Dogum günü birde evlilik gununu hatirlar...onun disindaki hergunu para tuzagi olarak görür..ozellikle sevgililer gününe cok kizar sinirlenir ...hahabende alistim...
Günaydınlar efenim...
Ausencia ilkinde öyle laylaylom yapıyordum ikincide shake kullanıyordum o yüzden tam bilemiyorum nasıl oldugunu
@Ahu060812 ahuç bende erkenden çıkar.Damlada bir hafta önceden öyrenmiştim
Gelelim kilomaaaaa:
Geçen cuma 70.3
Pazartesi:71.3
Bu cuma :69.5
Farka:800
Kahvaltıya hücuuuum...geberiyorummmm...
Gunaydinnnnnnn
74.9 u gördüm kaçırdım 75.0 kilo sanırım 76 ydi geçen hafta
Günaydın kaptanım menülerim stabil harekete geçirecek bir şey lazım(kabak çorbası gibi)sanırım ondan oluyor bu sabah tartıldım 53.5 geldim sonra tekrar çıktım 53.4 geldim
Dün akşam arkadaşıma yardıma gittim 3 saat boyunca dolapları indir kaldır poşetle kolile derken bayağı pertim çıktı uyuduğumda 12 buçuk falandı sabah tartılırken de bayağı şişlik hissettim yorgunluk ve uykusuzluk çok etkiledi ama başka türlü de içim rahat etmezdiGeçen sene de bu rakamlarda 50 ye düşene kadar uğraşmıştım 2 haftada bir anca oynuyordu ama ne olursa olsun 2 hafta içinde 52.9 bile olsa o rakamı göreceğim inşallah Daha fazla boşlukta spora zaman ayırmalıyım en ufacık kaçamak yok başka türlü sarsamam
veroo hayırlı olsun,inşallah bir kızın olur tabiki hayırlısıyla,rabbim sendeki sevinci isteyen herkese nasip etsin,kimseye aratmasın (amin)
günaydın kaptanım
ben tam pon ponumu tutuyodum düşürdüm peşinden de koşamadım
Teşekkür ederim canımmmm, inşallah devamm. yol uzun çünkü :)
Ada açık açık yazdığın iyi oldu inan, aklım orda ama gitsem nasıl olacak bilemediğim için karar veremiyorum. 60lara çok sevindim bu arada
Sağol canımm
Dilek abla haftada 1 kilo çok iyiii, tebrik ederim
günayınlar
kilo bildiriyorum
geçen hafta 60,8
bu hafta 60,1
giden 700 gr
çok şükür haftaya 60 tan kurtuluyorum.
Kilo veren tüm şekerlerimi tebrik ederim. Bende bugün durumlar hiç iç açıcı değil
Geçen Hafta: 63,8
Bu Hafta: 64,8
Fark: -1 kg.
Yüzde: 1,57
Regl haftasıydı bu hafta, oldu bitti onun etkisi de var ama maalesef bu hafta kötüydü menülerimhaftaya inşallah daha güzel olacak Ausencia
günaydın hayırlı cumalar
kilo bildirimim
geçen hafta 66.5 kg
bu hafta 64.8 kg
fark 1,7 kg
% 2,56
canım ben ıkına ıkına ıkına aaaaa, ha böyleDünki menümle başlayım kilo bildirimin evvelinde . Elimden geleni yaptım ama 9 da yenen ve korbon bulunan bi akşam yemegindende artı çıkmadan kurtulamadım tabiki . Neyse sağlık olsun haftaya yatırım olmuş oldu
Ama hedefim bu hafta 68 leri yazmadan 67 leri görmekti dün akşam yemegi olmasada görecektin sanırım .
Neyse cuma dedim hemen geliyor.
Sabah
Yumurtalı kahvaltım yazmıştım .
Öğlende
tavuklu salata
Akşam
1 kp çorba
1 içli köfte
3 yaprak sarma
Bol yeşilikle 4 etsiz ev yapımı çiğ köfte .
1 servis kaşıgıda etli patlıcan .
Tatlıyıda sonra servis yaptı önünde bi çatal sldım arkadaş mutfaga gidince kızların tabagına boşattım
Biliyorsunuz ısrar kıyamet anca bu kadarla kurtardım .
Kilo bildirimim
Geçen hafta 69,8
Bu hafta 68.9
Fark 900 gr .
Dünki kilom 68 di bi akşam yemegi 1 kiloya maloldu yanineyse yarına iner çogu .
Ha birde bugun günüm var
Inşallah toparlarım canım ♡ ♡İnşallah bu hafta toparlarsın artıyı verirsin eksiye bile çevirirsin canım
Sağol kaptanım dediğin gibi sanırım rakam ufaldıkça azalması zor oluyorAl ortak bir özellik daha eşlerde :)))
Afiyet olsun kahvaltı için ..daha nasıl olsa cuma diye çok yüklenme :))
Kilo için tebrikler.
Haftaya 68 e uçarız bence
Canım sana da kocaman tenrikler pon ponlar gelsinnnn
Liste sende işe yaradı demek ... her hafta 1 1 gitseeee ...woooow
Canım benim ... sende büyük hedef olmamalı zaten .Kilo az . Büyük hedef ancak şok diyetle gelir o da geldiği gibi gider.
200 300 yeter ...ben 53.4 ü yazdım listeye :)) en az olan makbuldur
Heeeee sabite takılmışsın okudum ...
Pek sevdin sen bu 58 i ... davudu yolluyorum haberin ola
Canım sabah telaşı geçmiş olsun demeyi unuttum ...
Ve bebekli eve gitme .
Su çiçeği bu yeni doğmuş bebeğe geçmesin .
Otur oturduğun yerde:))))
Günaydın fuşyalı güzel
Tebrikler gelsin sana dahaftaya daha çok pon pon sallayalım ....50 leri kutlayacağız ne de olsa ... artık 59 mu kutlarızzzzzz 58 miii bilemem
Canım adapte olamadım henüz.
Ortada bir emek yok bu hafta ...o yüzden hiç üzülme ...hani diyet yapsan kilo alsan tamam da.
Daha başlamadın ki ...
Amaaaaaaaaaaa
Bugün itibarıyla düzenli menülerini bekliyorum sarı papatyam
Kız dur pon ponları bitiridinnn ... arkadaşlarına kalmadıneyse depodan getirdim ben ..
Tebrikler canım yaaaa ...
Muhteşem sonuççççç
çok geçmiş olsun. bence hastayken gitme, iyileşsinler öyle git kuzum 3 çocukla zor olur.Hayırlı sabahlar hanımlar, benim bebek de su çiçeği geçiriyor. Ablasından bulaşmış. Zaten hastaydı. Hava veriyorduk. Bir de diş çıkardı tam oldu :) dualarınızı bekleriz.
Şimdi bir de şöyle bir durum var. Kızkardeşim doğum yaptı ya. Ona gitmek istemiştik, ama büyük kızımdan yeni doğan bebeğe bulaşmasın diye gitmemiştik.
Bugün de eğer benim küçük hasta olmasaydı öğleden sonra yola çıkıp haftasonu nu Ankarada geçirecektik.
Kızkardeşim gel abla artık bulaşırsa da bulaşsın dedi ama şimdi karar veremiyorum yol uzun 3 çocukla zor oluyor. Bi de bebek extra huzursuz olursa diye korkuyorum. Kızkardeşimin de bebekle beraber 2 çocuğu var. Onlara geçerse de üzülürüm. Bilemedim ne yapsam
Cumaları da hep erken kaldırıyor kızım beni, şööle 10' a kadar yatsa anası eccük daha eksi çıksa dimi ama
İlk bildirim yine benden
geçen hafta : 75.4
Bu hafta : 74.9
Giden / Fark : 500 Gr.
Yüzde : 0,66
Biraz daha bekleyebilsem daha iyi olurdu belki ama çok iyi yine de
Geçen hafta 102.3
Bu hafta 99.6
Fark 2.7 kilo
Yüzde 2.63
9lu sayıları gördüğüm için çoook mutluyum. İnşallah öncelikli hedefim 98 sonra da 8li sayılar. Allah teala hedefe ulaşmayı nasip etsin inşallah bana, kızkardeşime ve sizlere. Ponpon yok benim telefonda yapamıyorum
@Ausencia kaptanımmm =)
tebrikler canımGünaydınlar efenim...
Ausencia ilkinde öyle laylaylom yapıyordum ikincide shake kullanıyordum o yüzden tam bilemiyorum nasıl oldugunu
@Ahu060812 ahuç bende erkenden çıkar.Damlada bir hafta önceden öyrenmiştim
Gelelim kilomaaaaa:
Geçen cuma 70.3
Pazartesi:71.3
Bu cuma :69.5
Farka:800
Kahvaltıya hücuuuum...geberiyorummmm...
tebrikler canımGunaydinnnnnnn
74.9 u gördüm kaçırdım 75.0 kilo sanırım 76 ydi geçen hafta
tebrikler canımgünayınlar
kilo bildiriyorum
geçen hafta 60,8
bu hafta 60,1
giden 700 gr
çok şükür haftaya 60 tan kurtuluyorum.
haftaya toparlarsın saydinim, üzülme canımKilo veren tüm şekerlerimi tebrik ederim. Bende bugün durumlar hiç iç açıcı değil
Geçen Hafta: 63,8
Bu Hafta: 64,8
Fark: -1 kg.
Yüzde: 1,57
Regl haftasıydı bu hafta, oldu bitti onun etkisi de var ama maalesef bu hafta kötüydü menülerimhaftaya inşallah daha güzel olacak Ausencia
Daha ne olsun tebrik ederim canımcım
Wawww rakibem cok sevindim tebriklerrrr gelsin sana kocaman
hasta bebekle helede su çiçeği olmuş bence bir yere gtme canım hem sana hem gittiğin yere yazık.Hayırlı sabahlar hanımlar, benim bebek de su çiçeği geçiriyor. Ablasından bulaşmış. Zaten hastaydı. Hava veriyorduk. Bir de diş çıkardı tam oldu :) dualarınızı bekleriz.
Şimdi bir de şöyle bir durum var. Kızkardeşim doğum yaptı ya. Ona gitmek istemiştik, ama büyük kızımdan yeni doğan bebeğe bulaşmasın diye gitmemiştik.
Bugün de eğer benim küçük hasta olmasaydı öğleden sonra yola çıkıp haftasonu nu Ankarada geçirecektik.
Kızkardeşim gel abla artık bulaşırsa da bulaşsın dedi ama şimdi karar veremiyorum yol uzun 3 çocukla zor oluyor. Bi de bebek extra huzursuz olursa diye korkuyorum. Kızkardeşimin de bebekle beraber 2 çocuğu var. Onlara geçerse de üzülürüm. Bilemedim ne yapsam
ceee diyip kaçıyordun baktın bura şenlikli amann sabahlar olmasın...Kizlar sayenizde hamilelik öncesi kiloma.ramak.kaldi.
2.9 kg sonrasi tamamdir.
Ana yetmez !
O 65 gelecek.
Sayenizde çoğu gitti, azikaldi.
Iyi ki buraya gelmisim, iyiki.ceneniz düşük topigi üst siralarda.gördüm o gün geldim 7. Takima musalat oldum
Sayenizde evde siyirmaktan, yalnizliktan kurtuldum.
Sevilyorsunuz hadiiii iysiziniz
şery cin sen tanıdıgım kadarıyla özenli bi annesin lütfen 2 yaş öncesi bebeğini tvde uzak tut.ne olursa olsun ağlasın yırtınsın daha iyi.Benimki de kalkmadi daha, Oysaki cay hazir :))
Benim kiz uyumuyor, oynuyor şimdi tvde favori cizgilfim i var ona bakiyor. Birazdan uykusu gelir, belki bnde onunla yatarim :)
günaydın hayırlı cumalar
kilo bildirimim
geçen hafta 66.5 kg
bu hafta 64.8 kg
fark 1,7 kg
% 2,56
3 haftadır yerinde saydım 69 ları mesken edindim betüşüm .canım ben ıkına ıkına ıkına aaaaa, ha böylebazende bu şekil anca 400-600 gr verebiliyorum .. Seni kocaman tebrik ederim Sen ne zaman 60 lara indin maşallah
Yok ausum yaparmıyım hiç.zaten akşama dogum günündeyim.ah bi şu 4günü eksiyle atlasam var ya ...şimdi arkadaşla kızımı dışarı cıkıcaz onlar oynarken ben de yürüyüş yaparım artıkın...önemli olan bundan sonrası zaten...Al ortak bir özellik daha eşlerde :)))
Afiyet olsun kahvaltı için ..daha nasıl olsa cuma diye çok yüklenme :))
Kilo için tebrikler.
Haftaya 68 e uçarız bence
Canım sana da kocaman tenrikler pon ponlar gelsinnnn
Liste sende işe yaradı demek ... her hafta 1 1 gitseeee ...woooow
Canım benim ... sende büyük hedef olmamalı zaten .Kilo az . Büyük hedef ancak şok diyetle gelir o da geldiği gibi gider.
200 300 yeter ...ben 53.4 ü yazdım listeye :)) en az olan makbuldur
Heeeee sabite takılmışsın okudum ...
Pek sevdin sen bu 58 i ... davudu yolluyorum haberin ola
Canım sabah telaşı geçmiş olsun demeyi unuttum ...
Ve bebekli eve gitme .
Su çiçeği bu yeni doğmuş bebeğe geçmesin .
Otur oturduğun yerde:))))
Günaydın fuşyalı güzel
Tebrikler gelsin sana dahaftaya daha çok pon pon sallayalım ....50 leri kutlayacağız ne de olsa ... artık 59 mu kutlarızzzzzz 58 miii bilemem
Canım adapte olamadım henüz.
Ortada bir emek yok bu hafta ...o yüzden hiç üzülme ...hani diyet yapsan kilo alsan tamam da.
Daha başlamadın ki ...
Amaaaaaaaaaaa
Bugün itibarıyla düzenli menülerini bekliyorum sarı papatyam
Kız dur pon ponları bitiridinnn ... arkadaşlarına kalmadıneyse depodan getirdim ben ..
Tebrikler canım yaaaa ...
Muhteşem sonuççççç
ayyy 74.9 a nasıl takmışssam resmen 74.9 oldum en sonundaaaaaa ... Birbirimizi çok beklettik çok yorduk o yuzden inşallah EN KISA ZAMANDA birbirimizi - yönde ebediyen terk ederiz
bende bildirim yapayım.
kabakla 1.6 verdim ama 1 kilo artıydım başladığımda yani yansıyan 600 gr
gecen hafta 72.7
bu hafta 72.1
fark 600 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?