Hangisi ablam?Hepinizi tebrik ederim hanımlar yine çok güzel kilolar gitmiş
Aynura kız benim tahmin tutmuşmu ?
Betülümmmmmm nasıl sevindim yaaaa
Gittti o kakneeeeem piiissssss 75
600 ler güzel di miii ? bak çok bişey beklemiyorum senden 1 ler 2 lerrrr600 lerde kal yeter
Tekrar tebrikler güzel yüzlüm ... bu haftada sakın cozutma
Al ortak bir özellik daha eşlerde :)))
Afiyet olsun kahvaltı için ..daha nasıl olsa cuma diye çok yüklenme :))
Kilo için tebrikler.
Haftaya 68 e uçarız bence
Canım sana da kocaman tenrikler pon ponlar gelsinnnn
Liste sende işe yaradı demek ... her hafta 1 1 gitseeee ...woooow
Canım benim ... sende büyük hedef olmamalı zaten .Kilo az . Büyük hedef ancak şok diyetle gelir o da geldiği gibi gider.
200 300 yeter ...ben 53.4 ü yazdım listeye :)) en az olan makbuldur
Heeeee sabite takılmışsın okudum ...
Pek sevdin sen bu 58 i ... davudu yolluyorum haberin ola
Canım sabah telaşı geçmiş olsun demeyi unuttum ...
Ve bebekli eve gitme .
Su çiçeği bu yeni doğmuş bebeğe geçmesin .
Otur oturduğun yerde:))))
Günaydın fuşyalı güzel
Tebrikler gelsin sana dahaftaya daha çok pon pon sallayalım ....50 leri kutlayacağız ne de olsa ... artık 59 mu kutlarızzzzzz 58 miii bilemem
Canım adapte olamadım henüz.
Ortada bir emek yok bu hafta ...o yüzden hiç üzülme ...hani diyet yapsan kilo alsan tamam da.
Daha başlamadın ki ...
Amaaaaaaaaaaa
Bugün itibarıyla düzenli menülerini bekliyorum sarı papatyam
Kız dur pon ponları bitiridinnn ... arkadaşlarına kalmadıneyse depodan getirdim ben ..
Tebrikler canım yaaaa ...
Muhteşem sonuççççç
Bugunki kilon konusundaHangisi ablam?
Ben de tam bal kaymak diyordumİnşallah tatlım yaaaa ... sen yine de birden bağları koparmayı hedefleme o zaman stres oluyorsun .. Haftaya şöyle 74.2 mesela bal kaymak oluuuur .
.Sonra basarız tekmeyi
Hayırlı sabahlar hanımlar, benim bebek de su çiçeği geçiriyor. Ablasından bulaşmış. Zaten hastaydı. Hava veriyorduk. Bir de diş çıkardı tam oldu :) dualarınızı bekleriz.
Şimdi bir de şöyle bir durum var. Kızkardeşim doğum yaptı ya. Ona gitmek istemiştik, ama büyük kızımdan yeni doğan bebeğe bulaşmasın diye gitmemiştik.
Bugün de eğer benim küçük hasta olmasaydı öğleden sonra yola çıkıp haftasonu nu Ankarada geçirecektik.
Kızkardeşim gel abla artık bulaşırsa da bulaşsın dedi ama şimdi karar veremiyorum yol uzun 3 çocukla zor oluyor. Bi de bebek extra huzursuz olursa diye korkuyorum. Kızkardeşimin de bebekle beraber 2 çocuğu var. Onlara geçerse de üzülürüm. Bilemedim ne yapsam
İnsanın morali iyi oluyorçok geçmiş olsun. bence hastayken gitme, iyileşsinler öyle git kuzum 3 çocukla zor olur.
tebrikler canım
wuuuuu tebrikler canım
tebrikler canım
tebrikler canım
tebrikler canım
haftaya toparlarsın saydinim, üzülme canım
teşekkür ederim canım, bu kilo çok motive etti doğrusu
tebrikler canım
Mutlu cumalarr canlarımm benden bir yarım ponpon
Geçen Hafta 84,0
Bu hafta 83,6
Giden 0,40
Yüzde 0,48
Sporum 440 dakika
Yok ausum yaparmıyım hiç.zaten akşama dogum günündeyim.ah bi şu 4günü eksiyle atlasam var ya ...şimdi arkadaşla kızımı dışarı cıkıcaz onlar oynarken ben de yürüyüş yaparım artıkın...önemli olan bundan sonrası zaten...
ay evetttttbetül 600 grla pişti olmuşuz.
Benim gibisin bende söyleyince yapamıyorum zamanım yok ve senin gibi spor yapamazsam yerimde sayıyorum bünye az yemeye zaten alışmışspor yapamıyorum ben o yüzden,yediklerimlede anca koruyorum
şimdi bu akşam iş çıkışı hasta ziyaretine gitcez sonra yine misafirim var
yarında önce işe gelicem iş çıkışı anneme geçicem çünkü kardişim geliyo
yani bahanem oluyolar ama gerçekten spor yapcak vakit bulamadım ne zamandır
artık sporun s sini ağzıma almıycam bahsi geçtikçe yapamıyorum
hu huuuuu
Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
us dediğin gibi oldu, son gün golllllllllllllllllllllll
Ay vallahi her hafta verdiğim 400 gr dan olacam diye ödüm kopuyordu.. Akşamdan içtim 2 form çay, gece 3 te kalktım yedim 2 kayısılı komposto, sabah namazı zor kıldımkoştum wc ye
Geçen hafta: 75.5
Pazartesi: 75.2
Salı: 75.7
Çarşamba: 75.5
Perşembe: 75.7
Cuma:
Dünki menümle başlayım kilo bildirimin evvelinde . Elimden geleni yaptım ama 9 da yenen ve korbon bulunan bi akşam yemegindende artı çıkmadan kurtulamadım tabiki . Neyse sağlık olsun haftaya yatırım olmuş oldu
Ama hedefim bu hafta 68 leri yazmadan 67 leri görmekti dün akşam yemegi olmasada görecektin sanırım .
Neyse cuma dedim hemen geliyor.
Sabah
Yumurtalı kahvaltım yazmıştım .
Öğlende
tavuklu salata
Akşam
1 kp çorba
1 içli köfte
3 yaprak sarma
Bol yeşilikle 4 etsiz ev yapımı çiğ köfte .
1 servis kaşıgıda etli patlıcan .
Tatlıyıda sonra servis yaptı önünde bi çatal sldım arkadaş mutfaga gidince kızların tabagına boşattım
Biliyorsunuz ısrar kıyamet anca bu kadarla kurtardım .
Kilo bildirimim
Geçen hafta 69,8
Bu hafta 68.9
Fark 900 gr .
Dünki kilom 68 di bi akşam yemegi 1 kiloya maloldu yanineyse yarına iner çogu .
Ha birde bugun günüm var
bende bildirim yapayım.
kabakla 1.6 verdim ama 1 kilo artıydım başladığımda yani yansıyan 600 gr
gecen hafta 72.7
bu hafta 72.1
fark 600 gr
Mutlu cumalarr canlarımm benden bir yarım ponpon
Geçen Hafta 84,0
Bu hafta 83,6
Giden 0,40
Yüzde 0,48
Sporum 440 dakika
Insallah Saraycam ♡♡♡çok geçmiş olsun. bence hastayken gitme, iyileşsinler öyle git kuzum 3 çocukla zor olur.
tebrikler canım
wuuuuu tebrikler canım
tebrikler canım
tebrikler canım
tebrikler canım
haftaya toparlarsın saydinim, üzülme canım
teşekkür ederim canım, bu kilo çok motive etti doğrusu
tebrikler canım
Ayy o kasvetli günlerin ardından sıkı bir kahvaltı yaptım.... ve bir çay kaşığı bal, bir çay kaşığı kaymak, bir çay kaşığı tereyağ yedim ama bu sabaha özeldi..
Bu tren 1,5 aydır rayda kaptanım, 0 64 görünmeden raylar yerinden çıkmayacak bi izniALLAH
hakkın ödenmez
ve kıslar can kıslar
Ben de tam bal kaymak diyordum
biz de dün onu konuştuk daktırımla... Yani bu hafta tuhaf bir haftaydı3 haftadır yerinde saydım 69 ları mesken edindim betüşüm .
Bu hafta haftasonundan itibaren işi sıkıtuttum günüm sohbetim yoktu
Bazan bünye iyi atıyor bazanda ne yapsan gitmiyor bu dönem neye göre bi önu çözemedim 25 yıllık diyet hayatımda
Saydınım bu hafta yeni başladım say canımInsallah Saraycam ♡♡♡tebrik ediyorum canım süper gitmiş, kilodaş olmuşuz seninle
Geçenn haftaa tatlım şu kabagın mucizesi idiii vallahi çok ta lezizdii bu haftada yapayım bari gene güzelimmSana çeyrek yeter ....hadi hadi kıyamadım al bi dane
Senden bu hafta uçuşşşşşş bekliyorummm , karpuzda çatlamıyor atıkyap şu kabağı .... daktırımın bünye bile 1600 verdiyse ...senink kesin 2.5 verir
Hadi bakalım ...
Şimdi ilk haftanın pasını kirini ödemi şişini attık .
Artık yolumuz sağlam olmalı .
Hem istikrarla böyle 1 er kiloya yakın ...1 kilo giderse ...ahanda liste orda
Geçenn haftaa tatlım şu kabagın mucizesi idiii vallahi çok ta lezizdii bu haftada yapayım bari gene güzelimm
Evet Aebenim moral bozmak yokSaydınım bu hafta yeni başladım say canımsakın moralini bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?