Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Offf yaaa miydem çok fena...
Kııızz gebemisin nesin

Flash flash flash iki rakibe gebelik şüphesiyle diskalifiye olduuuu vorones kııızz geldi mi reglll
Happy birthday oyyy viiiyy thirty nineeee oy viiiiyy

Begümüm hiç bir şey yapmadım iş güç elinden soğuk su içtim sadece...biraz iyiyim şimdi...

Ayyy bahar degil bildiginiz yaz geldi osmaniyeye suan kapi pencere acik oyle geziniyoz evde aman yaww bende dun netten uzun kollu baharlik bluz siparis vermistim tahmini kargo 15 nisan diyorlar o gelinceye kadar burada artik hep yazlik giyilir...:))sonbaharda giyerim artik..

Paşa uyandı güzel kahvaltısını yaptı .. o yaparken bende eşimin öğle detoks yemeğini hazırladım ... kabak köftesi ... güzel gözüküyor ...kendime de yaptım ..pişince koyarım foto.

Hahahhaa sormaa kuzumm vallahiii yaaa gömdüüü gitii benii taktımm hahhaa çok ta fifiiiimdeee

Hepsine finish çizgisine gelince elll sallayacağız güzelim onu düşün

Harbiden sinir bozucu ... ama keser döner sap döner , gün gelir hesap döner

Mutlu yaşların olsun şerimmm iyi doğmuşsun harbiden heee laf olsun diye demiyorum doğum günün kutlu olsunnnnnn .
wifi konusunda seni haklı buldum , ortak bağlantıyı mantıklı bulmuyorum , dünyanın binbir türlü hali var ...hele bu zamanda.
Pasta da artık , yarın ki cumayı hatırlarsın herhalde , bana ve listeye bi goool atıp izne çıkmazsın

O

Domates almıyorum ama alıp denerim

Onunda denerim yeterli gelmesinler dilimleyip kapıya bırakırım

Ya alın konuşun kızın salak yerine koymasin kendini bilmez

Ayyy pörtletme gözleri , gençtim , cahildim

Evet biraz pozitif bakınca sevdim bugünü

Kııızz gebemisin nesin

Flash flash flash iki rakibe gebelik şüphesiyle diskalifiye olduuuu vorones kııızz geldi mi reglll

Happy birthday oyyy viiiyy thirty nineeee oy viiiiyy

Çok fena pissss kıskandımmmm

çagırmadılarki heen gidecegim koşa koşaaa
salata peynir ceviz üçlüsünüde akşam yerim gayrı

Kız yavaş :) gözün kararmadan usul usul ye , az bi tabak ... bağırsak için ..67.9 u düşün ... kaçmamalı ... bak bu pırasa seni 67.5 yapacak yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…