Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vaz geçtim bide yemek hazırlamak olursa ben biterim

Yani baştan söylüyorum çünkü , malzeme listesi var ... öyle her evde her an bulunan şeyler değil .
Tam kararlı olmak ve uymak lazım .
Sana ucu açık kapı bırakmıyor , öğle et ve yoğurt ye gibi ...
Tarif veriyor gr mına kadar ...
4 gündür ne çekiyorum mutfakta ...

Bende dana gibi yiyom ama acıkıyorum.peynir bile yemek istemem leptin işi görsün ne güzel...az önceki poşeti tekrar demleyip içiyorum.dizi olmasa uyurdum ama favorim

Ausencia işte dün elimi vurmadim ev göçmüş , utumde vardı aradan çıktı yarın ayak uzatıp oturmaya günü

kelebekolacam ayyy benimde cnm istedi yapsam mı hafta sonu gözleme KV lerin ot günlerini tuttu ne bu ara benimkide ıspanaklı pide yatırıp göndermiş bugün.

Bi duş Alip ,ojemide alıp geliyoreeee

Pilav ahriç güzel arselkacım .
Hani öğlendi , 2 kaşıktı değil .. genelolarak pirinç pilavını hayatımızdan çıkarsak ne güzel olur . Bulgur var mis gibi.

Bende dana gibi yiyom ama acıkıyorum.peynir bile yemek istemem leptin işi görsün ne güzel...az önceki poşeti tekrar demleyip içiyorum.dizi olmasa uyurdum ama favorim

Trtdesin galiba :)
Ada da ordadır , o yüzden beğeniyor ama yazamıyor değil mi ada81

Amaaaaan halıya dikkat

Canım kaç ayda kaç kilo verdin bunu paylaşdığın bi başlık var mı? Yoksa sana zahmet anlatsana bi mera ettim Ausencia

Yok canım henüz başarı hikayemi paylaşmadım . Ama yazacağım vakti gelince .

Kısaca takıma eylül sonu girdim 78.9 ile 64 ile de mezun oldum Ocakta .... bir süre koruma uyguladım ... hem yeni diyet başlangıcı için vücudu şaşırttım ... o ara yine ufak ufak gitti ... sonra da 59 geldi .

Amaaaaa ... ben geçtiğimiz yaz 85 lerde ... 2016 başında 90 da idim ... yani öyle hesaplarsak 90 dan 59 a ....

Ben de bulgur pilavı çok severim canım da bizim öğle yemeğini bakicimiz hazırlıyor ben normalde yemezdim ama bugün yedim maalesef

Ben de bulgur pilavı çok severim canım da bizim öğle yemeğini bakicimiz hazırlıyor ben normalde yemezdim ama bugün yedim maalesef

Küçük noktalar ama önemli noktalar ... pirinç pilavı yeme canım ... 2 kaşık daha fazla tavuk sote yeseydin ... bir kase yoğurt ekleseydin mesela

Hahaha seviyom kiz seni nasil taniyon hepimizi begenirken kacidiklarim oluyor esime soruyom Aliyar ne dedi kim vurdu diye soruyom haha))

Waaaw harikasın kaptanımmaşallah sana darısı başıma inşallah

Hayırlı geceler sevgili takımım Menümü veriyorum
Sahur
3dlm t.buğday ekmek
7zeytin
Yeşillik
Donates
Yumurta
İFTAR
3dlm t.buğday ekmek
Peynir
2hurma 2ceviz
1kase çorba
Közlenmiş patlıcan yemegı
Yeşillik
Yoğurt
ARA
10 badem 2kayısı
ARA
tarçınlı süt
2.5 lt civarında su
Spor belki yapamayabilirim
İyi geceler sevgili takımım

Hahaha seviyom kiz seni nasil taniyon hepimizi begenirken kacidiklarim oluyor esime soruyom Aliyar ne dedi kim vurdu diye soruyom haha))

Bende de var bir tane ... geriden izliyor o kayıttan ... şuan pür dikkat ... böylece reklamları atlayıp beklemiyor ...
Beni sarmadı ... şuan bizim sahnede helena diye bir kadınla bi adam konuşuyor hapis gibi bir yerde :)))

Waaaw harikasın kaptanımmaşallah sana darısı başıma inşallah

Olur canım olur ... hedefine az kaldı ki... yeter ki geri sarma olmasın

İyi geceler fatmacımmm

Yine güzel kaçamaksız cızsız cozsuz olmuş ... sonu da güzel olacak inşallah

Himm o film ilk sahneleri beni saran iki dizi var bi dirilis bide Abdulhamid cuma gunleri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…