- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Göreceksin inşallah bence imkansız değil çok yakındaAy Canlar çok sağolun 69 rüya gibi gerçekten görünce ağlayabilirim gerçekten :)
bak rakibem seninde en büyük sorunun benim gibi az terlemen bi sauna kemeri al tak beline spor yap var mı kemerin bilmiyorum yoksa netten bir araştır bana dua edersinnnn bende sevap kazanırımmmmvur beni öldür beni koma yolarda beni
Yok artik yaaaa
Listemiz yok hala , aus ablam yoğun isen ben yapayım istersen
Eeeee eskapiimmm bunu sen mi soyluon sen bilin beni en iyi yiyosak vicdan yapioz heralde . Yedigimi yakmadan durmamm ki .. aynı mı vermsiizzz tebriklerrr sana da. . Bi da kimbilir ne zaman rakiii oluruz tadında kaldı . Geldin mezun edip gönderion benj hamis topiklerinéAayyy bende bunu ariyordum harıl harıl...yani ayni vermişiz veroooom...arkadaşlık kazanmış bakay bide tüm hafta o kadar cıss yedin
Yaaa kızlar bugün kendinizi aşmışsıniz şu ana kadar moralim yerlerdeyidi bi girdim gül gül yariliyorum
Göreceksin inşallah bence imkansız değil çok yakında
Hayyu ağzın bal yisiiinn. Birinciyim zaar. . Aynura yiyemedi beni.. hihoyyttBanuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Cık mı ? cık mık yok :) tam regl olduğun gün 600 gr eksi demekpon pon demek
Haftaya ne yapıyoruz ....? ohhh regl de bitmiş o 69 u tutup getiriyoruz
Evet canım , yalnız sizin yarışta kazananvorones
Onun yüzdesi %1.34
senin 1.14 ....
açıklayacağım ikili yarış sonuçlarını da ...
Ayy hadi inşallah. . Ay inanirmisın hiç öyle şeyler yasamadm yahu. Lekelenme ler hep regl geli dedim . Olamdi 1 kilo gitsin ödem den dedimse de nasip de 9 ay sonra olmak var demekOlsun ausum bırakalım bebişimizin annesi kazansınnn...kız vero belki bebişleri de birlikte doğururuz.agzimin sürekli sulanması ve ağzımdakı bu tat kafamı karıştırıyooo
Kız abla pek hoş olmuşsun masallahEki Görüntüle 1978712 Kız ada
Kız ada bu kandırıkçılar gibi değil partine ben kendim geliyorum yeni çeketimle
Tamam ablacimHazır tatlım...bende bekliyor
Yaaa kızlar bugün kendinizi aşmışsıniz şu ana kadar moralim yerlerdeyidi bi girdim gül gül yariliyorum
İnşallah canımmm bi 69 partisi organize ederiz artık :)
ada spora kaçarrrrrhavada bir kapalııııı bi yağmurlu tammmm böyleee otumalık bişey yapma diyor ama yemezlerrr bu hafta 68 li bişeyler görecemmmm taktım kafayıııııı )))
Oyyy yerim ben onun popuşunu yakalandı hee
banu cız yemiş ya ...gisip yanlardan açtırmıştır elbiseyi o yüzden geç kalmıştır
Canım ben sana hep diyorum morali bozuk olan damlasın takıma :)
Biz bu gün ne partiler yaptıkkk .... daha dur iki mezuniyet partisi de var da şu cuma telaşı geçsin .
Haftaya da sana inşallah :))
Ahahahah bugün ikiz gibiyiz ada ....
Bende şimdi ben spora kaçar yazacaktım .
saadet gelene kadar ... paylaşımda taşımıyorum ... gelir di mi gelir gelir
Neyse gidem de çoşayım biraz bisiklet tepesinde .
Bir kutlama yakışır tabi ton balıklı salatalı falanİnşallah canımmm bi 69 partisi organize ederiz artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?