- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Günaydınn günaaaaudın
Masummmm buuuu ponponlaaaar tahmin ettiğim şey miii :)
kızlar günaydın
böyle olduğum için mi bahar geldi yoksa bahar geldiğinden mi böyleyimhergün bacağımın başka başka yerleri ağrıyor
kendimi 70 lik nine gibi hissediyorum
bu akşam misafirim var bide
@masum sende bahardan dolayı başın ağrıyor olabilir yada sinüzit yada migren mi var acaba,ayrıca ola laaayarına kadar dahada olur inşallah
Ausencia oğluna geçmiş olsun
ecemavi sanada geçmiş olsun,hepinize tez vakitte şifalar olsun,ayrıca karıncalar büyük dert bilirim benimde önceki evimde mutfakta olmazdı saçma ama wc de dolanır dururlardı allah affetsin inşallah wc yi yıkarken onlarda arada kaynıyodu
Ahaha buna hiç anlam veremedim Begüş nerede denk geldiysem kahkahaTam benlik üşengeç insanım Bu cuma arkadaşın kınası var yine halayda dağıtırım gel
Limon koy canim yollarina limon olunca gelmiyorlarBahar güzelde hep hastalıklar artıyor bide karıncalar mutfağa karıncalar gelmiş ne yapsam acep
çok güzel
Betulina aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çık ortayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaa kahkaha atamadan içimde patlattım karşımda birileri varHalayda en skandal olay bendedir bence...
Arkadaşımın düğünü ..kanka diyelim hatta ...bekarım daha ... oooooo yansın geceler modundayımmm
Halay ama ne alay kuduruk halayısonra efendim onca davetlinin içinde halay başı ausu artık ayaklarını nasıl attırıyorsaaaaa ayakkabası karşı masaya fırlaaar
evettt 67 yi azcık ucundan gördümm
bugün spor yapmam
wc de olursa belki 200 daha inerrr
begüm bilmiyorumki
çok ayakta kaldıgım için olabilirde dye düşündüm
sabah 6:30 da uyandım ee iş zaten yorucu evve git bi dünya iş
ugn ayakalrımı uzatıp oturacagım sporda yok
geçmiş olsun ahuuGünaydınnn
Sabaha kadar hasta önderinden Sonra gün pek aynadaysa mecbur ayacak misafir gelecek.benim küçük dün anne okulda arkadaşım küstü dedi bugünde bizim ki kusuyo uyuduğu yerden kusmuş yatağa yorgana.Su içti küstü.su içti küstü vücut suyu bi türlü kullanamıyo ki hep su kusuyo mide bomboş.ishalede dönerim bilmem.@kelebekolacam doktorum ishale dönerse ...furly vereyimmi antiseptik
Günaydınnn
Sabaha kadar hasta önderinden Sonra gün pek aynadaysa mecbur ayacak misafir gelecek.benim küçük dün anne okulda arkadaşım küstü dedi bugünde bizim ki kusuyo uyuduğu yerden kusmuş yatağa yorgana.Su içti küstü.su içti küstü vücut suyu bi türlü kullanamıyo ki hep su kusuyo mide bomboş.ishalede dönerim bilmem.@kelebekolacam doktorum ishale dönerse ...furly vereyimmi antiseptik
aaa kahkaha atamadan içimde patlattım karşımda birileri var
ne içmiştin kaptanım ahaaaa haaaaaa
Halayda en skandal olay bendedir bence...
Arkadaşımın düğünü ..kanka diyelim hatta ...bekarım daha ... oooooo yansın geceler modundayımmm
Halay ama ne halay kuduruk halayısonra efendim onca davetlinin içinde halay başı ausu artık ayaklarını nasıl attırıyorsaaaaa ayakkabası karşı masaya fırlaaar
delüüüüüüüüüüüüüüHalayda en skandal olay bendedir bence...
Halay ama ne halay kuduruk halayısonra efendim onca davetlinin içinde halay başı ausu artık ayaklarını nasıl attırıyorsaaaaa ayakkabası karşı masaya fırlaaar
içmeden sarhoş olanlardansın demek
Cook gecmis olsun canim..Rabbim sifa versin...Günaydınnn
delüüüüüüüüüüüüüü
Çıksaydı enerjik demekti ... enerjikse bir şeyler yedi demek ki ... çıkmadı demek halsiz , yemedi diye düşünüp teselli buluyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?