Ben kalori diyeti yapmıyorum canim krema bana serbestkrema koyma kalorili ve sağlıksız, süt koyuyorum ben şeryy çok güzel oluyo
İnşallahh yağmaz canım es es yagmurluuu çişill çişill yağıyorrbende dışarı çamaşır asmıştım,kurumuştur bile ama havada kapadı inşallah yağmaz
dayan havaaa
@Betulina aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çık ortayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Çıksaydı enerjik demekti ... enerjikse bir şeyler yedi demek ki ... çıkmadı demek halsiz , yemedi diye düşünüp teselli buluyorum şu an
Kocaeli dışında 41 plakadan bende kacanzi kuzum.Canım valla bi bakayım dedim bende 170 diyende gördümmmm 69 diyendeeee
Napak 69 sayak
Ohhh missss .... mangalda ver çoşkuyu ete salataya ...
Aç gezceeennnnn
Evet canımmmmm bende de şuan ki durum bu .... her şey güzel göbek fırlıyor ve benim samatha foxlarpilates kesinlikle .
verooo cumanın şakası olmaz .
Perşembe günü akşam kuru mu yenir yahu ?
bizde de bunun tam tersi bir versiyon mevcut eşimde x ilimizin plakasını görünce bi delleniyor ... ahhh adam diyorum her yerin iyisi var kötüsü var ... bak müdür ismailde sizin köyden iyi mi
Bende de asılı ... yağmaz yağmaaaaaazzz
Geçmiş olsun kaptanim kuzuna.Bende Yusufu bizim aile hekimini götürdüm ...@kelebekolacam aynı geçen fotodaki gibi ... boğazları zayıf noktası sanırım ... aynı şurubu verdi .. iyi ama ateş vs yok .. sadece beyaz beyaz ve yutkunamıyor .
Ben kalori diyeti yapmıyorum canim krema bana serbest
Kocaeli dışında 41 plakadan bende kacanzi kuzum.
Sen üstüne alinma da.
Oyy gebze mafia doluu ..
Bir kac plaka daha var onları simdi saymiyim
Geçmiş olsun kaptanim kuzuna.
Bizim eceninde burnu musluk oldu.
Bahar hastalıkları da getiriyor, dengesiz havasıyla
geçmiş olsun canımm acil şifalar diliyorum kuzucugunaa kıyamamm acıyordur yutkunurkenBende Yusufu bizim aile hekimini götürdüm ...@kelebekolacam aynı geçen fotodaki gibi ... boğazları zayıf noktası sanırım ... aynı şurubu verdi .. iyi ama ateş vs yok .. sadece beyaz beyaz ve yutkunamıyor .
@Auscencia
Benim samantha foxlarseninkileri döver
geçmiş olsun canımm acil şifalar diliyorum kuzucugunaa kıyamamm acıyordur yutkunurken
Bende yogurdu açık sütten yapıyorum ama içmek için günlük süt,kız sadece kalorisinden ötürü değil sağlıksız aynı zamanda,gerçi hazır sütler çok mu sağlıklı diyebilirsin
ben burda gerçek süt kullandığımdan bi an aklıma gelmedi
SayalımCanım valla bi bakayım dedim bende 170 diyende gördümmmm 69 diyendeeee
Napak 69 sayak
SayalımPirinç var ama abla zeytinyağlı yaptım dedi büyüklüğü 1 kabağın yarısından birazca fazlaydı ama aç kaldım tabi yanında yarım kase mercimek çorba 3-4 çtl da salata aldım
telle aradım asayiş berkemal dersdeymiş tüm gün.Bu sessizlik pek hayra alamet gelmedi daktırım
Şu saatlerde artık açımmmmm diye gelmeliydi
telle aradım asayiş berkemal dersdeymiş tüm gün.
ateş yapmayabiliyor.ağrı baskın oluyor genelde .acı değilde agrı tarzı.Bende Yusufu bizim aile hekimini götürdüm ...@kelebekolacam aynı geçen fotodaki gibi ... boğazları zayıf noktası sanırım ... aynı şurubu verdi .. iyi ama ateş vs yok .. sadece beyaz beyaz ve yutkunamıyor .
Ölçüleri alalimYooooooooooooooooooook çok iddialıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?