Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

7 .takım guzelleerii. .Bugün pek hoş bi cuma. KiLo bildirm yapayimmm
geçen hafta 59.7
Bu hafta 58.9
Fark 800 Eki Görüntüle 1978686

Sana da kocaman tebrikler vero

Ne güzel ... 58 i gördün ...mezun oldunnn ...ve bebek haberi .. her şey güzel denk geldi ..

Şimdi uzat ayaklarını ... kaşarlı yumurtanı ye :)

herşey senin için sen mutlu ol diye kaptanımmmmmm ))

çook sağol açık söyleyeyim senden tırsmasaydımm bu kadar kilo veremezdim anamdan korktuğum gibi tırsıyom senden hahahaha ben sana çoook teşekkür ederim iyiki varsın iyiki bizim kaptanımızsınnnn seni seviyoreeeeee

Sekercikiz geçmiş olsun,2 hafta öncede oğluşumda vardı, hem çapak hem kızarıklık,doktor damla vermişti hemen geçti,daktırım kelebekolacam ın dediği gibi ahh baharr

rakibem gelsin pon ponlar süpersin canım 70 lerden kurtuldun

bu hafta seninle kanka olalım, rakibelerimizi değiştirelim ne dersin kankam
olur kankammm )) kimi seçsek acepppp ben gideyim bi kahvaltı yapayım çok açım sonra gelip gözüme birini kestireyim ))

evet Ausum ne yapsak acabaaaa??

süpppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.azmin er gec sonucu olur.huuuu umutsuz hissedenler.
Nare83 ve ada81 coşmuşşş
teşekkürlerrr valla umutsuz vakaydımmm ama kırdım zincilerimiiii heyttttt var mı bana yan bakannnnn )))))

Eki Görüntüle 1978683

Gecen hafta : 70.200
Bu hafta: 69.400
Giden: -800
Yuzde : 1.13

Gelsin ponponlar ...

7 .takım guzelleerii. .Bugün pek hoş bi cuma. KiLo bildirm yapayimmm
geçen hafta 59.7
Bu hafta 58.9
Fark 800 Eki Görüntüle 1978686
Tebrik ederim eti pufum benim gibi dayanamayıp yiyorsun ucundan köşesinden ama veriyorsunAaa asıl şeyi kaçırıyordum tebrik ederim esas bu haberi canım hayırlısıyla kucağına almakta nasip olsun inşallah
Yeşiçayımı içiyorumm boll limonlu limonlu da su yaptımmm tutmayın benii

Bende yaptım sabah vaktim yoktu kahvaltıda yapmadım

Evet Delimmm ve ben başlıyoruz kapışmaya haydi bakalım haftaya neler olacak merak ediyorum DelyDoly kuzum hazır mısın

Liste konusunda da artıları temizleyeceğim de Ausum, izinli olanlara öncelik tanırsın diye düşünüyorum dimi kaptaniçem

Deli yaaaa ..ağlatcan mı beniiiii ... makyajım akar balık elbiseme rimellerim akar

Valla da çok seviniyorummmm ...oh be diyorummmm açım açım dediler ... bende yemeyin durun tutun dedimmm ... sonucu hüsran olmadı hamd olsun diyorum

Bende seviyoooreeeee

evet Ausum ne yapsak acabaaaa??

Dur bakalım yaparız bir şey ...siz hele daktırımla şu düello işine bir girişinde ... ama sıkı tutun birbirinizi

He yoooo ne güzel bi cuma kilolar verilmiş zincirler kırılmış başta yüzlerden kurtulan N Neshve ti çok tebrik ederim darısını ennnn kısa zamanda bitanecik @fatmanurkaya ablama dilerim
ada81 sanada çok sevindim kııızz hadi gözün aydın tartıda iki rakamı birden değiştirmenin mutluluğu paha biçilemez
Mezun olan B Bebetomm ve vorones sizleri de tebrik ederim
Ve tabii 600 gr veren Betulina yı da
Hepinizi tebrik ederim bende az Sonra tartılacam henüz bekliyorum.

Sen merak etme ... liste de yer çok açılıyor ... iki mezun ... iki izin var bu hafta . yenilere de izinlilere de planlar hesaplar kafam da benim .... sen yak yeşil ışığı hooooop listedesin .

Pon ponsuz gelmeeeeeeeeeee ...

in çık in çıkk in çık tartıya
Önce eşin çıksın sonra sen çık

en az % 1

hadi göreyimmmm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…