Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım sen harika bir kapansın. Daha önce neden gelmedim. Kendime çok kızıyorum. Bu hafta diyetime tam olarak uymam senin sayende. Tabi rakibem inde ada81 emeği büyük. Seviliyorsunuz.

Canım sen harika bir kapansın. Daha önce neden gelmedim. Kendime çok kızıyorum. Bu hafta diyetime tam olarak uymam senin sayende. Tabi rakibem inde ada81 emeği büyük. Seviliyorsunuz.

Geldin yaaaa ...er geç ...
Şimdi keple diploma ile gitmek var artık .

Hayırlı olsun canım. Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin

Bebişim anca uyudu
Geçmişe baktım vero Allah tamamına erdirsin sağlıkla
Şeker sanada Allah sağlık versin kolaylıkla atlat ameliyatını
Kaptan senide alkışlıyorum gördüğüm en fedakar kaptansin
Shery benim eşim evlilik yıldönümleride dahil hiçbir özel günü hatırlamaz gereksiZ görüyor herkesin bir huyu var çok trip yaptım banamısın demedi bende alıştım sanırım

herkes erkenden yatmis galiba
He bacim sana ozeniodum vala Rabbim isteyené versin. En başta saydin78 ime en yakın zamnda inşallah
amiinn insallah canim cok guzel oluyor beraber buyuyorlar :) aksama kadar isti evdi cocuklardi kosusturuyorum bazen gunlerce ust uste 2-3 saat uykuyla idare ediyorum ama bi gulumsemeleriyle butun yorgunlugum geciyor :) veren Rabbime sukurler olsun isteyen herkese nasip etsin

gelelim bugunku menume
sabah
2 dilim kepek ekmegi
1 yumurta
birkac zeytin
azcik peynir
domates salata

ara 2 hurma ve sekersiz kahve

ogle 2 portakal
kwark (yogurt)

aksam isirgan otu corbasi
4 kasik makarna
salata
azcik yogurt
su 2 lt
spor yok bisikletimi tabi ettirmek icin zamanim oladi arabayla gittim ise

Aha dà takvim yapmışmmm. Herkese iyi gecelerr. Bu gece misafir gibiyim sanki takimdà. Ay takvimlı yazilmaz virt Virt buraya . Nerelere gidem . Kaldırsam mi. Neyse iyi böyle. Hadi iyi uykular

Aha dà takvim yapmışmmm. Herkese iyi gecelerr. Bu gece misafir gibiyim sanki takimdà. Ay takvimlı yazilmaz virt Virt buraya . Nerelere gidem . Kaldırsam mi. Neyse iyi böyle. Hadi iyi uykular
hayirli ugurlu olsun canim Rabbim hayirli vede saglikli bisekilde kucagina almayi nasip etsin insallah..

Son düzenleme:
Acıktım yarin tarti günü.. Bakalım kimleré olalala dieyevk . Yarın cuma seviyorum bu günü . tamam uyudum hadi. Kim var anahtar ı ona veriyim kapatın dukkani

Ayy gelmedi eteklerim tutuusuk.. kız mezun olurum ki. Ne dikalifiyesi. aynura dusunsun
Kııızz mesajını görünce bi baktım takvim ama ben bildim di saten hayırlı uğurlu olsun valla bingo diye buna denir

Aus değnekten önce tartılırsa değnek 100-300 arası fazla değnek Aus dan önce tartılırsa Aus 100-300 arası eksik çıkıyomuş
Ahu yine tavuk doğurtturmuştur :) betül kabak çorbasının içine en katsam da doysam diyordur :)))))) pamuk bi ceed diyebildi ancak
He doğurttum bugün biri öldü kaldı 6 civciv
Kız günün gelmeden test ne desin çıkmaz öyle hemen..

Okumadan uyuyacaktın geçmişi ama bi bakayım dedim Sonra bi baktım veronun hamile imzası.300 küsür mesaj okudum vero nasıl öğrendi ne ara öğrendi diye yani yarın ödem yaparsam tek suçlusu vero
Hayırlı geceler hayırlı cumalar sevgili takımım
@masumm bugün misafirim vardı Turboya takıp ev işi yaptım Sonra misafirle ilgilendim Sonra temizlik yeniden.arkadaş sağolsun kızına bi cips verdi heryere dökmüş
misafir öncesi de sonrası da temizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…