Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oy kızlar oy öyle bİ sınavdayım ki çok sevdiyim bi şeyi pişiriyorum.miydem bulanıyor agzim sulanıyor.başım ağrıdı dişlerimi sıkmaktan.resmen bi imtahan yani...bugun niye böyle oldu yaaa...

Aynura sürekli aynı şeyi düşünüyorsun çünkü ...
Açımmmm dedikçe açlık geçmez , artar .
Başka şeyler düşün .
Tamam aç olabilirsin ... canın bir şeylerde çekiyor olabilir ama bunu süreki dile getirip düşünürsen , mutfakta kendini bir şeyler atıştırırken bulursun .
Doğru sinyaller gönder beynine ... o da midene ....
Sistem bu .

Lifli bir sebze , lahana vs.. gibi şişirmez de .. hem bağırsaklarına da iyi gelecek ... hem 1 den sonra ça kalmayacak 4-5 gibi o güzel salatanı yiyeceksin .
Bence çok iyi olacak .
Kaptanım yemekte kabak dolma vardı zeytinyağlı yarım kabaktan yedim öyle içinde pirinç vardı ama diğer yemeklerde yenecek gibi değildi Bir de bir sitede kabak dolma 200 kalori diyor diğerinde 100 civarı diyor hangisi doğru

@_SARAYCA_ canımmm nasıl gidiyorrrrr yarını heyecanla bekliyorum
pazar günü mangala gidicezz bi yere allahtan mangal
protein candır cteside pro takıldınmı mis misss gelsin
ayyy masum bişey diyecemmm beni mangaldaki ette kabız yapıyor sende dikkat et canım

bugün spor yok kasları dinlendirme günü.... biraz ders çalışmaya başlayacam inşallah ..sınavlar nisan sonunda ablam 26 nisanda gelecek şimdiden çalışayım son günler çalışamam onlar varken )
Bende bugün yapmayacağım sanki çok yapmışım gibiGenelde farkettim perşembe akşamı yapardım cuma tartı güzeldi ama cumartesi daha da güzeldi mesela

Bende bugün yapmayacağım sanki çok yapmışım gibiGenelde farkettim perşembe akşamı yapardım cuma tartı güzeldi ama cumartesi daha da güzeldi mesela
haftanın 6 günü spor yapıyoruz canım valla birgünde kas dinlensinnn bence ))) yarın yine hopppp başlaaaa spora diğer haftaya hazırlık )

bende bahar temizliğinede başlayacam yavaş yavaş kadın alacam o gelmeden dolap içlerini bitireyim diyorummm artı spor çok yorulacam ...gerçi sıkmayacam yaya yaya yapacam ))

hahaha kız et zaten kabız yapan bişiy tapak içerim ilacı gayrı
karbon şişiriyo pro kabız yapıyorrr ne yapim bennn
haklısın valla sıkışıp kaldık bende hayatımdan tavuk çıkardım artık ayyy bi yedim iki gün wc çıkamadım...kıyma o kadar kabız yapmıyor bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…