Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınn günaaaaudın

Masummmm buuuu ponponlaaaar tahmin ettiğim şey miii :)

evettt 67 yi azcık ucundan gördümm
bugün spor yapmam
wc de olursa belki 200 daha inerrr

begüm bilmiyorumki
çok ayakta kaldıgım için olabilirde dye düşündüm
sabah 6:30 da uyandım ee iş zaten yorucu evve git bi dünya iş
ugn ayakalrımı uzatıp oturacagım sporda yok

Ahaha buna hiç anlam veremedim Begüş nerede denk geldiysem kahkaha Tam benlik üşengeç insanımBu cuma arkadaşın kınası var yine halayda dağıtırım gel

Halayda en skandal olay bendedir bence...
Arkadaşımın düğünü ..kanka diyelim hatta ...bekarım daha ... oooooo yansın geceler modundayımmm

Halay ama ne halay kuduruk halayı sonra efendim onca davetlinin içinde halay başı ausu artık ayaklarını nasıl attırıyorsaaaaa ayakkabası karşı masaya fırlaaar

Günaydınnn
Sabaha kadar hasta önderinden Sonra gün pek aynadaysa mecbur ayacak misafir gelecek.benim küçük dün anne okulda arkadaşım küstü dedi bugünde bizim ki kusuyo uyuduğu yerden kusmuş yatağa yorgana.Su içti küstü.su içti küstü vücut suyu bi türlü kullanamıyo ki hep su kusuyo mide bomboş.ishalede dönerim bilmem.@kelebekolacam doktorum ishale dönerse ...furly vereyimmi antiseptik

aaa kahkaha atamadan içimde patlattım karşımda birileri var
ne içmiştin kaptanım ahaaaa haaaaaa

Bugün tam dinlenme günün olsun nasipse canım .
Sonra gelsinnnnnn pon ponlar ...yahu kaç hafta öncenin 67.9 u aslında bu banu ? yanlış hatırlamıyorum değil mi ?

geçmiş olsun ahuu
üşütmüş demek ooooyy

Canım geçmiş olsun .... çocuklarımız yine hep hasta ... yusufta evde gitmedi okula ..

delüüüüüüüüüüüüüü

Son düzenleme:
Cook gecmis olsun canim..Rabbim sifa versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…