Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dün ki menüm kaptanım Ausencia

Sabah; Uyanır uyanmaz 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı + 1 bardak su
07:45 - 1 ad.haşlanmış yumurta + 3 ad.yeşil zeytin + 1 dilim çeçil peyniri
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:15 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 minik güveç tavuklu mantar sote + 1 dilim kaşar
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - Yarım tabak yoğurtlu kereviz salatası + 1 ad.ceviz + 2 ad.badem + 1 ad.fındık + 5 ad.mini kaju + 3 ymk kaşığı makarna(eşim yerken çok canım çekti dayanamadım)

2,5 lt su

Ahu060812 Spor başkanımız 30 dakika leslie (2 mil) + 20 dakika tempolu yürüyüş

Aynen öyle kaptanım önemli olan eşimizle nasıl geçindiğimiz aileler tabi ki iyi olmak durumunda ama biz iyi olursak aileler de ayak uyduruyor mecburen. Benim eşimin ailesi de hiç destek olmadılar bize bir kaç ufak şey dışında ama ben eşime güvenerek evlendim bunu da herkesin yanında özellikle eltimin söyledim gidip söylesin onlara da diye Çok şükür Rabbim sabretmemin karşılığında bana huzur nasip etti eşim yapmadıklarının fazlasını yaptı önemli olan bizdik bunca senenin hatrına o kadar yaşanmışlık varken ailesi yanlış yaptı diye kocamı kıramazdım kim ailesini seçebiliyor ki

Ahum sporu cumayıda ekleyip topluyorsun dimi ? Eger öyleyse sanırım pazartesi 30 dk yürüyüşüm eksik . Cünki hergün spor yaptım bu hafta
Bazan seni etiket yapamıyorum :

bu tarifi illaki görmüşsünüzdür

tam ölçü veremiycem göz kararı attım çünkü
2 tane olgun muzu ezdim , birazcık bal ve ceviz ekledim
yaklaşık 2 bardak kadar yulaf ezmesi ekledim .
biraz da tarçın
180 derecede 15 dk kadar pişirdim . enfes bişey oldu

cnm çok güzel görünüyorrrr denemek lazım

Hah yükledim galiba...akşam yemeyim bu..diyeri de kahvaltım...Eki Görüntüle 1977850
Nefis
Menum 05.04.2017 Çarşamba
Sabah
1 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
2 dlm kepek ekmek
3 bardak cay

Öğle
2 yk yulaz ezmesi
1 kase yogurt

Akşam
2 portakal

4 lt su 90 dakika yürüyüş
Iyii aksamlar kizlar
Çok az beslenmişsin gibi cuma hedefi tutturma zamanı diiye mi

Hanımlar yarın akşam eşimin bi arkadaşına yemeğe davetliyiz hemde perşembe akşamı .
Gerçekten az olmuş canım menün bugün toparlarsın ama bu sefer de abartıp dengelemiş olma aman hem de perşembe akşamı
Spor bildirimi

Sabah
1 saat tempolu yürüyüş
30 dk interval kardiyo (kond.bisikleti)

Akşam

1 saat pilates
30 dk interval kardiyo

Toplam 3 saat Ahu060812

Seni bir spor koluna falan yazdıralım kaptanım çağ atlarsın bu nedir Menünde diyet gibi olmuş
Harikasın caım 2 öğün beslenmeye karar verdin sanırım gayette az besleniyorsun
Ne zamandır karikatür yapmıyordum size :)))
@kelebekolacam @Betulina ve Kedibochi ye ithafen ...

Eki Görüntüle 1977928
Ahahah kahkahayı bastım bende vicdan içcem banane

Günaydın nnnnn
Allah korusun canım getirme aklına öyle şeyler

Günaydın mutlu günler
Günaydın fıstık açlık değişik bir durum şimdi de ben açken çok huzurlu uyuyorum sabaha - çıkacağım diye
Günaydın kolay gelsin canım inşallah yarın hedefine ulaşmış şekilde gelirsin
Günaydın gece yine ateş nöbetindeydim inş bu gün artık yukselmez

Günaydın canım geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah

Çok güzel görünüyor ama sanki kilo vermeyi engeller bu ya tatlı krizleri için mi canım çekti muzu çok severim

kızlar günaydın
böyle olduğum için mi bahar geldi yoksa bahar geldiğinden mi böyleyim hergün bacağımın başka başka yerleri ağrıyor
kendimi 70 lik nine gibi hissediyorum
bu akşam misafirim var bide

M masum sende bahardan dolayı başın ağrıyor olabilir yada sinüzit yada migren mi var acaba,ayrıca ola laaayarına kadar dahada olur inşallah
Ausencia oğluna geçmiş olsun
ecemavi sanada geçmiş olsun,hepinize tez vakitte şifalar olsun,ayrıca karıncalar büyük dert bilirim benimde önceki evimde mutfakta olmazdı saçma ama wc de dolanır dururlardıallah affetsin inşallah wc yi yıkarken onlarda arada kaynıyodu

Günaydın Begüşüm o zaman bu akşam sana güzel geçecek koşuşturma da pek yemezsin de Bende belki arkadaşa yardıma giderim gitmezsem evdeki kerevizi yiyip açlık çekmek için uğraşacağım perşembe günleri benim terbiye günüm oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…