Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kıııız bi bekleyeydin daaaa ..... kaymak kaçıyor muyduuuuuu ?

Hadi inşallahhhhh betülüm ... inşallah da sen hedefi ne zaman 64 yaptın en son 72 diye revize ettik listede ?

ben listeden 72 de mezun olmayı düşünüyorum. Ama benim en baştan nihai hedefim 68 idi onu revize ettim biraz önce tam sana yazarken, indirime gittim gönlümün derinliklerinde 64 yatıyor

güzel menüler ve spor geliyor bu hafta Ausum ♡♡♡ listede daha çok adapte olduğumu düşünüyorum, duyurulur kaptaniçem

ben listeden 72 de mezun olmayı düşünüyorum. Ama benim en baştan nihai hedefim 68 idi onu revize ettim biraz önce tam sana yazarken, indirime gittim gönlümün derinliklerinde 64 yatıyor
Ahh ahhh benim de 65 yatıyr güzelimdee çok zorr çokkkkk yanii benim içinnn

bu sabah bende 6 da kalktım.
uzunnnn süredir ilk defa sabah çay demledim.güzel bi kahvaltı hazırladım.tabi gece halı saha fatihi uyanamadı benim çocuklar erken kalkar 7 bucukta hepsi döküldü.beraber kahvaltı yaptık.
ben masadan kalkarken beyefendi teşrif etti.
acayip trip atasım var.

Daktırımmm canım afiyet olsunn yarasın kilo olmasınn tripcan olcan çıkcan kız sonunda

saydin78 papatyamm gel senle şu kabakkk çorbası yapalım bu hafta içelim güzelleşelimmm
Bitanem birlikte yapmayı çok isterdim de bu hafta hastaneye gidicem babam ve kendim için düzenli yapamam sanırım tatlım. Bu hafta en azından Aebenimin 4 günlük listesini yapayım diyorum ama bakalım kısmet olursa o da

Eee o zamann abenciğim listesini yapalım ortiş olalımm kızz

Günaydın hepimize kızlar maşallah çpk güzel kilolar verilmiş Can'ım vorones seni de tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kilom
Geçen hafta 59.7
Bu hafta 59.3
Fark 400 gr

Küsüratlardan tamamen kurtulmak istedim ama malum spor çok az olunca beklemiyordum Zaten buna şükür. Şimdi korumaya mı geçiyoruz kaptanım Ausencia benim de planım senin gibi Ramazan bittiğinde 58 olacak şekilde yavaş yavaş verip aynı zamanda vücudu bu forma alıştırmak inşallah beceririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…