Çok fena pissss kıskandımmmm
Kız yavaş :) gözün kararmadan usul usul ye , az bi tabak ... bağırsak için ..67.9 u düşün ... kaçmamalı ...bak bu pırasa seni 67.5 yapacak yarın
Oy kızlar oy öyle bİ sınavdayım ki çok sevdiyim bi şeyi pişiriyorum.miydem bulanıyor agzim sulanıyor.başım ağrıdı dişlerimi sıkmaktan.resmen bi imtahan yani...bugun niye böyle oldu yaaa...
ayyyy inşşalahhhhhh
Canimmmm minnoskomm. .şükr iyi geçio gunm. Ben biraz temizlik yapıyım aciktim da hemGünaydın eti pufum günü sevelim ki o da bizi sevsin strese gerek yok
Kolay gelsin kuzumCanimmmm minnoskomm. .şükr iyi geçio gunm. Ben biraz temizlik yapıyım aciktim da hem
Kaptanım yemekte kabak dolma vardı zeytinyağlı yarım kabaktan yedim öyle içinde pirinç vardı ama diğer yemeklerde yenecek gibi değildiLifli bir sebze , lahana vs.. gibi şişirmez de .. hem bağırsaklarına da iyi gelecek ... hem 1 den sonra ça kalmayacak 4-5 gibi o güzel salatanı yiyeceksin .
Bence çok iyi olacak .
Kız verooo niye test yapmıyon?Amma sabrlısın aaaCanimmmm minnoskomm. .şükr iyi geçio gunm. Ben biraz temizlik yapıyım aciktim da hem
Yok kiz evde . Ovu testi vardı. Yaptım koyu çıktı . Aklıma kurt düştü . Eczaneye neyin gitmek istemiommmmm. PufffdKız verooo niye test yapmıyon?Amma sabrlısın aaa
Çok fena pissss kıskandımmmm
ayyy masum bişey diyecemmm beni mangaldaki ette kabız yapıyorpazar günü mangala gidicezz bi yere allahtan mangal
protein candır cteside pro takıldınmı mis misss gelsin
pazar günü mangala gidicezz bi yere allahtan mangal
protein candır cteside pro takıldınmı mis misss gelsin
Bende bugün yapmayacağım sanki çok yapmışım gibibugün spor yok kasları dinlendirme günü.... biraz ders çalışmaya başlayacam inşallah ..sınavlar nisan sonunda ablam 26 nisanda gelecek şimdiden çalışayım son günler çalışamam onlar varken)
@_SARAYCA_ canımmm nasıl gidiyorrrrr yarını heyecanla bekliyorum
ayyy masum bişey diyecemmm beni mangaldaki ette kabız yapıyorsende dikkat et canım
haftanın 6 günü spor yapıyoruz canım valla birgünde kas dinlensinnn benceBende bugün yapmayacağım sanki çok yapmışım gibiGenelde farkettim perşembe akşamı yapardım cuma tartı güzeldi ama cumartesi daha da güzeldi mesela
haklısın valla sıkışıp kaldık
hahaha kız et zaten kabız yapan bişiy tapak içerim ilacı gayrı
karbon şişiriyo pro kabız yapıyorrr ne yapim bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?