sagol dolimDoğumm günün kutlu sarı şekerimm Rabbim gönlünden geçen tüm dileklerini gerçekleştirsin secdiklerinle birlikte huzurlu mutlu bir ömür diliyorummm
İnşallahh olur kuzummm doğal ya saçlarım uzun vadede umutluyummm benim hitleri çatlatcammmTam yol ileri tatlım boşver boş konuşanları
Merak ettim, papatya suyunun sonucunu görmeliyimgerçi herşey yakışır güzelime ♡♡♡
Doğum günün kutlu olsun Sarı ŞekerimBugünde benim.dogum günüm.
Gecen sene eşim .sadece pasta.almıştı biz bize kutladik.
Ben.ona.hem pasta yaptirmis hem hediye almıştım.
Bakalim bu sene.napacak.
Biraz da corladm.dün gece. Hakliydim ama.
Alt komsuya yeni aldigimiz wi-fi sifresini.vermis.
Cayir.cayir sömürüyor 3 ergen.
Onlarda baglatacaklarmisda yok.yari.faturayı verecklermiste. İstemem boyle sacmalik olur mu. Aksamlari.wifo kapat yatmadan
Kiza zararli dedim onada kizdi. Komsular için kapatiomusum
Onun.icin.olsa gunduz o istyeken kaparim
Neyse sonra kapamis. Madem.dedigime gelecen.niye.insanin moralini bozuyorsun ?
39 oldum.
D günü yetiskinler icin herhangi günden farksız
Sadece 40 a 1 kaldi, yaslaniyor muyum ? Evet ama umursamiyorum
29 olsam ne.degisecekti ki .
Hahahhaha sarı şekerimmm kazık mazık kadarda olsakta iyikii doğmuşsun beee bakk ne güzel tanıştık güzel bir dostlugumuz olduu.Yanlızz pastaa hüpletmee heee tam tartı öncesi patron yirrr senii kaptaniçesagol dolim
aman be dolim boşver ya. dogum günü cocuklara bebelere. biz olmuşuz kazık
domates salkımı koy kapı ardına felan.sapı yani.kimyasallardan iyidir bi dene.
Halayda en skandal olay bendedir bence...
Arkadaşımın düğünü ..kanka diyelim hatta ...bekarım daha ... oooooo yansın geceler modundayımmm
Halay ama ne halay kuduruk halayısonra efendim onca davetlinin içinde halay başı ausu artık ayaklarını nasıl attırıyorsaaaaa ayakkabası karşı masaya fırlaaar
Onunda denerim yeterli gelmesinler dilimleyip kapıya bırakırımLimon koy canim yollarina limon olunca gelmiyorlar
hiç sorma bide bu çevrede oturuyor.sabah hemşiresini yollamış.hasta toplamaya.çok can sıkıcı.sorsan tanıdık sorsan tanıdık.bide icazet aldı tandıdıklar kendimize diye.sui zan yapmayım dedim ama eminiz diyor görenler.
Bugünde benim.dogum günüm.
Gecen sene eşim .sadece pasta.almıştı biz bize kutladik.
Ben.ona.hem pasta yaptirmis hem hediye almıştım.
Bakalim bu sene.napacak.
Biraz da corladm.dün gece. Hakliydim ama.
Alt komsuya yeni aldigimiz wi-fi sifresini.vermis.
Cayir.cayir sömürüyor 3 ergen.
Onlarda baglatacaklarmisda yok.yari.faturayı verecklermiste. İstemem boyle sacmalik olur mu. Aksamlari.wifo kapat yatmadan
Kiza zararli dedim onada kizdi. Komsular için kapatiomusum
Onun.icin.olsa gunduz o istyeken kaparim
Neyse sonra kapamis. Madem.dedigime gelecen.niye.insanin moralini bozuyorsun ?
39 oldum.
D günü yetiskinler icin herhangi günden farksız
Sadece 40 a 1 kaldi, yaslaniyor muyum ? Evet ama umursamiyorum
29 olsam ne.degisecekti ki .
Ahahah bego bu.pasta iyiymis.
Canim diger dr ne niyetle cikarsa yola Allahta o niyeti kendine geri cevirir hic merak etme..o kazandim der ama kaybeder..o kazandigipara ummadigi sekilde kendinden cikar..ama senin paran azda olsa bereketlenir....sen hic canini sıkma sen sahipsiz degilsinki senin Rabbin var..bosver sen Allaha birak tevvekkul et bak nasil oyunlari bozulur onlarin....hiç sorma bide bu çevrede oturuyor.sabah hemşiresini yollamış.hasta toplamaya.çok can sıkıcı.sorsan tanıdık sorsan tanıdık.bide icazet aldı tandıdıklar kendimize diye.sui zan yapmayım dedim ama eminiz diyor görenler.
Sağol canım, bu sarkiyi cokseverim
of aynuram yanlış zamanda diyete başlamışsın senYok canım ya dirayetliyim olmasina da şöyle günü geçirememki çok fenayım...umarım limonlu su fayda eder...bi de yarın dogumgünündeyim,pazartesi kizimın dogum günü haftasonu ona hazırlık yapıcam.çok zor bi 4gün beni bekliyor...
geçmiş olsun kuzumOfff yaaa miydem çok fena...
Evet biraz pozitif bakınca sevdim bugünüSağolasın ablası ...
Sende sev bugünü .
Her daim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?