Olur valla kuzum, pazartesi başlıyoruz o haldeEee o zamann abenciğim listesini yapalım ortiş olalımm kızz
bende bildirim yapayım.
kabakla 1.6 verdim ama 1 kilo artıydım başladığımda yani yansıyan 600 gr
gecen hafta 72.7
bu hafta 72.1
fark 600 gr
tebrikler az kaldıııı 6lara hadiiii ha gayrettttbende bildirim yapayım.
gecen hafta 72.7
bu hafta 72.1
fark 600 gr
Hemen bizim eski stadı bize tahsis ediyorummm kopmayaa haydennhaydi hepimize gelsin o halde Betül'üm. Kopuyoruz hep beraber haydi
Evet kuzum bizi bu çekirdek bu hale getiriyorsaydin78 canım öncelikle evde cıs bulundurma sizde oluyor sanırım ve akşamları tüketiyorsunuz.
Günaydınn canımmm güzel sonuçtur inşallahh ponponları hazırlıyım mııGünaydın ayyyyyy yazamadım bi türlü çok yogunnnnnnnnn
Hayal ettim ne coşuyoruz yaaaaHemen bizim eski stadı bize tahsis ediyorummm kopmayaa haydenn
dün sabittin bugün -800 ahhhh şu metalardan bende istiyorummmm maşallah tebrikler ıslıklarrrrGunayddinnn
Gecen hafta:73.5
Bu hafta:72.7
Fark:800 gram
geçmiş olsun canımGünaydın kizlar oğlumun gözleri mikrop kapmış açamıyo onu doktora götürüyorum
Kilom 60.5 kaptanım sana zahmet hesaplarmisin fırsatım olmayabilir yetişemem belkiAusencia teşekkür ederim şimdiden
tebrikler hülyamGunayddinnn
Günaydın hepimize kızlar maşallah çpk güzel kilolar verilmiş Can'ım @vorones seni de tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kilom
Geçen hafta 59.7
Bu hafta 59.3
Fark 400 gr
Küsüratlardan tamamen kurtulmak istedim ama malum spor çok az olunca beklemiyordum Zaten buna şükür. Şimdi korumaya mı geçiyoruz kaptanımAusencia benim de planım senin gibi Ramazan bittiğinde 58 olacak şekilde yavaş yavaş verip aynı zamanda vücudu bu forma alıştırmak inşallah beceririm
Tebrik ederim canlarGunayddinnn
Günaydın kizlar oğlumun gözleri mikrop kapmış açamıyo onu doktora götürüyorum
Kilom 60.5 kaptanım sana zahmet hesaplarmisin fırsatım olmayabilir yetişemem belkiAusencia teşekkür ederim şimdiden
Ausencia haftasonu kısır yidim,bide mayalı bişey beni bi şişirdi.nasılsa kabak diyeti yapacam diye saldım sanırım.sanki kime yapıyorsam kimi kandırıyorsam.
Yaniii dimiii dimii durdugumm kabahat
güzel menüler ve spor geliyor bu hafta Ausum♡♡♡ listede daha çok adapte olduğumu düşünüyorum, duyurulur kaptaniçem
Günaydın hepimize kızlar maşallah çpk güzel kilolar verilmiş Can'ım @vorones seni de tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kilom
Geçen hafta 59.7
Bu hafta 59.3
Fark 400 gr
Küsüratlardan tamamen kurtulmak istedim ama malum spor çok az olunca beklemiyordum Zaten buna şükür. Şimdi korumaya mı geçiyoruz kaptanımAusencia benim de planım senin gibi Ramazan bittiğinde 58 olacak şekilde yavaş yavaş verip aynı zamanda vücudu bu forma alıştırmak inşallah beceririm
Gunayddinnn
tebrikler canım çok yakınız kilo olarak boy bilmiyorum benimki 163Cumaları da hep erken kaldırıyor kızım beni, şööle 10' a kadar yatsa anası eccük daha eksi çıksa dimi ama
İlk bildirim yine benden
geçen hafta : 75.4
Bu hafta : 74.9
Giden / Fark : 500 Gr.
Yüzde : 0,66
üzüm en çok sana sevindim mikemmelBiraz daha bekleyebilsem daha iyi olurdu belki ama çok iyi yine de
Geçen hafta 102.3
Bu hafta 99.6
Fark 2.7 kilo
Yüzde 2.63
9lu sayıları gördüğüm için çoook mutluyum. İnşallah öncelikli hedefim 98 sonra da 8li sayılar. Allah teala hedefe ulaşmayı nasip etsin inşallah bana, kızkardeşime ve sizlere. Ponpon yok benim telefonda yapamıyorum
@Ausencia kaptanımmm =)
Hemen kurtulmuşsun 70 lerdenGünaydınlar efenim...
Ausencia ilkinde öyle laylaylom yapıyordum ikincide shake kullanıyordum o yüzden tam bilemiyorum nasıl oldugunu
@Ahu060812 ahuç bende erkenden çıkar.Damlada bir hafta önceden öyrenmiştim
Gelelim kilomaaaaa:
Geçen cuma 70.3
Pazartesi:71.3
Bu cuma :69.5
Farka:800
Kahvaltıya hücuuuum...geberiyorummmm...
adacimsagolasin bende pek emin değildim ama olduDiyetisyen ise yaradi canimmmm devam insallah
teşekkürler rrrTebrikler canım çok iyi
Artık gelsin 9 lar Rabbim bir daha göstermesin inşallah
Gelsin 6 lar 7 lere elveda
Çok iyi canım tebrik ederim
Begüş imalı esprili cuma cuma iyi geldi
tebrikler canımgünayınlar
kilo bildiriyorum
geçen hafta 60,8
bu hafta 60,1
giden 700 gr
çok şükür haftaya 60 tan kurtuluyorum.
Saydın ben de çok kötüydü m üç dört hafta şükür düzeldi devamı gelir inşallah moralini bozma birakmaKilo veren tüm şekerlerimi tebrik ederim. Bende bugün durumlar hiç iç açıcı değil
Geçen Hafta: 63,8
Bu Hafta: 64,8
Fark: -1 kg.
Yüzde: 1,57
Regl haftasıydı bu hafta, oldu bitti onun etkisi de var ama maalesef bu hafta kötüydü menülerimhaftaya inşallah daha güzel olacak Ausencia
tebrikler rrrrgünaydın hayırlı cumalar
kilo bildirimim
geçen hafta 66.5 kg
bu hafta 64.8 kg
fark 1,7 kg
% 2,56
maşallah canım
Tebrikler canımDünki menümle başlayım kilo bildirimin evvelinde . Elimden geleni yaptım ama 9 da yenen ve korbon bulunan bi akşam yemegindende artı çıkmadan kurtulamadım tabiki . Neyse sağlık olsun haftaya yatırım olmuş oldu
Ama hedefim bu hafta 68 leri yazmadan 67 leri görmekti dün akşam yemegi olmasada görecektin sanırım .
Neyse cuma dedim hemen geliyor.
Sabah
Yumurtalı kahvaltım yazmıştım .
Öğlende
tavuklu salata
Akşam
1 kp çorba
1 içli köfte
3 yaprak sarma
Bol yeşilikle 4 etsiz ev yapımı çiğ köfte .
1 servis kaşıgıda etli patlıcan .
Tatlıyıda sonra servis yaptı önünde bi çatal sldım arkadaş mutfaga gidince kızların tabagına boşattım
Biliyorsunuz ısrar kıyamet anca bu kadarla kurtardım .
Kilo bildirimim
Geçen hafta 69,8
Bu hafta 68.9
Fark 900 gr .
Dünki kilom 68 di bi akşam yemegi 1 kiloya maloldu yanineyse yarına iner çogu .
Ha birde bugun günüm var
supersinnnnnnnnbende bildirim yapayım.
gecen hafta 72.7
bu hafta 72.1
fark 600 gr
tebrikler canımmmmmmmmMutlu cumalarr canlarımm benden bir yarım ponpon
Geçen Hafta 84,0
Bu hafta 83,6
Giden 0,40
Yüzde 0,48
Sporum 440 dakika
güzel menüler güzel sonuç tebriklerGünaydın hepimize kızlar maşallah çpk güzel kilolar verilmiş Can'ım @vorones seni de tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kilom
Geçen hafta 59.7
Bu hafta 59.3
Fark 400 gr
süper hadi gelsim 60 larGunayddinnn
bende olay 1.protein yemek..2 .akşamı erken yiyerek akşamda atıştırmamak..ne kadar başarılıyım dersen sadece perşembeleridün sabittin bugün -800 ahhhh şu metalardan bende istiyorummmm maşallah tebrikler ıslıklarrrr
Günaydın kizlar oğlumun gözleri mikrop kapmış açamıyo onu doktora götürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?