Canım sen harika bir kapansın. Daha önce neden gelmedim. Kendime çok kızıyorum. Bu hafta diyetime tam olarak uymam senin sayende. Tabi rakibem indeHadi bakalım ben gider güzeller
Güzel bir Cuma olur umarım ...
Bütün hafta emek veriyorsunuz ... hepsinin karşılığını alırsınız dilerim yarın . Sonuçta ektiğini biçme vakti Cuma
Hala uyumayanlar yavaş yavaş uyusun bence .... uykusuz kalmayın tartı öncesi.
Sabah uyanır uyanmaz bi ceee derim inşallah .
Pon pon bırakır kahvaltıya geçerim .
Günün sonunda da güzel sonuçları kutlarız inşallah .
Benim içinde ektiğini biçme vakti oluyor Cuma ... tüm hafta dilim döndüğünce ... elim yettiğince destek olmaya çalışıyorum size ... benim de ooo lalalam doğal olarak kendi tartımdan çok sizin tartılarınız .
O yüzden çok sevinip , çok üzülrbiliyorum sonuçlara
Hadi bakalım .... hepimiz sevinelim yarın ...
Seviyorum sizi
Canım sen harika bir kapansın. Daha önce neden gelmedim. Kendime çok kızıyorum. Bu hafta diyetime tam olarak uymam senin sayende. Tabi rakibem indeada81 emeği büyük. Seviliyorsunuz.
Hayırlı olsun canım. Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsinCanlarimm tek tek alıntı yapamadım. Hepınizden allah razı olsun . Darısı tüm isteyenlere olsun. . Çok seviyorum sizi .değerim 1342 çıktı. .. 5 6 haftalikmisim. Duanızi eksik etmeyin. Şükür yarin mezuniyet günüm bu bebis zamaninda geldi galiba
İnşallah kaptanim
Geldin yaaaa ...er geç ...
Şimdi keple diploma ile gitmek var artık .
amiinn insallah canim cok guzel oluyor beraber buyuyorlar :) aksama kadar isti evdi cocuklardi kosusturuyorum bazen gunlerce ust uste 2-3 saat uykuyla idare ediyorum ama bi gulumsemeleriyle butun yorgunlugum geciyor :) veren Rabbime sukurler olsun isteyen herkese nasip etsin
hayirli ugurlu olsun canim Rabbim hayirli vede saglikli bisekilde kucagina almayi nasip etsin insallah..Aha dà takvim yapmışmmm. Herkese iyi gecelerr. Bu gece misafir gibiyim sanki takimdà. Ay takvimlı yazilmaz virt Virt buraya . Nerelere gidem . Kaldırsam mi. Neyse iyi böyle. Hadi iyi uykular
Kııızz mesajını görünce bi baktım takvim ama ben bildim di saten hayırlı uğurlu olsun valla bingo diye buna denirAyy gelmedi eteklerim tutuusuk.. kız mezun olurum ki. Ne dikalifiyesi.aynura dusunsun
Ölçüler yarınnnnn ...detoksun spor prog. bitiyor ya ... bakalım azıcık daha inceldim mi ? 95 cm falandı sanırım ... karıştırıyorum artık .
Ay karıştırıyrum dedim de ...eşim şimdi hayatında ilk kez bir diyet uyguladı ...maşallah hiç kaçamak yok ...
Neyse
Gece Yusufun ateşini ölçmüş ...sabah diyordu en son yatarken ölçtüm 75.7 çıktıkilosunu söylüyor ateş yerine .... habire tartılıyor çünkü
Aus değnekten önce tartılırsa değnek 100-300 arası fazla değnek Aus dan önce tartılırsa Aus 100-300 arası eksik çıkıyomuşBu arada yeni bir keşfim var
Tartıda sizden önce tartılan kilo sizden az size , tartı sizi 100-300 gr arası fazla .... önceki kilo sizden çok size 100-300 gr eksik gösteriyor
Hep siz tartılıyorsanız da , önce kıyafetle sonra kıyafetsiz tartılmanız yine sonucu eksi etkiler ....
Bu bilimsel çalışma için bu yıl Nobele adayım
He doğurttum bugün biri öldü kaldı 6 civcivAhu yine tavuk doğurtturmuştur :) betül kabak çorbasının içine en katsam da doysam diyordur :)))))) pamuk bi ceed diyebildi ancak
Kız günün gelmeden test ne desin çıkmaz öyle hemen..Oooo yesssss ...ya bu sabahtandır agzimdakı tatlımsı tat beni de şüphelendirdi daha çokkk var ama test yaptım...fosss negativ bende...arkadaşımı gülmekten geçirdim...bi döner kalmış orda diyorumki ya ne olur hamile olmuş olayım onu aşırdırdim dedim...baya bi eylendik biz de...
Senin adina çokk sevindim...iyiki tontiş deyilsin.kilonu verdin güzelce de sonrasında geldi bebiş...dünyalar tatlısı bi kızın olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?