Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dünki menümle başlayım kilo bildirimin evvelinde . Elimden geleni yaptım ama 9 da yenen ve korbon bulunan bi akşam yemegindende artı çıkmadan kurtulamadım tabiki . Neyse sağlık olsun haftaya yatırım olmuş oldu
Ama hedefim bu hafta 68 leri yazmadan 67 leri görmekti dün akşam yemegi olmasada görecektin sanırım .
Neyse cuma dedim hemen geliyor .

Sabah
Yumurtalı kahvaltım yazmıştım .
Öğlende
tavuklu salata
Akşam
1 kp çorba
1 içli köfte
3 yaprak sarma
Bol yeşilikle 4 etsiz ev yapımı çiğ köfte .
1 servis kaşıgıda etli patlıcan .

Tatlıyıda sonra servis yaptı önünde bi çatal sldım arkadaş mutfaga gidince kızların tabagına boşattım
Biliyorsunuz ısrar kıyamet anca bu kadarla kurtardım .

Kilo bildirimim

Geçen hafta 69,8
Bu hafta 68.9
Fark 900 gr .

Dünki kilom 68 di bi akşam yemegi 1 kiloya maloldu yani neyse yarına iner çogu .

Ha birde bugun günüm var

Dogum günü birde evlilik gununu hatirlar...onun disindaki hergunu para tuzagi olarak görür..ozellikle sevgililer gününe cok kizar sinirlenir ...hahabende alistim...

Al ortak bir özellik daha eşlerde :)))

Afiyet olsun kahvaltı için ..daha nasıl olsa cuma diye çok yüklenme :))
Kilo için tebrikler.
Haftaya 68 e uçarız bence

Gunaydinnnnnnn
74.9 u gördüm kaçırdım 75.0 kilo sanırım 76 ydi geçen hafta

Canım sana da kocaman tenrikler pon ponlar gelsinnnn
Liste sende işe yaradı demek ... her hafta 1 1 gitseeee ...woooow

Canım benim ... sende büyük hedef olmamalı zaten .Kilo az . Büyük hedef ancak şok diyetle gelir o da geldiği gibi gider.
200 300 yeter ...ben 53.4 ü yazdım listeye :)) en az olan makbuldur

Heeeee sabite takılmışsın okudum ...
Pek sevdin sen bu 58 i ... davudu yolluyorum haberin ola

Canım sabah telaşı geçmiş olsun demeyi unuttum ...
Ve bebekli eve gitme .
Su çiçeği bu yeni doğmuş bebeğe geçmesin .
Otur oturduğun yerde:))))

günayınlar
kilo bildiriyorum
geçen hafta 60,8
bu hafta 60,1
giden 700 gr
çok şükür haftaya 60 tan kurtuluyorum.

Günaydın fuşyalı güzel

Tebrikler gelsin sana da haftaya daha çok pon pon sallayalım ....50 leri kutlayacağız ne de olsa ... artık 59 mu kutlarızzzzzz 58 miii bilemem

Canım adapte olamadım henüz.
Ortada bir emek yok bu hafta ...o yüzden hiç üzülme ...hani diyet yapsan kilo alsan tamam da.
Daha başlamadın ki ...
Amaaaaaaaaaaa
Bugün itibarıyla düzenli menülerini bekliyorum sarı papatyam

günaydın hayırlı cumalar

kilo bildirimim
geçen hafta 66.5 kg
bu hafta 64.8 kg
fark 1,7 kg
% 2,56

Kız dur pon ponları bitiridinnn ... arkadaşlarına kalmadı neyse depodan getirdim ben ..
Tebrikler canım yaaaa ...

Muhteşem sonuççççç

canım ben ıkına ıkına ıkına aaaaa, ha böyle bazende bu şekil anca 400-600 gr verebiliyorum .. Seni kocaman tebrik ederim Sen ne zaman 60 lara indin maşallah

Sağol kaptanım dediğin gibi sanırım rakam ufaldıkça azalması zor oluyor

çok geçmiş olsun. bence hastayken gitme, iyileşsinler öyle git kuzum 3 çocukla zor olur.

Cumaları da hep erken kaldırıyor kızım beni, şööle 10' a kadar yatsa anası eccük daha eksi çıksa dimi ama

İlk bildirim yine benden
geçen hafta : 75.4
Bu hafta : 74.9
Giden / Fark : 500 Gr.
Yüzde : 0,66

tebrikler canım

wuuuuu tebrikler canım

tebrikler canım

Gunaydinnnnnnn
74.9 u gördüm kaçırdım 75.0 kilo sanırım 76 ydi geçen hafta
tebrikler canım
günayınlar
kilo bildiriyorum
geçen hafta 60,8
bu hafta 60,1
giden 700 gr
çok şükür haftaya 60 tan kurtuluyorum.
tebrikler canım
haftaya toparlarsın saydinim, üzülme canım
Daha ne olsun tebrik ederim canımcım

teşekkür ederim canım, bu kilo çok motive etti doğrusu

Wawww rakibem cok sevindim tebriklerrrr gelsin sana kocaman

tebrikler canım

hasta bebekle helede su çiçeği olmuş bence bir yere gtme canım hem sana hem gittiğin yere yazık.
Yeni doğan bebeklerde su çiçeği, Yeni doğan bebeklerde su çiçeği bebeğe henüz su çiçeği aşısı yapılmadığı için çok daha ağır ve tehlikeli bir süreç teşkil etmektedir. Su çiçeği son derece bulaşıcı ve ateşli bir hastalık türüdür. Yeni doğan bebekler dahil olmak üzere her yaştan bireyde su çiçeği görülebilir çünkü su çiçeği bulaşıcı viral bir enfeksiyondur. Su çiçeği varisella zoster adında bir virüstür ve bu virüs bebeklerde yetişkin insanlara göre vücutta daha çok ateşe sebep olmaktadır. Bebeklerde ateşli hastalıklara çok dikkat edilmelidir. Yeni doğan bebeklerde su çiçeği virüsü taşıyan bireylerden olabildiğince uzak tutmak yapılabilecek en doğru davranıştır. Bunun sebebi hem hastalığın bulaşıcı olması hemde varisella zoster yani su çiçeği virüsü havada 1-2 saat canlı kalabilen ve hızla çoğalan bir virüs olmasıdır. Yeni doğan bebeğinize su çiçeği virüsü hapşırma ve öksürme yoluyla veya havaya dağılan virüsü soluma yoluyla bulaşabilir. Bu durumdan dolayı su çiçeği geçiren hasta yeni doğan bebeğin odasına bile girmemelidir çünkü bebek henüz aşı olmamıştır. Bebeğin su çiçeği geçirmesi tehlikeli durumlara yol açabilir. Su çiçeği aşısı bebeklerde 1 yaşından sonra yapılmaktadır. Su çiçeğinin vücuttaki kuluçka süresi 15-16 gündür. Su çiçeğinde vücutta oluşan döküntüler yani kırmızı içi su dolu kabarcıklar bebeğin iç organlarında da belirecektir.

ceee diyip kaçıyordun baktın bura şenlikli amann sabahlar olmasın...

Benimki de kalkmadi daha, Oysaki cay hazir :))
Benim kiz uyumuyor, oynuyor şimdi tvde favori cizgilfim i var ona bakiyor. Birazdan uykusu gelir, belki bnde onunla yatarim :)
şery cin sen tanıdıgım kadarıyla özenli bi annesin lütfen 2 yaş öncesi bebeğini tvde uzak tut.ne olursa olsun ağlasın yırtınsın daha iyi.

@Lunya
Ausencia

geçen hafta: 75.5
Bu hafta: 74.9
Fark: 600 gr

Betülümmmmmm nasıl sevindim yaaaa

Gittti o kakneeeeem piiissssss 75

600 ler güzel di miii ? bak çok bişey beklemiyorum senden 1 ler 2 lerrrr 600 lerde kal yeter

Tekrar tebrikler güzel yüzlüm ... bu haftada sakın cozutma

canım ben ıkına ıkına ıkına aaaaa, ha böyle bazende bu şekil anca 400-600 gr verebiliyorum .. Seni kocaman tebrik ederim Sen ne zaman 60 lara indin maşallah
3 haftadır yerinde saydım 69 ları mesken edindim betüşüm .
Bu hafta haftasonundan itibaren işi sıkıtuttum günüm sohbetim yoktu
Bazan bünye iyi atıyor bazanda ne yapsan gitmiyor bu dönem neye göre bi önu çözemedim 25 yıllık diyet hayatımda

Yok ausum yaparmıyım hiç.zaten akşama dogum günündeyim.ah bi şu 4günü eksiyle atlasam var ya ...şimdi arkadaşla kızımı dışarı cıkıcaz onlar oynarken ben de yürüyüş yaparım artıkın...önemli olan bundan sonrası zaten...

ayyy 74.9 a nasıl takmışssam resmen 74.9 oldum en sonundaaaaaa ... Birbirimizi çok beklettik çok yorduk o yuzden inşallah EN KISA ZAMANDA birbirimizi - yönde ebediyen terk ederiz

İnşallah tatlım yaaaa ... sen yine de birden bağları koparmayı hedefleme o zaman stres oluyorsun .. Haftaya şöyle 74.2 mesela bal kaymak oluuuur .
Sonra basarız tekmeyi

bende bildirim yapayım.
kabakla 1.6 verdim ama 1 kilo artıydım başladığımda yani yansıyan 600 gr
gecen hafta 72.7
bu hafta 72.1
fark 600 gr

Woooooooow daktırım güzellliğiiimmmm 1600 heee .... neymiş bu kabak ... kabak kemanenin 1.si sen oldun belli oldu
Ama o artı 1 ne ara geldiydi

Tebrikler tatlım sende kaknem kiloları kırdın artık ... o 69 buraya geleceeeeek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…