Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy o kasvetli günlerin ardından sıkı bir kahvaltı yaptım.... ve bir çay kaşığı bal, bir çay kaşığı kaymak, bir çay kaşığı tereyağ yedim ama bu sabaha özeldi..
Bu tren 1,5 aydır rayda kaptanım, 0 64 görünmeden raylar yerinden çıkmayacak bi izniALLAH

hakkın ödenmez

ve kıslar can kıslar

Hem kızın hemde ordakilerin bebekler için gitme bence bu tür rahatsızlıklar başak hastalıklara çevirebilir bebeğin dinlensin kardeşin şimdi duygusal o düşünemez haliyle abla olarak iş sana düşüyor

İnsanın morali iyi oluyor

Mutlu cumalarr canlarımm benden bir yarım ponpon
Geçen Hafta 84,0
Bu hafta 83,6
Giden 0,40
Yüzde 0,48
Sporum 440 dakika

Sana çeyrek yeter .... hadi hadi kıyamadım al bi dane

Senden bu hafta uçuşşşşşş bekliyorummm , karpuzda çatlamıyor atık yap şu kabağı .... daktırımın bünye bile 1600 verdiyse ...senink kesin 2.5 verir

Hadi bakalım ...
Şimdi ilk haftanın pasını kirini ödemi şişini attık .
Artık yolumuz sağlam olmalı .
Hem istikrarla böyle 1 er kiloya yakın ...1 kilo giderse ...ahanda liste orda

betül 600 grla pişti olmuşuz.
ay evettttt Bu hafta değişik bir diyet uygulayacağım, çok hoşuma gitti, sevdiğim tarzdan, meyveli bakalım belki bununla daha iyi veririm. Yapanlar yağdan götürdüğünü söylüyor.

Benim gibisin bende söyleyince yapamıyorum zamanım yok ve senin gibi spor yapamazsam yerimde sayıyorum bünye az yemeye zaten alışmış

@Lunya
Ausencia

geçen hafta: 75.5
Bu hafta: 74.9
Fark: 600 gr

bende bildirim yapayım.
kabakla 1.6 verdim ama 1 kilo artıydım başladığımda yani yansıyan 600 gr
gecen hafta 72.7
bu hafta 72.1
fark 600 gr

Mutlu cumalarr canlarımm benden bir yarım ponpon
Geçen Hafta 84,0
Bu hafta 83,6
Giden 0,40
Yüzde 0,48
Sporum 440 dakika

Az çok sonuçta verilmiş vallahi hepinizi tebrik ederim

Insallah Saraycam ♡♡♡ tebrik ediyorum canım süper gitmiş, kilodaş olmuşuz seninle

Kıııız bi bekleyeydin daaaa ..... kaymak kaçıyor muyduuuuuu ?

Hadi inşallahhhhh betülüm ... inşallah da sen hedefi ne zaman 64 yaptın en son 72 diye revize ettik listede ?

O zaman mezun oluyordun ...

hakkın ödenmez

ve kıslar can kıslar

Varsa üzerinizde hakkım helal olsun pamuğummmm ...
Hepiniz kurtulun şu sizi sıkan kilolardan , birazda alma payı verelim ... benim plan bu

Ben de tam bal kaymak diyordum

Bende sopam nerdeeee diyordummm ki tam brdaymışşşşşş

biz de dün onu konuştuk daktırımla... Yani bu hafta tuhaf bir haftaydı Karnım yapışık gezdim ama tık yoktu hatta artılarda yüzdüm.. Dün gece 2 form basmasaydım vucuda bugün eksi çıkacağımı hiç sanmam

Geçenn haftaa tatlım şu kabagın mucizesi idiii vallahi çok ta lezizdii bu haftada yapayım bari gene güzelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…