Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy bilemiyorum nil
pazartesinden beri 05:24 de ezanla uyanıp dahada uyuyamıyorum,her bahar oluyo bu bi kaç ay sürer,hiç uykumu alamıyorum başım artık eror vermeye başladı sersem sepelek oldum,bide ayaklarım ağrıyo,akşama hiç misafir çekecek gücüm yok şimdiden böyleysem akşama ne hale gelirim bilmiyorum

geçmiş olsun canım, bahardan diyelim

Sende migrende var kuzum istersen bir ilaç al akşam daha da şiddetlenirse nasıl uğraşacaksın

sağol kuzum,bende melodili şekilde okudum yazdıklarını
şurdan 2 neşeli parça açayımda belki kendime gelirim
evet ya özellikle bu ilk bahar beni hep çok etkiler

sağol kuzum,bende melodili şekilde okudum yazdıklarını
şurdan 2 neşeli parça açayımda belki kendime gelirim
evet ya özellikle bu ilk bahar beni hep çok etkiler
Bende de her an ağrıyacak gibi duran sersem bir kafa var bugünler de bende şüpheleniyorum migrenin bir çeşiti var mı bende başlangıcı mı var diye Aç aç ben müzik açtım

salı akşamı bi 20 puan alayım 1.5 saatlik sporum var dün içinde 45 dk yürüyüş.
Ahu060812

hmm yusufcana geçmiş olsun.

oh oh gez tabi sen.alışverişte yap.ayyy gözüm var gibioldu.maşallah diyeyim.

5 haftadır tam tekmil ilerliyorum ablacım alıştım artık :)

Bilmem ya bana zor geldi ... öyle deney yapar gibi tarif hazırlamak ... neyse yarın son günü , eksi 3 lerde :))
Bende sporu ile iyi toparladım bence .

Tamam buğday unu yazıyordu galeta da doğrumu bilmiyorum kaptanım.

Ben her gün tartışıyorum hatta akşamları her wc sonrasında tartıliyorum. Manyağım resmen

Bende hep tepesindeyim ki bi şu dönem çıkmıyorum ... özlemiştir beni haspa

Gelmiş geçmiş en iyi pointi kaptım bence ... ama bugünde yaptım , akşamda yapacağımmmm ...bu sefer point için değildi

Kaşık ucu pilav erimiştir herhalde ... güzel olmuş vero ...yani senin için gayet güzel. su da iyi ...zumba da var ...

Akşam biraz fındık fıstık çok mu olmuş ne

Ausencia oğluşuna geçmiş olsun

Sağol canım , uyuyor şimdi ...keyifsiz belli yoksa uyumazdı ... havada nasıl yağmaya başladı birden günlük güneşlikti..iyi ki yolllamadım dedim bugün .
Senin kuzu da inşallah bugün daha iyi olur , en azından ateşi yükselmez çok

Ahum sporu cumayıda ekleyip topluyorsun dimi ? Eger öyleyse sanırım pazartesi 30 dk yürüyüşüm eksik . Cünki hergün spor yaptım bu hafta
Bazan seni etiket yapamıyorum :

6 gün olacak toplam canım ...bir gün eksiktir o zaman sende ... bugünkü koşuşturmam için de kolay gelsin ..burda şuan resmen dolu başladı ...

Afiyet olsun tatlım , bende yapmıştım bundan az değişik versiyonu .
Gayet güzel oluyooor ... hem de tüm krizi alıyor..kuru üzümde vardı bende .

Begümmmmm begümmmmmm ne ninesi begümmmmmmmm
getirme beni oralara ... hemen topla bakayım kendini ...
gencim güzelimmmm fitimmmm de aynaya bakıp ...hadi hadi

Çok etki eder mi ki kaptanım 3-5 bir şey minik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…