Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hiç gitmeeez .... bence pırasayı öğle ye ...o salatayı da iş çıkışına doğru bırak .
Bence :)))

Hiç gitmeeez .... bence pırasayı sadece öğle ye ...o salatayı da iş çıkışına doğru bırak .
Bence :)))

ya aslında ben pırasa severimde
son zamanlarda böyle , sogan lahanaya karşı bie tki oluştu vucudumda
agrı yapıyor geçen kabak çorbasıd aöyle yaptı meselaa

aşçı dünden salata ayırdım cevili peynirli salata patlatalım diyince olur dedim
akşamda bi sütlü kahve içeirm belki çıkmadan

Kaptanım haklı kuzum pırasayı bir güzel ye salatayı da işten çıkmadan yersin miss

Paşacık hastamı olmuş geçmişler olsun .

Ecemaviş senin kuzu nasıl oldu ?

Ya üzümün beybidemi hastaydı ? Sanki bi ara gözüme çarptı .

Tüm yavruşlara şifalar dilerim

Evet canım ya sabah uyandı ama şimdi hala uyuyor ...gidip bakıyorum horul horul ..gece de erken yattı ama halsiz belli .

Patlatalımmm diyen aşçı ....yolla onu da takıma

Evet canım ya sabah uyandı ama şimdi hala uyuyor ...gidip bakıyorum horul horul ..gece de erken yattı ama halsiz belli .

Patlatalımmm diyen aşçı ....yolla onu da takıma

ayy ooo manyak
her diyeti yapıyor
ne yiyon , ne içiyon banadaaa söyleee
hadi o diyeti yapak, zayıfta kendisi

birde alır listeyi gelir hadi liste yapalım
ya kızım ben sekreterim ne işim olur yemekle diyorum ama snein fikirlerin güzel diyor hahah

Oooooo diyarbakır karpuzunun çatlaması geçmiş sanki dely

Ponponları yarına sakla kuzummm ...çok lazım olacaaaaak değül müüüü delüüüüü
Hahahhaa şükür kuzummm bugün yok dilimi ıssırıyımmm vallahii berbat yaa önce tatlı tatlı geliyor sonra göze boyna dişe herbiryerime vuruyooo şimdilikk bir şey yok bakalımm umarım olmazz Vallahiii umutluyummm canım sabah 2 aydır görmediğim arkadşaımı gördümm paylaştıgın fotolarda hastalıklı gibi çıkmışsın şu meşhur söz yüzün gözün çökmüş ama canlı iyisin dedii boğuvercektim.

Gıybet, çekemiyolla seni kıskanıyorlar kuzum
Maşallah sana ♡♡♡ tam tersi süper görünüyorsun

Bitürlü yetişemiyom ki sabah sohbetlerine...
bugun çok aç uyandım ...gerçi tartıdakı eksilere deyer de ama işte rahatsiz hissi veriyor insana sabah sabah...miydem bulanıyordu açlıktan.gerçi yeşil çayı ılık içtiim şu an bile miydem fena bulanıyor...bugun perşenbeeee...sabah ufak bi dilim ekmek yedim akşama yememeyi düşünüyorum bakalım...

açken yeşil çayy içince benimde migdem bulanıyor cnmm
sıcak su içiyorum açkennn

bu gidişle istifa etmedim sözleşmem fes edildi diycem Allah korusun.ya bu dr lardan birisi sürekli hasta çalıyo.inkar ediyor.napsak bilemedik.
Yok mu başvuracagınız bir yer yahu bu böyle olurmu ne adaletsiz sistem . Müşteri arar gibi hastamı aranır dr luk yapmak için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…