Oooo sari papatyam menun cok guzel afiyett olsun suyuu artir güzelim birazcikkŞekerler netim az geçmişi okuyamadim maalesefmenümü yazıp çıkayım
Sabah
2 etimek
1 parça peynir
5 zeytin
2 ceviz,3 küçük gün kurusu
1 domates
Yeşil çay
Öğle
50 gr ton balık katılmış salata
200 gr yoğurt
Akşam
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 kk peynir
6 zeytin
2 incir 1 ceviz
1 ince dilim pastırma
Bol domates salatalık nane
3 bardak çay
Kayısı çayı
Ara
Belki 1 elma yerim ya da süt içerim
Su: 2,5 lt.olur
Spor: 30 dk. Yürüyüş
Ausencia Ahu060812 ve rakibeciğim DelyDoly ♡♡♡
Su fena değil kuzum ama gün geçtikçe artar benceOooo sari papatyam menun cok guzel afiyett olsun suyuu artir güzelim birazcikk
Kizzz aklimda hepp su çılgın bagiran kadin canlaniyorr nanisimmm seni düşündükçe o avatar pek bir ozlestirmisim seniiiDelyyyymmmm
Böyle hanika, mikemmil, enfestoo boyle mütevazı uye kim olabilir, bir nana bir ben
Gercii yeterlii kuzummda dahada zorla tabikii birde ankarada yagmurludur soguktur insanin icesiii gelmiyooo yaaaSu fena değil kuzum ama gün geçtikçe artar bence
Kizzz aklimda hepp su çılgın bagiran kadin canlaniyorr nanisimmm seni düşündükçe o avatar pek bir ozlestirmisim seniii
Aynen kuzum bugün öyle yağdı ve serindi, akşam üzeri daha da serinledi. Hafta sonu da yağmurluymuş sanırımGercii yeterlii kuzummda dahada zorla tabikii birde ankarada yagmurludur soguktur insanin icesiii gelmiyooo yaaa
Hahahahahahhshaa hayaallerimde bilem.böyle düşün amaninnnn ozlemisimm kizzz seniii tamdaaa üstüne bastinn iste buu resimmm
Saraycam bende heyecanla bekliyorum ...
1.olma ihtimalimiz yüksek .
Menün çok iyi tatlım ... aynen devam ... bir an önce seni yanıma 50 li li kilolara bekliyorummmm
Güzellerimmmm 1.yiz
Hepinizi öpüyorummmmm
Dönünce detaylı kutlayacağım her birinizi
Bugun menu
Kahvalti 10.30
1dilim beyaz peynir
1 haslanmisyumurta
4 yesil zeytin
1 kirmizi biber
Dereotu
Marul
1 adet kizarmis etiform ekmek
Ara
2 haslanmis lahana 3yk yogurt
Aksam
Tobalik
Salata
2hurma 7 findik 7 kuru üzüm
2 lt su ve yesil cay icildi..
Ausencia ve Ahu060812 1 saat tempolu yürüyüş yapildi....
@kelebekolacam : rakibemSarayca :kanki )
Gayet guzel canim sadece spor az
Sarayca rakibem menun guzelll tebriksss
Sarayca canimmm ben yuzmeyii görmemişim sporun superrrrrrr:)))
Bende yarin biraz daha fazla yapacam...bugun ayakbilegim yine agridi biraz az yaptimbende şaşırdım kankam. Ama sen sporu hep hatırlat bana. Biraz sonra sıkılmamak için mekik falan bişeyler yaparim
Nare83 rakibem iş yerine salata götürecegim bundan sonra. Bu gün götürdüm hem doydum hem cis lara dokunmamış oldum. Tavsiye ederim
Offf offf buralardaa oylee yaa amazon ormanlarii gibii yaaa guzelimm nolcakk bilmemmAynen kuzum bugün öyle yağdı ve serindi, akşam üzeri daha da serinledi. Hafta sonu da yağmurluymuş sanırım
Owwé mezun olduğum haftaya da bu yakışırdiGüzellerimmmm 1.yiz
Hepinizi öpüyorummmmm
Dönünce detaylı kutlayacağım her birinizi
Yağsın kuzum rahmet yağıyor ♡♡♡ Nisan yağmuru şifadırOfff offf buralardaa oylee yaa amazon ormanlarii gibii yaaa guzelimm nolcakk bilmemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?