Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Adacımmmm ben 60 lar partisine hazırımmmmm...balık elbise diktirdim yarınnn inşallah çok güzel olurrrr....

Pamuk canımmmm bu fuşya ile aldığın iltifatlar bana edilmiş kadar sevindimmm canım .
Emeklerinin karşılığını gördün ... yarında göreceksin inşallah canım .

Şerimmmmm çok sevindimmm. Yani üzülmüşsün ya boş yere ...nasıl güzel gelmiştir bu jest .
Ayrıca böyle bi günde pastayı da bi çatalda bırakmışsın ...kendin için yapıyorsun elbette ama ben yine de kendi adıma ve teşekkür ederimmm

Delym güzel yüreklimmm ... hadi yarın olsun da sallayalımmm şuraları pon ponlarımızlaaa ...
Sizi mezun etmeden gitmem diye söz vermiştim ya ... hadi yaşım dolmadan çok bekletmeyin beni

Ausencia
Carsamba Menusu

Sabah
7 kasik yogurt, yarim kasik yulaf, 2 kayisi

Ara
10 badem

Oglen
Kabak corbasi

Ara
Bir portakal
1kayisi

Aksam
3 kofte
Salata

Ara
Bir cay bardagi tarc sut

3lt su
Persembe Menusu

Sabah
Bir haslama yumurta
Bir uzun grisini

Oglen
Bir tb yesil mercimek corba
Marul

Aksam
Kucul ton balik
Kabak corba

Ara
Bir cay bardagi tarcinli sut
Yarim greufurt

2lt su

Güzel betülümmm benim .
Bu emeğinin ksrşılığını gör inşallah yarın canım arkadaşımm okudum biraz umutsuz yazmışsın ama sabah ola hayrola ... bi günde 1 kilo gider hiç belli olmaz bu işler ...o aşklarda söyle peşini bıraksınlar...buldular güzel kızı tabii :)

Bebetomm canımmm .. geldiğinden beri istikrarın için teşekkürler ... yarın seni de mezun edeceğizzz inşallah .
Menün yine güzel tatlım

KızlKızlarrrr ben hamileyimmmmEki Görüntüle 1978448 kan sonucu yarim saate çıkacak Allammm ne re ler é gidem

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin vero ...
Senin adına sevindim çok .
Ama demişsin ki bundan sonra yine burdayım , dikkat ederim .
Ben kendi adıma bebek bekleyen bi anneye ..onu neden yedin , şunu yeme demem .
Bence hamileliğinin keyfini çıkar ...

Dilekcimmm senden de harika sonuç bekliyorummm yarın canım bu yolda birbirimizi bırakmazsak başarı kesin gelecek...

Güzel menü aynura ... ısırıkta kalmış iyi olmuş krep :)
Bu arada bi başka mesajı da meta mı merak ediyorum , ilk günler diye mi hızlı gidiyor acaba demişsin ... bu senin ilk diyetin değil ki...daha önce de mezuniyetin var az,çok bilirsin haftada ne kadar kilo verdiğini ... ne zaman duraksadığını ...

Yine güzel olmuşş fatmacım .
Çok daha güzel olacak inşallah

Kaptanım niyetli oldugum için cuma tartımı bugün iftara doğru yaptım
Canım onu not et bi kenara ... dursun ... hatta bana özelden at .
Ama yarın istersen yine akşam 4-5 gibi tartıl. Listeyi geç paylaşıyorum ... beklerim seni. Belki az daha inmiştir ... cumanın hakkını yemeliyim :)

Coooookkkk olsa çok sevinirdim valla keza ameliyat günümü aldım 19 nisana o günden sonra istesemde veremiycem

Canım benim Rabbim ameliyatınında yardımcı olsun.
Her şey güzel olacak öyle düşün ...
O zaman ameliyata kadar son 2 cuma bu .. iyi değerlendir ... güzel pon ponlar sallayalım.. şöyle hastaneye 58 lerle yollayalım seni
Önümüzdeki haftada bildirim yapıp sonra izne mi ayırayım seni canım ?
Yoksa hedefin %80 i tutuyorsa mezuniyet mi ? Hesaplamam lazım .

Güzel sonuçlar alırsın yarın inşallah güzellik ... karabuğday tartıdaki kara bulutları kaldırır inşallah

Kız lunyam gün kurusuna niye üzgün surat .. diyette olmazsa olmazımdır benim .
Ablasının güzel yüreklisi ... çok güzel olacak yarın gör bak .

Kız lunyam gün kurusuna niye üzgün surat .. diyette olmazsa olmazımdır benim .
Ablasının güzel yüreklisi ... çok güzel olacak yarın gör bak .
Öğle yemeği sonrası süt icecektim almayı unutmuşum, kafeini biraz fazla kacirdim

Yani bana git mj diyeceksin

Belki de haklisin kaptanim. İnsan ömründe kaç kere hamis olur ki . Yemek yedim yedim. Bak gitti tüm kilolar. Ogluşà 57 ile hamis kalmistim. Saglikli beslenmeye devam ama.senin dedigin gibi bunu neden yedinler olmamali. Haklsın .hak verdim sana mezun olurum dimı bu hafta bakalım yarin tartım ne dicek

Inşallah .
Öyle kuru fasulye,baklava...dondurma..
Bakalım.
Göreceğiz.

Evet kız yapım yapım k.v. denin basina atiyim

Ben günde 2 ya da 3 ... hepsi sade .
2 nes bi türk genelde ... kafam aymaz başka türlü ki...
Bende biraz yoğunluk oldumu kafa gidiyor, hemen modum düşüyor.
Türk kahvesi favorim, onun dışında bende sade kahve tüketiyorum. Süt eklemek sağlık için iyi diyorlar ama ben ekleyemiyorum

Afiyet olsun canım harika menu

Hadi bakalım ben gider güzeller

Güzel bir Cuma olur umarım ...

Bütün hafta emek veriyorsunuz ... hepsinin karşılığını alırsınız dilerim yarın . Sonuçta ektiğini biçme vakti Cuma

Hala uyumayanlar yavaş yavaş uyusun bence .... uykusuz kalmayın tartı öncesi.

Sabah uyanır uyanmaz bi ceee derim inşallah .
Pon pon bırakır kahvaltıya geçerim .

Günün sonunda da güzel sonuçları kutlarız inşallah .

Benim içinde ektiğini biçme vakti oluyor Cuma ... tüm hafta dilim döndüğünce ... elim yettiğince destek olmaya çalışıyorum size ... benim de ooo lalalam doğal olarak kendi tartımdan çok sizin tartılarınız .
O yüzden çok sevinip , çok üzülrbiliyorum sonuçlara

Hadi bakalım .... hepimiz sevinelim yarın ...

Seviyorum sizi

İyi akşamlar hayırlı cumalar olsun.

Akşam tartı yanlış mı diye eşimi tartım baya fazla çıktı. Demek ki tartı doğru. Anladınız siz. Sabah görüşmek üzere sevgiler hepinize..

Bu arada davina gelmiyor mu

Hayır
Çok seslendim davime ... çoook peşine düştüm ... 90 lar topiğinde özelden ...
Sonra döndü ... diyetisyenede başlamıştı ama ... olmadı son bildirimi yine çok artıydı.
Bir daha da gelmedi maalesef .... çok isterdim devam etmesini ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…