Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aayyy bende bunu ariyordum harıl harıl...yani ayni vermişiz veroooom...arkadaşlık kazanmış bakay bide tüm hafta o kadar cıss yedin
Eeeee eskapiimmm bunu sen mi soyluon sen bilin beni en iyi yiyosak vicdan yapioz heralde . Yedigimi yakmadan durmamm ki .. aynı mı vermsiizzz tebriklerrr sana da. . Bi da kimbilir ne zaman rakiii oluruz tadında kaldı . Geldin mezun edip gönderion benj hamis topikleriné

Hayyu ağzın bal yisiiinn. Birinciyim zaar. . Aynura yiyemedi beni.. hihoyytt aeben abla bahsi sen kaybettin

Olsun ausum bırakalım bebişimizin annesi kazansınnn...kız vero belki bebişleri de birlikte doğururuz.agzimin sürekli sulanması ve ağzımdakı bu tat kafamı karıştırıyooo
Ayy hadi inşallah. . Ay inanirmisın hiç öyle şeyler yasamadm yahu. Lekelenme ler hep regl geli dedim . Olamdi 1 kilo gitsin ödem den dedimse de nasip de 9 ay sonra olmak var demek

ada spora kaçarrrrr havada bir kapalııııı bi yağmurlu tammmm böyleee otumalık bişey yapma diyor ama yemezlerrr bu hafta 68 li bişeyler görecemmmm taktım kafayıııııı )))

buda tasarımcısı yüzünden partiye geç kalmış banu

Eki Görüntüle 1978789

banu cız yemiş ya ...gisip yanlardan açtırmıştır elbiseyi o yüzden geç kalmıştır

Yaaa kızlar bugün kendinizi aşmışsıniz şu ana kadar moralim yerlerdeyidi bi girdim gül gül yariliyorum

Canım ben sana hep diyorum morali bozuk olan damlasın takıma :)

İnşallah canımmm bi 69 partisi organize ederiz artık :)

Biz bu gün ne partiler yaptıkkk .... daha dur iki mezuniyet partisi de var da şu cuma telaşı geçsin .
Haftaya da sana inşallah :))

ada spora kaçarrrrr havada bir kapalııııı bi yağmurlu tammmm böyleee otumalık bişey yapma diyor ama yemezlerrr bu hafta 68 li bişeyler görecemmmm taktım kafayıııııı )))

Ahahahah bugün ikiz gibiyiz ada ....
Bende şimdi ben spora kaçar yazacaktım .

saadet gelene kadar ... paylaşımda taşımıyorum ... gelir di mi gelir gelir

Neyse gidem de çoşayım biraz bisiklet tepesinde .

Hava kapalı yağmurlu. .. okul saati geldi. Bi de üstüne gök gurluo. Pufff ben yavrumu birakip yollara dusemm. Gelcem gene birazdan ..kovsaniz da gelcem. Biraz alismam lazım. Hemen gidemem buralardan

banu cız yemiş ya ...gisip yanlardan açtırmıştır elbiseyi o yüzden geç kalmıştır
Canım ben sana hep diyorum morali bozuk olan damlasın takıma :)

Biz bu gün ne partiler yaptıkkk .... daha dur iki mezuniyet partisi de var da şu cuma telaşı geçsin .
Haftaya da sana inşallah :))

cıssss yeidm ama en az 700 gr verecegim hafataaaaa
bunuda favorine eklermisin , eger aksi olursa odunla mı kovalarsın sopa ile mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…