Yaniii dimiii dimii durdugumm kabahatYap tatlımmmmm ya madem lezizdi de ne duruyorsunnnnnn kabak yapsana kabak yapsana
Evet canım belliydi, güzel kilolar veririm inşallah bu hafta :)Tümmmm kilo veten fıstıkları tebrik ederim...galiba bi tek saydin kilo almış...olsun dikkat edemesin güzelim biliyordun zaten böyle olacağını üzülme kuzum....saydin78
Sarı Papatyammm moral bozmakk bize yaklımaz bizz ultra güçlüyüzz ne yapıyoruzzz direnee direnee biz kazanıyoruzzEvet Aebenim moral bozmak yokbaşlıyorum, Bismillah ♡♡♡
ben listeden 72 de mezun olmayı düşünüyorum. Ama benim en baştan nihai hedefim 68 idi onu revize ettim biraz önce tam sana yazarken, indirime gittimKıııız bi bekleyeydin daaaa ..... kaymak kaçıyor muyduuuuuu ?
Hadi inşallahhhhh betülüm ... inşallah da sen hedefi ne zaman 64 yaptınen son 72 diye revize ettik listede ?
güzel menüler ve spor geliyor bu hafta AusumAl ortak bir özellik daha eşlerde :)))
Afiyet olsun kahvaltı için ..daha nasıl olsa cuma diye çok yüklenme :))
Kilo için tebrikler.
Haftaya 68 e uçarız bence
Canım sana da kocaman tenrikler pon ponlar gelsinnnn
Liste sende işe yaradı demek ... her hafta 1 1 gitseeee ...woooow
Canım benim ... sende büyük hedef olmamalı zaten .Kilo az . Büyük hedef ancak şok diyetle gelir o da geldiği gibi gider.
200 300 yeter ...ben 53.4 ü yazdım listeye :)) en az olan makbuldur
Heeeee sabite takılmışsın okudum ...
Pek sevdin sen bu 58 i ... davudu yolluyorum haberin ola
Canım sabah telaşı geçmiş olsun demeyi unuttum ...
Ve bebekli eve gitme .
Su çiçeği bu yeni doğmuş bebeğe geçmesin .
Otur oturduğun yerde:))))
Günaydın fuşyalı güzel
Tebrikler gelsin sana dahaftaya daha çok pon pon sallayalım ....50 leri kutlayacağız ne de olsa ... artık 59 mu kutlarızzzzzz 58 miii bilemem
Canım adapte olamadım henüz.
Ortada bir emek yok bu hafta ...o yüzden hiç üzülme ...hani diyet yapsan kilo alsan tamam da.
Daha başlamadın ki ...
Amaaaaaaaaaaa
Bugün itibarıyla düzenli menülerini bekliyorum sarı papatyam
Kız dur pon ponları bitiridinnn ... arkadaşlarına kalmadıneyse depodan getirdim ben ..
Tebrikler canım yaaaa ...
Muhteşem sonuççççç
Ahh ahhh benim de 65 yatıyr güzelimdee çok zorr çokkkkkben listeden 72 de mezun olmayı düşünüyorum. Ama benim en baştan nihai hedefim 68 idi onu revize ettim biraz önce tam sana yazarken, indirime gittimgönlümün derinliklerinde 64 yatıyor
Daktırımmm canım afiyet olsunn yarasın kilo olmasınn tripcan olcan çıkcan kız sonundabu sabah bende 6 da kalktım.
uzunnnn süredir ilk defa sabah çay demledim.güzel bi kahvaltı hazırladım.tabi gece halı saha fatihi uyanamadı benim çocuklar erken kalkar 7 bucukta hepsi döküldü.beraber kahvaltı yaptık.
ben masadan kalkarken beyefendi teşrif etti.
acayip trip atasım var.
evet herşeye rağmen güçlüyüz tatlımSarı Papatyammm moral bozmakk bize yaklımaz bizz ultra güçlüyüzz ne yapıyoruzzz direnee direnee biz kazanıyoruzz
kocanın ehli keyfi adamı tripcan yapıyorDaktırımmm canım afiyet olsunn yarasın kilo olmasınn tripcan olcan çıkcan kız sonunda
evet herşeye rağmen güçlüyüz tatlım
Oyyy oyyyy kıyamamm sanaa yaaa vallahi sana diyorum lakin bendee triplenirdim cehennem deresi gibi astım mı suratımıkocanın ehli keyfi adamı tripcan yapıyor
Bitanem birlikte yapmayı çok isterdim de bu hafta hastaneye gidicem babam ve kendim için düzenli yapamam sanırım tatlım. Bu hafta en azından Aebenimin 4 günlük listesini yapayım diyorum ama bakalım kısmet olursa o da
Eee o zamann abenciğim listesini yapalım ortiş olalımm kızzBitanem birlikte yapmayı çok isterdim de bu hafta hastaneye gidicem babam ve kendim için düzenli yapamam sanırım tatlım. Bu hafta en azından Aebenimin 4 günlük listesini yapayım diyorum ama bakalım kısmet olursa o da
betüşümmm tebriklerrrrrrrr
Şarkı sana banaa ve tüm 7.takımın güzellerine gelsinn bizz güçlüyüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?