Himm o film ilk sahneleri beni saran iki dizi var bi dirilis bide Abdulhamid cuma gunleri....
Benim esimde aynı tarih aşığıHe onu da izliyoooor .... çünkü tarih aşığı ... okduğu kitap , izlediği film ...
Yaz banada bi 15 puan ama ben bazen kaçıyom büyüğe küçüğü yukarıyım ortancanında sırtını sürüp kendin yıkan diyorum ozaman sıfır pointBence ahuya soyleyelim cocuk yikamaya 5 puan versin ...bizde parktan geldik kizimi yikadim ayyy bi yikanirken bile durmuyor yerinde...
Kııızzz kasede mi yürüdünIyi geceler herkese bugün li menum
Sabah 2 dilim kepek ekmeği ile peynirli tost
Öğle tavuk sote 2yemek kaşığı pilav salata
Ara chialı yoğurt 1portakal
Akşam 1kase tavuk çorbası semizotu salatası yoğurt
Ara 1bardak süt
Su 2
Spor 1kase yürüyüş
Ausencia
Aynen yaa insan bi bitse diyor ama şimdi bile bişey yapasım geliyor spor aşkmış beeeeYa yaparken nevrim dönüyor , dilim dışarı çıkıyor , bitse de gitsem oluyorum sporda ...
Ama mesela şu an içim kıpır kıpır bir şeyler mi yapsam diyorum
Sporu hayatınıza katın sözünün gaitasını çıkardım galiba
Benim esimde aynı tarih aşığı))
Yaz banada bi 15 puan ama ben bazen kaçıyom büyüğe küçüğü yukarıyım ortancanında sırtını sürüp kendin yıkan diyorum ozaman sıfır point
Kııızzz kasede mi yürüdün
Aynen yaa insan bi bitse diyor ama şimdi bile bişey yapasım geliyor spor aşkmış beeee
Bide menü paylaşayım
HahahaValla geçen de konuştuk ya , bir mehter marşı ile , bir osman paşa ile bir çoşar ... Az kaldı derim Allah Allaaaaah diyerek koşacaksın karamürsel sokaklarında
Menü
Sabah
Izgara kabak
Izgara k.biber
Peynir
1 yumurta
Öğlen
Poğaça yapmıştım tadına baktım
Ara
3 kayısı
Badem fındık
Akşam
Bi kepçe nohut
Salata
Yoğurt
Su 2
Spor 60 eliptik
30 dk egzersiz
100 ip
Ausencia şehri ye çorbası .
Tabiki klavye hatası haha 8 şehriye ne kız :)
20 tane şehriye yoktur diyecektim .Epey karistirmisimm
Hahahaaynimis valla biz her cumartesi ve pazar istinasiz kahvaltimizi bu marşlarla yapariz.....kiziminda bebeklik nininsi
Sağol canım, uğraşıyorum. Sen de iyi gidiyorsun. Çabuk gelecek 60Güzel bi menü canım...
ay çok güldüm yaNe zamandır karikatür yapmıyordum size :)))
@kelebekolacam @Betulina ve @Sherrysherrylady ye ithafen ...
Eki Görüntüle 1977928
Çok başım ağrıyor benimde
İki gündür sağ tarafim çok ağrıyor ya , korkuyor insan içinde hep bı hasta olucam
Çocukların arkamda kalicak korkusu var bı dönem geçiyor , sonra bu düşünce yine sarıyor
Kız düşünme öyle şeyler geçer inşalllah ağrın sızın.Allah uzun ömürler versinÇok başım ağrıyor benimde
İki gündür sağ tarafim çok ağrıyor ya , korkuyor insan içinde hep bı hasta olucam
Çocukların arkamda kalicak korkusu var bı dönem geçiyor , sonra bu düşünce yine sarıyor
Kurma kafanda ... kurdukça ağrı da artar ... böyle düşüncelerde .
Laf olsun diye yazmıyorum ha , 15 yıl kadar evvel panik atak tedavisi görmüş bir kadın olarak yazıyorum.
Kız düşünme öyle şeyler geçer inşalllah ağrın sızın.Allah uzun ömürler versin
Öyle yapmışım galibaKııızzz kasede mi yürüdün
Aynen yaa insan bi bitse diyor ama şimdi bile bişey yapasım geliyor spor aşkmış beeee
Bide menü paylaşayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?