birgünde -500 maşallah derim ben haftalık anca o kadar veriyommmTünaydın kızlaaaarrrrr
sabah sabittim bakalım bu akşam 5 te yumurta yiyeceğim sadece..öğlende ton balığı yedim..500 gram gitse yeter bana..
Ben bütün hafta yattımhaftanın 6 günü spor yapıyoruz canım valla birgünde kas dinlensinnn bence))) yarın yine hopppp başlaaaa spora diğer haftaya hazırlık )
bende bahar temizliğinede başlayacam yavaş yavaş kadın alacam o gelmeden dolap içlerini bitireyim diyorummm artı spor çok yorulacam ...gerçi sıkmayacam yaya yaya yapacam))
Afiyet olsun canım hadi bakalım inşallahTünaydın kızlaaaarrrrr
sabah sabittim bakalım bu akşam 5 te yumurta yiyeceğim sadece..öğlende ton balığı yedim..500 gram gitse yeter bana..
ben de şimdi ders çalışmaya başlayacam sporum azalır yani en az 1 saate düşer ..sen bide çalışıyorsun minnakım ancaaa yaniii ben çalışsam pek spor yapamazdım....Ben bütün hafta yattımSizin güzel düzen vallahi ben ev işi dersler derken yetiştiremiyorum bir tek dün yaptım hafta sonu da bol bol yürüdüm
Evet kuzum zaman olsa bende istiyorum aslında ama maalesef zaman yok sadece şimdi tek tesellim havalar güzelleşiyor yürüyeceğim bol bol dün akşam mesela minibüse binmek yerine yürüdümben de şimdi ders çalışmaya başlayacam sporum azalır yani en az 1 saate düşer ..sen bide çalışıyorsun minnakım ancaaa yaniii ben çalışsam pek spor yapamazdım....
hafta sonunu iyi değerlendir canım 2 gün sıkı spor yapsan birgünde hafta içi yaparsın haftada 3 gün çook güzel olur sana....Evet kuzum zaman olsa bende istiyorum aslında ama maalesef zaman yok sadece şimdi tek tesellim havalar güzelleşiyor yürüyeceğim bol bol dün akşam mesela minibüse binmek yerine yürüdüm
Evet öyle yapacağım canım başka türlü korumada da beceremem çünkü geçen sene öyle oldu araya Ramazan girdi hafta sonu oruç olduğumdan yapamadım sonra bayram memlekete gittim orada açlık çektim o yüzden bulduğumu yedim pek köy ürünleri yiyemediğimdenhafta sonunu iyi değerlendir canım 2 gün sıkı spor yapsan birgünde hafta içi yaparsın haftada 3 gün çook güzel olur sana....
teşekkür ederim saraycam.nice yıllara canım. bu arada maşallah güzel kilo vermişsin.
oluruz 40 ta 50 de.Bende kasımda 40 olacağım ins
he törti naynKııızz gebemisin nesin
Flash flash flash iki rakibe gebelik şüphesiyle diskalifiye olduuuuvorones kııızz geldi mi reglll
Happy birthday oyyy viiiyy thirty nineeee oy viiiiyy
20 lik değil 39 luk genç kızımKedibochi kız ben seni mesajlarından 20lik bi kıza benzetiyodum ayol...ammman içinin yaşı önemli zaten...dogum günün kutlu olsun bebeğim...
sagolasın bebekimm
dogum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce
sana boncultan bir kuş yaptım
konacak pencereneKedibochi
Mutlu yaşların olsun şerimmm iyi doğmuşsun harbiden heee laf olsun diye demiyorum doğum günün kutlu olsunnnnnn .
wifi konusunda seni haklı buldum , ortak bağlantıyı mantıklı bulmuyorum , dünyanın binbir türlü hali var ...hele bu zamanda.
Pasta da artık , yarın ki cumayı hatırlarsın herhalde , bana ve listeye bi goool atıp izne çıkmazsın
Kedibochi
şeri
7.takımın kontesi
ecenin biricik annesi
doğum günün kutlu olsun
yeni yaşın umut dolsun
üzülme zaman geçsin
sen bizim için hep tazeciksin
güzelsin neşelisin fıstık gibi kadınsın
bırak çekemeyenler bir bir çatlasın
Canimmmm iyi ki doğdun nice yıllara kuzunam sağlıklaaaaa. ..
Haklsın canım. Bişi olmaz diyim . Disten mi dir bilmem de. Hep huysuz lluklari var. Yani çok yoruluyor sabır çekio ama.unutuyors kız . Hava güzelse al eceyı biraz dışarı çık.şu kızın diş derdi beni gerdi,
5,5 aylıktan beri düzen şaştı, artık bıktım.
gece uyumaz gündüz uyumaz. uyutmaz.
aglar mız mız
yatırayım derim ugraşırım uyumaz.
allahım sabır ver
Mekik ve pilatesbiraz kıyafet denedimmmçook beğendim bir kot pantolonum vardı onu denedim çok güzel oldu üstümeeee benim biraz göbek çalışmam lazımmmm onu anladımmm.. bi kot elbisem vardı oda çok güzel oldu üstüme ama sanki göbeğim kötü durdu biraz göbek hareketlerine ağırlık verecem ... çok sevmiyorum hatta hiç sevmiyorum yer hareketlerini ama haftada 2 gün yer hareketi yapacam.......
Bence de gaz için yapıyorsunAksma kuru fasulye yapcem oyyii
Şişmek için yapcam zaar .
şu kızın diş derdi beni gerdi,
aglar mız mız
allahım sabır ver
Kızzz ben de uyuttum uzun uyusun mik mik edince sallarim geri dalar die ayagima yatirdim . Çok su icmistim skstim ayol kalkamiom ayaklar uyustuşu kızın diş derdi beni gerdi,
aglar mız mız
allahım sabır ver
Haklsın canım. Bişi olmaz diyim . Disten mi dir bilmem de. Hep huysuz lluklari var. Yani çok yoruluyor sabır çekio ama.unutuyors kız . Hava güzelse al eceyı biraz dışarı çık.
Mekik ve pilates
Bence de gaz için yapıyorsun
Canım doğum günün sanırım iyi doğdun Şerimm nice güzel yılların olsun inşallahDiş çok kötüdür tahmin edebiliyorum Rabbim kolaylık versin canım
Eki Görüntüle 1978248
Kızzz ben de uyuttum uzun uyusun mik mik edince sallarim geri dalar die ayagima yatirdim . Çok su icmistim skstim ayol kalkamiom ayaklar uyustualtima yapcem az kaldı
krema koyma kalorili ve sağlıksız, süt koyuyorum ben şeryy çok güzel oluyoacıktım ben ne yiyecem şimdi
ahaha kremalı kabak çorbası yapmıştım
malzeme olunca dedim yapem.
O yüzden ekledim bak ne sağlıksız o şekerlerin tadı hiç güzel değil kiteşekkür ederim hayatım
kız bu pasta ne?
mahsus mu yapıyon
amaan benim canım hiç çekmedi
gıda boyası ve yapay şeker dolu
bende dışarı çamaşır asmıştım,kurumuştur bile ama havada kapadı inşallah yağmaz
dayan havaaa
Kaptanım yemekte kabak dolma vardı zeytinyağlı yarım kabaktan yedim öyle içinde pirinç vardı ama diğer yemeklerde yenecek gibi değildiBir de bir sitede kabak dolma 200 kalori diyor diğerinde 100 civarı diyor hangisi doğru
sana aruz vezni yazacam oyüzden birikim yapıyorum.
pazar günü mangala gidicezz bi yere allahtan mangal
protein candır cteside pro takıldınmı mis misss gelsin
hahaha kız et zaten kabız yapan bişiy tapak içerim ilacı gayrı
karbon şişiriyo pro kabız yapıyorrr ne yapim bennn
biraz kıyafet denedimmmçook beğendim bir kot pantolonum vardı onu denedim çok güzel oldu üstümeeee benim biraz göbek çalışmam lazımmmm onu anladımmm.. bi kot elbisem vardı oda çok güzel oldu üstüme ama sanki göbeğim kötü durdu biraz göbek hareketlerine ağırlık verecem ... çok sevmiyorum hatta hiç sevmiyorum yer hareketlerini ama haftada 2 gün yer hareketi yapacam.......
verooo cumanın şakası olmaz .Aksma kuru fasulye yapcem oyyii
Şişmek için yapcam zaar .
teşekkür ederim saraycam.
oluruz 40 ta 50 de.
saglıkla mutlulukla yaşamak en güzeli. insan hissettiği yaştadır
he törti nayn
20 lik değil 39 luk genç kızım
şaka bi yana niye hepiniz ben yana yakıla 39 oldum dedim sandınız ki.
cidden yaşın benim için bir önemi yok. ben kendimi 39 hissetmiyorum, 20 li yaşlarda içi geçenler düşünsün
sagolasın bebekimm
hani pasta
daha ben pasta filan görmedim
teşekkür ederim ayrıcana.
wifi konusunda çalışmalarım devam edecek.
saçmalığın daniskası.
eşim hataylı oldu mu herkes melek ona. trafikte admın biriyle takıştım
hatalı olan oydu
31 plaka diye bana bırak geçsin dedi adam yaa
ay daktırım bana şiir yazmış
çok teşekkür ederim canım
duygulandım.
kayseriye gelip sarılasım geldi sana
en çok görüşmek istediğim arkadaşlardan biri de sensin
seviliyorsun tatlımmm
sagolasın canım verom temiz kalplim
bende dışarı çamaşır asmıştım,kurumuştur bile ama havada kapadı inşallah yağmaz
dayan havaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?