Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bence ahuya soyleyelim cocuk yikamaya 5 puan versin ...bizde parktan geldik kizimi yikadim ayyy bi yikanirken bile durmuyor yerinde...
Yaz banada bi 15 puan ama ben bazen kaçıyom büyüğe küçüğü yukarıyım ortancanında sırtını sürüp kendin yıkan diyorum ozaman sıfır point
Kııızzz kasede mi yürüdün
Aynen yaa insan bi bitse diyor ama şimdi bile bişey yapasım geliyor spor aşkmış beeee
Bide menü paylaşayım

Kaseyi görmemişim o bölgeye göz ucu ile bakıyorum ...

He ya ahu ..her şey bi 10 pointle başladı veeeeee efsane çığ gibi büyüyor

Valla geçen de konuştuk ya , bir mehter marşı ile , bir osman paşa ile bir çoşar ... Az kaldı derim Allah Allaaaaah diyerek koşacaksın karamürsel sokaklarında
Hahaha aynimis valla biz her cumartesi ve pazar istinasiz kahvaltimizi bu marşlarla yapariz.....kiziminda bebeklik nininsi

Menü
Sabah
Izgara kabak
Izgara k.biber
Peynir
1 yumurta
Öğlen
Poğaça yapmıştım tadına baktım
Ara
3 kayısı
Badem fındık
Akşam
Bi kepçe nohut
Salata
Yoğurt
Su 2
Spor 60 eliptik
30 dk egzersiz
100 ip

Spor 10 numara ... ip atlama görünce imreniyorum hep .
Tadına baktım derken :)) aaa dur bundan bir şey anlamadım bi tane daha yiyeyim mi

Ausencia şehri ye çorbası .
Tabiki klavye hatası haha 8 şehriye ne kız :)

20 tane şehriye yoktur diyecektim .Epey karistirmisimm

heeee az çorba olmuş
Hahaha aynimis valla biz her cumartesi ve pazar istinasiz kahvaltimizi bu marşlarla yapariz.....kiziminda bebeklik nininsi

Kurma kafanda ... kurdukça ağrı da artar ... böyle düşüncelerde .

Laf olsun diye yazmıyorum ha , 15 yıl kadar evvel panik atak tedavisi görmüş bir kadın olarak yazıyorum.

Gidip yatayım yavaş yavaş ...
heeey gidi koca auus heeey ...gece 3 leri 4 leri görmeden uyumayan aus :)
Bu spor beni fena yaptı .
Neyse şu prog. bitsin böyle deli gibi yapmam ... bunu kafaya taktım ya , kafaya koyduğumu illa yapacağım ya :)

Kız düşünme öyle şeyler geçer inşalllah ağrın sızın.Allah uzun ömürler versin

Kurma kafanda ... kurdukça ağrı da artar ... böyle düşüncelerde .

Laf olsun diye yazmıyorum ha , 15 yıl kadar evvel panik atak tedavisi görmüş bir kadın olarak yazıyorum.

Kız düşünme öyle şeyler geçer inşalllah ağrın sızın.Allah uzun ömürler versin

Ya bı baş ağrısından bu düşünülmez tabide
Hep kafamda bu düşünce , cidden kuruntu noktasına getiriyor beni , neyse gece gece daraltmayim sizide kendimide

Sabah olalala olur ins
Yarın spor yok cidden tartı sisiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…