- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Hava kapalı yağmurlu. .. okul saati geldi. Bi de üstüne gök gurluo. Pufff ben yavrumu birakip yollara dusemm. Gelcem gene birazdan ..kovsaniz da gelcem. Biraz alismam lazım. Hemen gidemem buralardan
Ayyy bide ben çıkarsam yaa hiç sevmiyorum spor yapmayı haliyede yağlar duruyo bingil bingil iyyyy...
ozaman devam çıkartmayaaa
Bende patatesli borek yapiyorum simdi :))ayyyy ne güzellll keşke benim yeğenlerimde böyle büyüseler teyze sana geiyoruz deselerrrr bende kuzuma patateslii börek yapsam ablamın kızı patatesli böreği çok seviyor peyniri ağzına sürmez... şimdi nisan sonuna doğru geliyorlar kuzuma patatesli börek yapacam oğluda peynir sever onada peynirli yapacam ablam ıyyy ucundan alır doydummmm derrrr hahahah
Deme yavvv
cevap verecek cesareti bulamıyorum
Teşekkür ederim tatlim aminnnçook geçmiş olsun şekercim Rabbim şifa versin kuzucuğa...
Ne biliuim ya. Böyle sankim buraya ait değilmişim gibi oluo. Mezun olucam zaten de . KorumA için burda olmak istiom aslında . 57 hedef var da..işte . Kafam karisik. Menü yazayı.m .gene ben yaaaGidecek misin etipufum
ben söyliyim mi
Ayyy bide ben çıkarsam yaa hiç sevmiyorum spor yapmayı haliyede yağlar duruyo bingil bingil iyyyy...
Bu arada 36 beden etek aldım nasil giriceksem içine 38 oldu ben 36 aldim
ben söyliyim mi
yani senin ne yediğini ben bugün cıss yemedim
dondurma mı
Kızlar spor spor dediniz bende yürüyüşemi gitsem aceba aşka geldim şimdiada spora kaçarrrrrhavada bir kapalııııı bi yağmurlu tammmm böyleee otumalık bişey yapma diyor ama yemezlerrr bu hafta 68 li bişeyler görecemmmm taktım kafayıııııı )))
Demi iibanu cız yemiş ya ...gisip yanlardan açtırmıştır elbiseyi o yüzden geç kalmıştır
Canım ben sana hep diyorum morali bozuk olan damlasın takıma :)
Biz bu gün ne partiler yaptıkkk .... daha dur iki mezuniyet partisi de var da şu cuma telaşı geçsin .
Haftaya da sana inşallah :))
Kızz o minnak yazdginnn hiç görülmüo. Ben de dün yedim de . Ne heyecan vardı. Hatirlamiomben söyliyim mi
yani senin ne yediğini ben bugün cıss yemedim
dondurma mı
o heyecana normaldir veroKızz o minnak yazdginnn hiç görülmüo. Ben de dün yedim de . Ne heyecan vardı. Hatirlamiom
Kızlar spor spor dediniz bende yürüyüşemi gitsem aceba aşka geldim şimdi2 makine ütü duruyo ama sebastiyannnn
o heyecana normaldir vero
ben bu yaşta o heyecanı yaşasaydım kalpten giderdim heralde
İşte canım sevmeyince hep bi bahane buluyorum kendime yapmamak için ve inan Hergün de bi bahanem varşeker cnm evdesin aslında ya ben evde olsam varya hergün yaaprım spor
evdeyken sabah 6 da kalkar dogru parkura gideridm ögleden snrada plates
muhteşem güzeldiiii
tabiki şartlara göre değişiyo o heyecangüzel heyecanlar amma yaa. Tabi laf aramızda aha da pouuu yedikkkmmkk die bi hissiyat da mevcut oluo tabı etek tutusmaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?