Sanırım evi toplama vakti geldi deee geçiyo her yer her yerde iki saate bitirmem lazım
bugün öglen menüsü dırt
kıymalı pırasa
cevizli peynirli erişte
pırasanın da üstüne bi çizik attım
haha perşembe olunca onuda yemedim ne bilimmm
dünden salata ayırmıştım şöle bol peynirli cevzili bi salata yerim bende
yemekhanede erkekleirn bile gözü benim yemeklerde oluyor aahahaha
akşamd abişiy yemeyi düşünmüyorum ya öglen 1 de yeidigmle sabah etsem kaç kilo gider acepp
Paşacık hastamı olmuş geçmişler olsun .Sağolasın ablası ...
Sende sev bugünü .
Her daim
Hiç gitmeeez .... bence pırasayı sadece öğle ye ...o salatayı da iş çıkışına doğru bırak .
Bence :)))
Kaptanım haklı kuzum pırasayı bir güzel ye salatayı da işten çıkmadan yersin missbugün öglen menüsü dırt
kıymalı pırasa
cevizli peynirli erişte
pırasanın da üstüne bi çizik attım
haha perşembe olunca onuda yemedim ne bilimmm
dünden salata ayırmıştım şöle bol peynirli cevzili bi salata yerim bende
yemekhanede erkekleirn bile gözü benim yemeklerde oluyor aahahaha
akşamd abişiy yemeyi düşünmüyorum ya öglen 1 de yeidigmle sabah etsem kaç kilo gider acepp
Paşacık hastamı olmuş geçmişler olsun .
Ecemaviş senin kuzu nasıl oldu ?
Ya üzümün beybidemi hastaydı ? Sanki bi ara gözüme çarptı .
Tüm yavruşlara şifalar dilerim
ya aslında ben pırasa severimde
son zamanlarda böyle , sogan lahanaya karşı bie tki oluştu vucudumda
agrı yapıyor geçen kabak çorbasıd aöyle yaptı meselaa
aşçı dünden salata ayırdım cevili peynirli salata patlatalım diyince olur dedim
akşamda bi sütlü kahve içeirm belki çıkmadan
Günaydınnn kızlarr köprüden son çıkışş haydii inşallahh herşey süper olacak
Evet canım ya sabah uyandı ama şimdi hala uyuyor ...gidip bakıyorum horul horul ..gece de erken yattı ama halsiz belli .
Patlatalımmm diyen aşçı ....yolla onu da takıma
Hahahhaa şükür kuzummm bugün yok dilimi ıssırıyımmm vallahii berbat yaa önce tatlı tatlı geliyor sonra göze boyna dişe herbiryerime vuruyooo şimdilikk bir şey yok bakalımm umarım olmazzOooooo diyarbakır karpuzunun çatlaması geçmiş sanki dely
Ponponları yarına sakla kuzummm ...çok lazım olacaaaaak değül müüüü delüüüüü
bu gidişle istifa etmedim sözleşmem fes edildi diycem Allah korusun.ya bu dr lardan birisi sürekli hasta çalıyo.inkar ediyor.napsak bilemedik.Daktırım bas istifayı gel yanıma hayatını yaşa derrrrrmişimmmmm.D
Günaydınnn kızlarr köprüden son çıkışş haydii inşallahh herşey süper olacak
Gıybet, çekemiyolla seni kıskanıyorlar kuzumHahahhaa şükür kuzummm bugün yok dilimi ıssırıyımmm vallahii berbat yaa önce tatlı tatlı geliyor sonra göze boyna dişe herbiryerime vuruyooo şimdilikk bir şey yok bakalımm umarım olmazzVallahiii umutluyummm canım sabah 2 aydır görmediğim arkadşaımı gördümm paylaştıgın fotolarda hastalıklı gibi çıkmışsın şu meşhur söz yüzün gözün çökmüş ama canlı iyisin dedii boğuvercektim.
Sağolasn papatyamm şu dünki paylaştıgım resmee dedii yaa hee birde gözlerim şaşı çıkmışşGıybet, çekemiyolla seni kıskanıyorlar kuzum
Maşallah sana♡♡♡ tam tersi süper görünüyorsun
Bitürlü yetişemiyom ki sabah sohbetlerine...
bugun çok aç uyandım ...gerçi tartıdakı eksilere deyer de ama işte rahatsiz hissi veriyor insana sabah sabah...miydem bulanıyordu açlıktan.gerçi yeşil çayı ılık içtiim şu an bile miydem fena bulanıyor...bugun perşenbeeee...sabah ufak bi dilim ekmek yedim akşama yememeyi düşünüyorum bakalım...
Yok mu başvuracagınız bir yer yahu bu böyle olurmu ne adaletsiz sistem . Müşteri arar gibi hastamı aranır dr luk yapmak içinbu gidişle istifa etmedim sözleşmem fes edildi diycem Allah korusun.ya bu dr lardan birisi sürekli hasta çalıyo.inkar ediyor.napsak bilemedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?