- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
ayy bilemiyorum nilGünaydın Begüşüm o zaman bu akşam sana güzel geçecek koşuşturma da pek yemezsin deBende belki arkadaşa yardıma giderim gitmezsem evdeki kerevizi yiyip açlık çekmek için uğraşacağım perşembe günleri benim terbiye günüm oldu
geçmiş olsun canım, bahardan diyelimayy bilemiyorum nil
pazartesinden beri 05:24 de ezanla uyanıp dahada uyuyamıyorum,her bahar oluyo bu bi kaç ay sürer,hiç uykumu alamıyorum başım artık eror vermeye başladı sersem sepelek oldum,bide ayaklarım ağrıyo,akşama hiç misafir çekecek gücüm yok şimdiden böyleysem akşama ne hale gelirim bilmiyorum
ayy bilemiyorum nil
pazartesinden beri 05:24 de ezanla uyanıp dahada uyuyamıyorum,her bahar oluyo bu bi kaç ay sürer,hiç uykumu alamıyorum başım artık eror vermeye başladı sersem sepelek oldum,bide ayaklarım ağrıyo,akşama hiç misafir çekecek gücüm yok şimdiden böyleysem akşama ne hale gelirim bilmiyorum
sağol kuzum,bende melodili şekilde okudum yazdıklarınıbegum75 yazmayı unuttum içimden konuştum bildiğin
Şarkına karşılık vereyimAyrıca bunun seninle ne ilgisi var tabi ki ben böyle olduğum için bahar Geçmiş olsun kuzum Allah kolaylık versin havalardan oluyor hangimiz sağlam ki
şuanki migren ağrısı değil hatta ağrı yok sersemlik var oda uykusuzluktanSende migrende var kuzum istersen bir ilaç al akşam daha da şiddetlenirse nasıl uğraşacaksın
Bende de her an ağrıyacak gibi duran sersem bir kafa var bugünler de bende şüpheleniyorum migrenin bir çeşiti var mı bende başlangıcı mı var diyesağol kuzum,bende melodili şekilde okudum yazdıklarını
şurdan 2 neşeli parça açayımda belki kendime gelirim
evet ya özellikle bu ilk bahar beni hep çok etkiler
salı akşamı bi 20 puan alayım 1.5 saatlik sporum var dün içinde 45 dk yürüyüş.SPOR ÇETELESİ 17.HAFTA
Ausencia 25+25+25+30+30+30
Ahu060812 20+20+0+10+20+20
kelebekolacam 15+10+0+0
@DelyDoly 20+15+15+15+10+20
@ada8110+25+25+25+10
begum75 15+20+15
@Dilekiyi10+15+15+20+15+20
@Bebetomm0+15+5+15+10
@ecemavi 10+25+0+5+15
@Neshve 20+5+5+15+10
nehirnil111 10+15+0
Sarayca 15+0+20+10+20
@masumm0+15+15+10
@Lunya 15 +20+20+15+20
@aeben 15+15+30 +20+10
@Sekercikiz 10+0+0+15
@fatmanurkaya 15+15+15+15
Sabahları çok erken uyanıyorsun seni fazla çarpıyor bu bahar gerçektenşuanki migren ağrısı değil hatta ağrı yok sersemlik var oda uykusuzluktan
hmm yusufcana geçmiş olsun.Günaydınnnnnnnn
Perşembeniz yarına umut dolu olsunnn ...
Aman da aman bugün ne güzel beslendim , vicdanım rahat diye koyun yastığa başınızı gece
Sabah sporumu yaptım .... gitti 20 puan
Şimdi kahvaltı hazırlığı ...
Yusuf uyandı , baktım ateş var hafif ... burun tıkalı,ses çatallı ... yat annecim hadi bugün gitme okula dedim .
Ana oğul beraberiz bugün .
Sonra dönerim size ... şimdinam nam zamanı :)
radyonom mu bende açim bari de şöyle 2 halay çekimBende de her an ağrıyacak gibi duran sersem bir kafa var bugünler de bende şüpheleniyorum migrenin bir çeşiti var mı bende başlangıcı mı var diyeAç aç ben müzik açtım
oh oh gez tabi sen.alışverişte yap.ayyy gözüm var gibioldu.maşallah diyeyim.Günaydın hanımlar
Bugun çokkk işim var .
Evi toplayıp kızılaya küçük kuzumla bukuşucam . Sonra akşam gideceğimiz eve ilk gigiyoruz hediye bakmam lazım . Birde kendime bi kap ceket tarzı bişi begenmiştim duruyorsa onu alıcam inş .
Kısaca yarın görüşürüzzzz inş
Ha bu arada geçen günki salatalı menüden 100 gr artık çıkmıştım . Dünki karışık menüdende 400 gr eksi çıktı
Ve hedefimi bugun kılll payı kaçırdım
domates salkımı koy kapı ardına felan.sapı yani.kimyasallardan iyidir bi dene.Bahar güzelde hep hastalıklar artıyor bide karıncalar mutfağa karıncalar gelmiş ne yapsam acep
Ahahah evet radyonom
5 haftadır tam tekmil ilerliyorum ablacım alıştım artık :)
Tamam buğday unu yazıyordu galeta da doğrumu bilmiyorum kaptanım.
Ben her gün tartışıyorum hatta akşamları her wc sonrasında tartıliyorum. Manyağım resmen
SPOR ÇETELESİ 17.HAFTA
Ausencia 25+25+25+30+30+30
Ahu060812 20+20+0+10+20+20
kelebekolacam 15+10+0+0
@DelyDoly 20+15+15+15+10+20
@ada8110+25+25+25+10
begum75 15+20+15
@Dilekiyi10+15+15+20+15+20
@Bebetomm0+15+5+15+10
@ecemavi 10+25+0+5+15
@Neshve 20+5+5+15+10
nehirnil111 10+15+0
Sarayca 15+0+20+10+20
@masumm0+15+15+10
@Lunya 15 +20+20+15+20
@aeben 15+15+30 +20+10
@Sekercikiz 10+0+0+15
@fatmanurkaya 15+15+15+15
Sabah ilik limonlu su ve yarım kase yogurtla pirinc gevregi mi ney bu çilekli olandan pek sevmedim tadini tatlı degildi ondan galiba
Öğle kaşarlı 2 yumurta kızartma
1 tabak dolusu lorlu salata
3 dilm süzme peynir
3 zeytin
Yarım kepekli grissini
2 isırık aksamki gozlemeden1 köz biber patlıcan
Akşam
1 tabak dolusu tavukgogsu ile bamya yemegi
Salata
1 kase yoğurt çorbası
1 kaşık ucu pilavdan
Çay 1 hurma dut igde ve 1 incir
Su 2 buçuk
Spor 30 dk zumba
Akşam biraz fındık fıstık çok mu olmuş neDün ki menüm kaptanımAusencia
Sabah; Uyanır uyanmaz 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı + 1 bardak su
07:45 - 1 ad.haşlanmış yumurta + 3 ad.yeşil zeytin + 1 dilim çeçil peyniri
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:15 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 minik güveç tavuklu mantar sote + 1 dilim kaşar
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - Yarım tabak yoğurtlu kereviz salatası + 1 ad.ceviz + 2 ad.badem + 1 ad.fındık + 5 ad.mini kaju + 3 ymk kaşığı makarna(eşim yerken çok canım çekti dayanamadım)
2,5 lt su
Ahu060812 Spor başkanımız 30 dakika leslie (2 mil) + 20 dakika tempolu yürüyüş
Ausencia oğluşuna geçmiş olsun
Ahum sporu cumayıda ekleyip topluyorsun dimi ? Eger öyleyse sanırım pazartesi 30 dk yürüyüşüm eksik . Cünki hergün spor yaptım bu hafta
Bazan seni etiket yapamıyorum:
bu tarifi illaki görmüşsünüzdür
tam ölçü veremiycem göz kararı attım çünkü
2 tane olgun muzu ezdim , birazcık bal ve ceviz ekledim
yaklaşık 2 bardak kadar yulaf ezmesi ekledim .
biraz da tarçın
180 derecede 15 dk kadar pişirdim . enfes bişey oldu
kızlar günaydın
böyle olduğum için mi bahar geldi yoksa bahar geldiğinden mi böyleyimhergün bacağımın başka başka yerleri ağrıyor
kendimi 70 lik nine gibi hissediyorum
bu akşam misafirim var bide
@masum sende bahardan dolayı başın ağrıyor olabilir yada sinüzit yada migren mi var acaba,ayrıca ola laaayarına kadar dahada olur inşallah
Ausencia oğluna geçmiş olsun
@ecemavi sanada geçmiş olsun,hepinize tez vakitte şifalar olsun,ayrıca karıncalar büyük dert bilirim benimde önceki evimde mutfakta olmazdı saçma ama wc de dolanır dururlardıallah affetsin inşallah wc yi yıkarken onlarda arada kaynıyodu
mendili alim hemen geliyom ama üşengeç halayı şarkısını aç tamam mıAhahah evet radyonomGel çekek teyteytey
Çok etki eder mi ki kaptanım 3-5 bir şey minikBilmem ya bana zor geldi ... öyle deney yapar gibi tarif hazırlamak ... neyse yarın son günü , eksi 3 lerde :))
Bende sporu ile iyi toparladım bence .
Bende hep tepesindeyim kibi şu dönem çıkmıyorum ... özlemiştir beni haspa
Gelmiş geçmiş en iyi pointi kaptım bence ... ama bugünde yaptım , akşamda yapacağımmmm ...bu sefer point için değildi
Kaşık ucu pilav erimiştir herhalde ... güzel olmuş vero ...yani senin için gayet güzel. su da iyi ...zumba da var ...
Akşam biraz fındık fıstık çok mu olmuş ne
Sağol canım , uyuyor şimdi ...keyifsiz belli yoksa uyumazdı ... havada nasıl yağmaya başladı birden günlük güneşlikti..iyi ki yolllamadım dedim bugün .
Senin kuzu da inşallah bugün daha iyi olur , en azından ateşi yükselmez çok
6 gün olacak toplam canım ...bir gün eksiktir o zaman sende ... bugünkü koşuşturmam için de kolay gelsin ..burda şuan resmen dolu başladı ...
Afiyet olsun tatlım , bende yapmıştım bundan az değişik versiyonu .
Gayet güzel oluyooor ... hem de tüm krizi alıyor..kuru üzümde vardı bende .
Begümmmmm begümmmmmm ne ninesi begümmmmmmmm
getirme beni oralara ... hemen topla bakayım kendini ...
gencim güzelimmmm fitimmmm de aynaya bakıp ...hadi hadi
Ahaha buna hiç anlam veremedim Begüş nerede denk geldiysem kahkahamendili alim hemen geliyom ama üşengeç halayı şarkısını aç tamam mı
hmm yusufcana geçmiş olsun.
Yarın yine tartılır regl olurum pööffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?