Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben bütün hafta yattım Sizin güzel düzen vallahi ben ev işi dersler derken yetiştiremiyorum bir tek dün yaptım hafta sonu da bol bol yürüdüm

Ben bütün hafta yattım Sizin güzel düzen vallahi ben ev işi dersler derken yetiştiremiyorum bir tek dün yaptım hafta sonu da bol bol yürüdüm
ben de şimdi ders çalışmaya başlayacam sporum azalır yani en az 1 saate düşer ..sen bide çalışıyorsun minnakım ancaaa yaniii ben çalışsam pek spor yapamazdım....

ben de şimdi ders çalışmaya başlayacam sporum azalır yani en az 1 saate düşer ..sen bide çalışıyorsun minnakım ancaaa yaniii ben çalışsam pek spor yapamazdım....
Evet kuzum zaman olsa bende istiyorum aslında ama maalesef zaman yok sadece şimdi tek tesellim havalar güzelleşiyor yürüyeceğim bol bol dün akşam mesela minibüse binmek yerine yürüdüm

Evet kuzum zaman olsa bende istiyorum aslında ama maalesef zaman yok sadece şimdi tek tesellim havalar güzelleşiyor yürüyeceğim bol bol dün akşam mesela minibüse binmek yerine yürüdüm
hafta sonunu iyi değerlendir canım 2 gün sıkı spor yapsan birgünde hafta içi yaparsın haftada 3 gün çook güzel olur sana....

hafta sonunu iyi değerlendir canım 2 gün sıkı spor yapsan birgünde hafta içi yaparsın haftada 3 gün çook güzel olur sana....
Evet öyle yapacağım canım başka türlü korumada da beceremem çünkü geçen sene öyle oldu araya Ramazan girdi hafta sonu oruç olduğumdan yapamadım sonra bayram memlekete gittim orada açlık çektim o yüzden bulduğumu yedim pek köy ürünleri yiyemediğimdenİpin ucu kaçınca böyle oluyor işte

biraz kıyafet denedimmm çook beğendim bir kot pantolonum vardı onu denedim çok güzel oldu üstümeeee benim biraz göbek çalışmam lazımmmm onu anladımmm.. bi kot elbisem vardı oda çok güzel oldu üstüme ama sanki göbeğim kötü durdu biraz göbek hareketlerine ağırlık verecem ... çok sevmiyorum hatta hiç sevmiyorum yer hareketlerini ama haftada 2 gün yer hareketi yapacam.......

nice yıllara canım. bu arada maşallah güzel kilo vermişsin.
teşekkür ederim saraycam.
Bende kasımda 40 olacağım ins
oluruz 40 ta 50 de.
saglıkla mutlulukla yaşamak en güzeli. insan hissettiği yaştadır
Kııızz gebemisin nesin

Flash flash flash iki rakibe gebelik şüphesiyle diskalifiye olduuuu vorones kııızz geldi mi reglll

Happy birthday oyyy viiiyy thirty nineeee oy viiiiyy
he törti nayn

Kedibochi kız ben seni mesajlarından 20lik bi kıza benzetiyodum ayol...ammman içinin yaşı önemli zaten...dogum günün kutlu olsun bebeğim...
20 lik değil 39 luk genç kızım

şaka bi yana niye hepiniz ben yana yakıla 39 oldum dedim sandınız ki.
cidden yaşın benim için bir önemi yok. ben kendimi 39 hissetmiyorum, 20 li yaşlarda içi geçenler düşünsün

dogum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce
sana boncultan bir kuş yaptım
konacak pencerene Kedibochi
sagolasın bebekimm

hani pasta
daha ben pasta filan görmedim
teşekkür ederim ayrıcana.
wifi konusunda çalışmalarım devam edecek.
saçmalığın daniskası.
eşim hataylı oldu mu herkes melek ona. trafikte admın biriyle takıştım
hatalı olan oydu
31 plaka diye bana bırak geçsin dedi adam yaa

ay daktırım bana şiir yazmış
çok teşekkür ederim canım
duygulandım.
kayseriye gelip sarılasım geldi sana
en çok görüşmek istediğim arkadaşlardan biri de sensin
seviliyorsun tatlımmm

Canimmmm iyi ki doğdun nice yıllara kuzunam sağlıklaaaaa. ..

sagolasın canım verom temiz kalplim

şu kızın diş derdi beni gerdi,
5,5 aylıktan beri düzen şaştı, artık bıktım.
gece uyumaz gündüz uyumaz. uyutmaz.
aglar mız mız
yatırayım derim ugraşırım uyumaz.
allahım sabır ver
Haklsın canım. Bişi olmaz diyim . Disten mi dir bilmem de. Hep huysuz lluklari var. Yani çok yoruluyor sabır çekio ama.unutuyors kız . Hava güzelse al eceyı biraz dışarı çık.

Mekik ve pilates
Aksma kuru fasulye yapcem oyyii
Şişmek için yapcam zaar .
Bence de gaz için yapıyorsun
aglar mız mız
allahım sabır ver

Canım doğum günün sanırım iyi doğdun Şerimm nice güzel yılların olsun inşallahDiş çok kötüdür tahmin edebiliyorum Rabbim kolaylık versin canım

aglar mız mız
allahım sabır ver
Kızzz ben de uyuttum uzun uyusun mik mik edince sallarim geri dalar die ayagima yatirdim . Çok su icmistim skstim ayol kalkamiom ayaklar uyustu altima yapcem az kaldı

Haklsın canım. Bişi olmaz diyim . Disten mi dir bilmem de. Hep huysuz lluklari var. Yani çok yoruluyor sabır çekio ama.unutuyors kız . Hava güzelse al eceyı biraz dışarı çık.

yok canım hava mıy mıy
bir de yeni yıkadım şimdi üşütür filan.
ay çok sabrımın sınandıgı zamanlar oluyor
zaten reglime kalmıs bi kaç gün iyice sinir küpü oluyorum

teşekkür ederim hayatım
kız bu pasta ne?
mahsus mu yapıyon
amaan benim canım hiç çekmedi
gıda boyası ve yapay şeker dolu
Kızzz ben de uyuttum uzun uyusun mik mik edince sallarim geri dalar die ayagima yatirdim . Çok su icmistim skstim ayol kalkamiom ayaklar uyustu altima yapcem az kaldı

kız demin 45 dk salladım uyumadı
ocakta da yemeği ve kiraz sapı çayım var
kiraz sapı oldu kiraz hoşafı
yine de uyumadı

teşekkür ederim hayatım
kız bu pasta ne?
mahsus mu yapıyon
amaan benim canım hiç çekmedi
gıda boyası ve yapay şeker dolu
O yüzden ekledim bak ne sağlıksız o şekerlerin tadı hiç güzel değil ki
bende dışarı çamaşır asmıştım,kurumuştur bile ama havada kapadı inşallah yağmaz
dayan havaaa

Bende dün akşam yıkadım ama yağmurlu gösteriyordu içeride astım

Canım valla bi bakayım dedim bende 170 diyende gördümmmm 69 diyendeeee

Napak 69 sayak

sana aruz vezni yazacam oyüzden birikim yapıyorum.

pazar günü mangala gidicezz bi yere allahtan mangal
protein candır cteside pro takıldınmı mis misss gelsin

Ohhh missss .... mangalda ver çoşkuyu ete salataya ...

hahaha kız et zaten kabız yapan bişiy tapak içerim ilacı gayrı
karbon şişiriyo pro kabız yapıyorrr ne yapim bennn

Aç gezceeennnnn

Evet canımmmmm bende de şuan ki durum bu .... her şey güzel göbek fırlıyor ve benim samatha foxlar pilates kesinlikle .

Aksma kuru fasulye yapcem oyyii
Şişmek için yapcam zaar .
verooo cumanın şakası olmaz .
Perşembe günü akşam kuru mu yenir yahu ?

bizde de bunun tam tersi bir versiyon mevcut eşimde x ilimizin plakasını görünce bi delleniyor ... ahhh adam diyorum her yerin iyisi var kötüsü var ... bak müdür ismailde sizin köyden iyi mi

bende dışarı çamaşır asmıştım,kurumuştur bile ama havada kapadı inşallah yağmaz
dayan havaaa

Bende de asılı ... yağmaz yağmaaaaaazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…