Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@Ahu060812 Ausencia @ecemavi Kızlar çocuklara geçmiş olsun...çocuklar hasta olunca biz hastadan beter oluyoruz

Teşekkürler canım . aynen öyle oluyor.

Ahahahahhahh kız veriver eline bi umay listesi , yapıversin haftaya ..... 5 günde 5 kilo dee gaza gelsin

Yavrummm dolu onlardan doluuuu ... senin kafan hastalıklı diyeydin ...
Geçen bende ki arkadaş ...
woooowwww erimişsin , oooo çok zayıflamışsın dedi ardından amaaa dedi ...hemen sözünü kestim ...ama mama yok ...evet zayıfladım kilo verdim o kadar ama yüzün gözünleri anlatma bana hiç dedim

günaydınlar
fuar var şuan telaşım var
herkes dağılsın geleceğim.
Günaydın veee yine yeni yeniden kolay gelsin canım ...

Ya şimdi uzun süredir diyeti unuttu beynin ... bak miden demiyorum beynin :) o yüzden sürekli açlık sinyalleri göndermesi normal .. daha da gönderecektir , hemen kesilmez .. ama sen dirayetli olunca sesi kesiliyor merak etme

Yok canım ya dirayetliyim olmasina da şöyle günü geçirememki çok fenayım...umarım limonlu su fayda eder...bi de yarın dogumgünündeyim,pazartesi kizimın dogum günü haftasonu ona hazırlık yapıcam.çok zor bi 4gün beni bekliyor...

Sağolasn papatyamm şu dünki paylaştıgım resmee dedii yaa hee birde gözlerim şaşı çıkmışş bakk onu unutmuştummm
Hiçte öyle çıkmamışsın çipilim. Çok tatlısın
Halt etmiş arkadaşın resmen saçmalamış yani. ay sinir oldum şu an ona. Kuzum desin dursun o boşver umrumuzda mı asla

Yok mu başvuracagınız bir yer yahu bu böyle olurmu ne adaletsiz sistem . Müşteri arar gibi hastamı aranır dr luk yapmak için .
hiç sorma bide bu çevrede oturuyor.sabah hemşiresini yollamış.hasta toplamaya.çok can sıkıcı.sorsan tanıdık sorsan tanıdık.bide icazet aldı tandıdıklar kendimize diye.sui zan yapmayım dedim ama eminiz diyor görenler.

Hiçte öyle çıkmamışsın çipilim. Çok tatlısın
Halt etmiş arkadaşın resmen saçmalamış yani. ay sinir oldum şu an ona. Kuzum desin dursun o boşver umrumuzda mı asla
Aynennn kuzumm hiçç tınlamadımm tam yol ileriii hedefime ulaşmamı kimse durduramaz kamçılıyorlarr hırsla devam edeceğim Kuzumm saçlarıma papatya suyu yaptımm doğal açıyormuşş bakalım ne olacak meraklardayım sürekli sürmek gerekiyormuş

Yaaa ne sinir bozucuu kuzummm Allah sabır versinn

Bendee bugün paptya kokuları var saçlarımaa papatya sürdümm doğal açıklık veriyormuş deniyeyimm bakalımm

dely ben küçükken yapardım çok güzel sarartıyo ama sürdükten sonra güneşte durman lazım,bide hemen olacak bi iş değil belkide 1 aydan fazla uğraşmıştım

aynura sadece limon daha beter yapabilir burda etkili olan nane diye biliyorum

Tam yol ileri tatlım boşver boş konuşanları
Merak ettim, papatya suyunun sonucunu görmeliyim gerçi herşey yakışır güzelime ♡♡♡

Bugünde benim.dogum günüm.
Gecen sene eşim .sadece pasta.almıştı biz bize kutladik.
Ben.ona.hem pasta yaptirmis hem hediye almıştım.
Bakalim bu sene.napacak.
Biraz da corladm.dün gece. Hakliydim ama.
Alt komsuya yeni aldigimiz wi-fi sifresini.vermis.
Cayir.cayir sömürüyor 3 ergen.
Onlarda baglatacaklarmisda yok.yari.faturayı verecklermiste. İstemem boyle sacmalik olur mu. Aksamlari.wifo kapat yatmadan
Kiza zararli dedim onada kizdi. Komsular için kapatiomusum
Onun.icin.olsa gunduz o istyeken kaparim
Neyse sonra kapamis. Madem.dedigime gelecen.niye.insanin moralini bozuyorsun ?

39 oldum.
D günü yetiskinler icin herhangi günden farksız
Sadece 40 a 1 kaldi, yaslaniyor muyum ? Evet ama umursamiyorum
29 olsam ne.degisecekti ki .

Canımm bende şimdiden başladımm bakalım inşallah orjinal kendi saçımm ancak olur diyorum.Benim hitler saçımı boyatmama izin vermiyorr nettimse uyuzz yaa elimde kalcak kaşımı elletmez saçımı kestirtmez boyattırmazz katill edecek benii

Doğumm günün kutlu sarı şekerimm Rabbim gönlünden geçen tüm dileklerini gerçekleştirsin secdiklerinle birlikte huzurlu mutlu bir ömür diliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…