Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kocaeli dışında 41 plakadan bende kacanzi kuzum.
Sen üstüne alinma da.
Oyy gebze mafia doluu ..
Bir kac plaka daha var onları simdi saymiyim

Bende Yusufu bizim aile hekimini götürdüm ...@kelebekolacam aynı geçen fotodaki gibi ... boğazları zayıf noktası sanırım ... aynı şurubu verdi .. iyi ama ateş vs yok .. sadece beyaz beyaz ve yutkunamıyor .
Geçmiş olsun kaptanim kuzuna.
Bizim eceninde burnu musluk oldu.
Bahar hastalıkları da getiriyor, dengesiz havasıyla

Kocaeli dışında 41 plakadan bende kacanzi kuzum.
Sen üstüne alinma da.
Oyy gebze mafia doluu ..
Bir kac plaka daha var onları simdi saymiyim

Kız Kocaelini bilmem de Karamürselin aracından değil yayasından kaaaaç .... yok böyle bir rahatlık ... kaldırım kullanma oranı sıfır

Gebze fena da bize çok uzak ... İstanbullu sayılır onlar

Geçmiş olsun kaptanim kuzuna.
Bizim eceninde burnu musluk oldu.
Bahar hastalıkları da getiriyor, dengesiz havasıyla

Aynen ... öğretmeni aradım sabah Yusuf gelmeyecek diye ... yine dökülüyor çocuklar sınıfın yarısı yok dedi .. Nisan nisan gibi değil ki ..güneş var soğuk .. Eceme de geçmiş olsun

Bende Yusufu bizim aile hekimini götürdüm ...@kelebekolacam aynı geçen fotodaki gibi ... boğazları zayıf noktası sanırım ... aynı şurubu verdi .. iyi ama ateş vs yok .. sadece beyaz beyaz ve yutkunamıyor .
geçmiş olsun canımm acil şifalar diliyorum kuzucugunaa kıyamamm acıyordur yutkunurken

kız sadece kalorisinden ötürü değil sağlıksız aynı zamanda,gerçi hazır sütler çok mu sağlıklı diyebilirsin
ben burda gerçek süt kullandığımdan bi an aklıma gelmedi
Bende yogurdu açık sütten yapıyorum ama içmek için günlük süt,
O yagin homojen yapisini seviyorum ama acik sutte kaymak birikio
Yiyon, sutun kalani yavan kaliyor.
Seemiom

Canım valla bi bakayım dedim bende 170 diyende gördümmmm 69 diyendeeee

Napak 69 sayak
SayalımPirinç var ama abla zeytinyağlı yaptım dedi büyüklüğü 1 kabağın yarısından birazca fazlaydı ama aç kaldım tabi yanında yarım kase mercimek çorba 3-4 çtl da salata aldım

SayalımPirinç var ama abla zeytinyağlı yaptım dedi büyüklüğü 1 kabağın yarısından birazca fazlaydı ama aç kaldım tabi yanında yarım kase mercimek çorba 3-4 çtl da salata aldım

İyi yaptın kuzum , gerçi büyükmüşte epey ama

Tabii bir kabak dediğin nasıl bir 1 kabak o da önemli

ateş yapmayabiliyor.ağrı baskın oluyor genelde .acı değilde agrı tarzı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…