Adacımmmm ben 60 lar partisine hazırımmmmm...balık elbise diktirdimyarınnn inşallah çok güzel olurrrr....
Pamuk canımmmm bu fuşya ile aldığın iltifatlar bana edilmiş kadar sevindimmm canım .
Emeklerinin karşılığını gördün ... yarında göreceksin inşallah canım .
Şerimmmmm çok sevindimmm. Yani üzülmüşsün ya boş yere ...nasıl güzel gelmiştir bu jest .
Ayrıca böyle bi günde pastayı da bi çatalda bırakmışsın ...kendin için yapıyorsun elbette ama ben yine de kendi adıma ve teşekkür ederimmm
Delym güzel yüreklimmm ... hadi yarın olsun da sallayalımmm şuraları pon ponlarımızlaaa ...
Sizi mezun etmeden gitmem diye söz vermiştim ya ... hadi yaşım dolmadan çok bekletmeyin beni
Güzel betülümmm benim .
Bu emeğinin ksrşılığını gör inşallah yarın canım arkadaşımmokudum biraz umutsuz yazmışsın ama sabah ola hayrola ... bi günde 1 kilo gider hiç belli olmaz bu işler ...o aşklarda söyle peşini bıraksınlar...buldular güzel kızı tabii :)
Bebetomm canımmm .. geldiğinden beri istikrarın için teşekkürler ... yarın seni de mezun edeceğizzz inşallah .
Menün yine güzel tatlım
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin vero ...
Senin adına sevindim çok .
Ama demişsin ki bundan sonra yine burdayım , dikkat ederim .
Ben kendi adıma bebek bekleyen bi anneye ..onu neden yedin , şunu yeme demem .
Bence hamileliğinin keyfini çıkar ...
Dilekcimmm senden de harika sonuç bekliyorummm yarın canımbu yolda birbirimizi bırakmazsak başarı kesin gelecek...
Güzel menü aynura ... ısırıkta kalmış iyi olmuş krep :)
Bu arada bi başka mesajı da meta mı merak ediyorum , ilk günler diye mi hızlı gidiyor acaba demişsin ... bu senin ilk diyetin değil ki...daha önce de mezuniyetin var az,çok bilirsin haftada ne kadar kilo verdiğini ... ne zaman duraksadığını ...
Yine güzel olmuşş fatmacım .
Çok daha güzel olacak inşallah
Canım onu not et bi kenara ... dursun ... hatta bana özelden at .
Ama yarın istersen yine akşam 4-5 gibi tartıl. Listeyi geç paylaşıyorum ... beklerim seni. Belki az daha inmiştir ... cumanın hakkını yemeliyim :)
Canım benim Rabbim ameliyatınında yardımcı olsun.
Her şey güzel olacak öyle düşün ...
O zaman ameliyata kadar son 2 cuma bu .. iyi değerlendir ... güzel pon ponlar sallayalım.. şöyle hastaneye 58 lerle yollayalım seni
Önümüzdeki haftada bildirim yapıp sonra izne mi ayırayım seni canım ?
Yoksa hedefin %80 i tutuyorsa mezuniyet mi ? Hesaplamam lazım .
Önemli olan evdekimutluluk mavisim.Bebişim anca uyudu
Geçmişe baktım vero Allah tamamına erdirsin sağlıkla
Şeker sanada Allah sağlık versin kolaylıkla atlat ameliyatını
Kaptan senide alkışlıyorum gördüğüm en fedakar kaptansin
Shery benim eşim evlilik yıldönümleride dahil hiçbir özel günü hatırlamaz gereksiZ görüyor herkesin bir huyu var çok trip yaptım banamısın demedi bende alıştım sanırım
Ben de bu hafta öyle yaptım ama artıdansa ne kadar eksi olsa o kadar iyi, muhteşem ve güzel abla yaaAyyy verom çok sevindim canım tam zamanında kilolatda gitti sağlıcakla kucağına alnan dileğiyle
Canım menimki daha kilo verimi sayılmaz ama bunada şükür ancak artı temizliyor um 105.6 görünce verdim derimen aşağı listeden çıkmafan önce 105.7 dim oraya gelince inşallah sevinecem
Canım doğum günü n kutlu olsun sevdiklerinle nice doğum günleri dilerim
En azından normal zamanlarda alsalar =)Bebişim anca uyudu
Shery benim eşim evlilik yıldönümleride dahil hiçbir özel günü hatırlamaz gereksiZ görüyor herkesin bir huyu var çok trip yaptım banamısın demedi bende alıştım sanırım
Ben de 4. Yü isterdim ama Allah bilir 40 lı yaşlarıma yakın belki olurcaktirma ben bir tane daha istiyorumda :))) adami ikna edemiyorum :)
Aynen aynen 6da kalktımCumaları da hep erken kaldırıyor kızım beni, şööle 10' a kadar yatsa anası eccük daha eksi çıksa dimi ama
İlk bildirim yine benden
geçen hafta : 75.4
Bu hafta : 74.9
Giden / Fark : 500 Gr.
Yüzde : 0,66
Geçmiş olsun tatlım minigeHayırlı sabahlar hanımlar, benim bebek de su çiçeği geçiriyor. Ablasından bulaşmış. Zaten hastaydı. Hava veriyorduk. Bir de diş çıkardı tam oldu :) dualarınızı bekleriz.
Şimdi bir de şöyle bir durum var. Kızkardeşim doğum yaptı ya. Ona gitmek istemiştik, ama büyük kızımdan yeni doğan bebeğe bulaşmasın diye gitmemiştik.
Bugün de eğer benim küçük hasta olmasaydı öğleden sonra yola çıkıp haftasonu nu Ankarada geçirecektik.
Kızkardeşim gel abla artık bulaşırsa da bulaşsın dedi ama şimdi karar veremiyorum yol uzun 3 çocukla zor oluyor. Bi de bebek extra huzursuz olursa diye korkuyorum. Kızkardeşimin de bebekle beraber 2 çocuğu var. Onlara geçerse de üzülürüm. Bilemedim ne yapsam
Bende 05.30.filandi.Ben de bu hafta öyle yaptım ama artıdansa ne kadar eksi olsa o kadar iyi, muhteşem ve güzel abla yaa
En azından normal zamanlarda alsalar =)
Ben de 4. Yü isterdim ama Allah bilir 40 lı yaşlarıma yakın belki olur
Aynen aynen 6da kalktım
Bende 05.30.filandi.
Uyutmak.istedim baktim mik mik, uyku modu değil.
Kalktik :)
Bu.arada 23 te yatti, bende 24.00 te.
Bu arada esimin istediği oldu, kalkip kahvalti hazirlayayim ona. :)
Ayyy süper canım benim 9 lu rakamlara.elveda.Biraz daha bekleyebilsem daha iyi olurdu belki ama çok iyi yine de
Geçen hafta 102.3
Bu hafta 99.6
Fark 2.7 kilo
Yüzde 2.63
9lu sayıları gördüğüm için çoook mutluyum. İnşallah öncelikli hedefim 98 sonra da 8li sayılar. Allah teala hedefe ulaşmayı nasip etsin inşallah bana, kızkardeşime ve sizlere. Ponpon yok benim telefonda yapamıyorum
@Ausencia kaptanımmm =)
Hadi yaaa vurmuş muUyku sersemi 6 yazmışım 5 ya da daha erkendi kalktım ben de. 2 yaşındaki oğlanın gece terörü oluyor bazen böyle. Süt yapıyorum almıyor. Vuruyor, bağırıyor. O arada da Amerika Suriye yi vurmuş haberlerini izledim. İyice uykum açıldı, aslında bebek uyuyor
Ben de erken kalkmışken sordum eşime kahvaltı hazırlayımmı diyetost istedi, iş yerinde yicekmiş. Gece yatmak bilmiyor, sabah da ne kadar uyusam kar diye bakıyor benim eşim
Allah razı olsun canımGeçmiş olsun tatlım minige
:) :) inşallah, inşallah bir daha da geri gelmez aminnnAyyy süper canım benim 9 lu rakamlara.elveda.
Artik 3 basamaklar yok.
Çok sevindim adina.
Haydi.gerisi de.gelsin bakalim.
Bu ponponlar.sana
Evet Amerika tüm ülkelere girmek için kullandığı kimyasal silah bahanesini yine kullandı ama inşallah sivil halk adına işe yarar bişey olur bu sefer..Hadi yaaa vurmuş mu
Ben haber izlemem pek, uzun zamandir, psikoljime iyi gelmiyor ..
Resmen bu idlib mevzuu amerika tarafından bahane edildi, kan.durmayacak maalesef daha çok akacak.
Üzgünüm.
Bu arada benim kizimda gece kalkip oturmaya gezinmeye basladi.
Uykusuz iştah siz.
Allah.yardimcimizz olsun, sağlık sihhat.versin onlara da
Benimki de kalkmadi daha, Oysaki cay hazir :))Uyku sersemi 6 yazmışım 5 ya da daha erkendi kalktım ben de. 2 yaşındaki oğlanın gece terörü oluyor bazen böyle. Süt yapıyorum almıyor. Vuruyor, bağırıyor. O arada da Amerika Suriye yi vurmuş haberlerini izledim. İyice uykum açıldı, aslında bebek uyuyor
Ben de erken kalkmışken sordum eşime kahvaltı hazırlayımmı diyetost istedi, iş yerinde yicekmiş. Gece yatmak bilmiyor, sabah da ne kadar uyusam kar diye bakıyor benim eşim
Bebişim anca uyudu
hayirli geceler canlar yogunlugum yuzunden gelemiyorum
kaptanim davul gibiyim resmenyedigim hersey siskinlik olarak kaliyo resmen
Kııızz mesajını görünce bi baktım takvim ama ben bildim di saten hayırlı uğurlu olsun valla bingo diye buna denir
Aus değnekten önce tartılırsa değnek 100-300 arası fazla değnek Aus dan önce tartılırsa Aus 100-300 arası eksik çıkıyomuş
He doğurttum bugün biri öldü kaldı 6 civciv
Kız günün gelmeden test ne desin çıkmaz öyle hemen..
Cumaları da hep erken kaldırıyor kızım beni, şööle 10' a kadar yatsa anası eccük daha eksi çıksa dimi ama
İlk bildirim yine benden
geçen hafta : 75.4
Bu hafta : 74.9
Giden / Fark : 500 Gr.
Yüzde : 0,66
Biraz daha bekleyebilsem daha iyi olurdu belki ama çok iyi yine de
Geçen hafta 102.3
Bu hafta 99.6
Fark 2.7 kilo
Yüzde 2.63
9lu sayıları gördüğüm için çoook mutluyum. İnşallah öncelikli hedefim 98 sonra da 8li sayılar. Allah teala hedefe ulaşmayı nasip etsin inşallah bana, kızkardeşime ve sizlere. Ponpon yok benim telefonda yapamıyorum
@Ausencia kaptanımmm =)
Sende seviliyorsun canimCanım sen harika bir kapansın. Daha önce neden gelmedim. Kendime çok kızıyorum. Bu hafta diyetime tam olarak uymam senin sayende. Tabi rakibem indeada81 emeği büyük. Seviliyorsunuz.
Dogum günü birde evlilik gununu hatirlar...onun disindaki hergunu para tuzagi olarak görür..ozellikle sevgililer gününe cok kizar sinirlenir ...hahaBebişim anca uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?