt civarında su
Spor belki yapamayabilirim
İyi geceler sevgili takımım
Himm o film ilk sahneleri beni saran iki dizi var bi dirilis bide Abdulhamid cuma gunleri....Bende de var bir tane ... geriden izliyor o kayıttan ... şuan pür dikkat ... böylece reklamları atlayıp beklemiyor ...
Beni sarmadı ... şuan bizim sahnede helena diye bir kadınla bi adam konuşuyor hapis gibi bir yerde :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?